Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BlackOrchhid

Mam 25 lat jestem dziewicą i boję się odrzucenia

Polecane posty

Gość BlackOrchhid

ze strony faceta, gdy się o tym dowie.

Gość gość
I słusznie. Powinnas użyć marchewki aby się dotrzec

Gość BlackOrchhid
Bardzo śmieszne.

Gość BlackOrchhid
I tak się wyda, moja droga. Nic się nie ukryje.

Gość gość
Mówię poważnie. Nie ma tu nic śmiesznego

A dlaczego by Cie miał odrzucić? Przecież dla faceta to będzie zaszczyt, jeśli o Tobie poważnie myśli. Chyba masz problemy z samooceną?

Gość BlackOrchhid
Tak wyszło. Długo stroniłam od facetów, dopiero teraz stopniowo się to zmienia. Ale nie wiem, czy nie jest za późno.

Gość gość
pamiętaj kobiety cenią dziewice a krytykują puszczalskie. Kobiety zaś odwrotnie cenią r****czy a wyzywają prawiczków.

Gość BlackOrchhid
Niby tak, ale teraz to dość rzadko spotykane, żeby kobieta w tym wieku była niedoświadczona.

Gość gość
Zaszczyt :-D :-D chyba dla zdesperowanego prawiczka

Gość wakacyjny wyjazd
Faceci są tępi, jak nie powiesz to się nie domyśli, ale powiedz żeby czuć sie dobrze, zrób to z osobą której bedziesz ufać i której nie będziesz sie wstydzić :)

Gość gość
gość Zaszczyt smiech.gifsmiech.gif chyba dla zdesperowanego prawiczka xxx Zdziwiła byś się jak wielu jest fajnych, porządnych, przystojnych mężczyzn będących prawiczkami :*

Gość BlackOrchhid
No właśnie też się zastanawiam, czy to zaszczyt... Faceci chyba wolą, gdy kobieta nie jest zielona w tych sprawach. Tymczasem ja nigdy nie miałam okazji być tak blisko z żadnym człowiekiem. Nie jestem bowiem kobietą, która szuka przygód, a czegoś trwalszego.

Gość gość
chyba cie porabalo alebo nie masz innych problemow. Stracic dziewictwo byle k potrafi, nie trzeba umiejetnoisci ani powodzenia u facetow. Po prostu taki byl twoj wybor, twoje prawo. Troche wiary w to, co robisz

Gość XPDominusM
dziewica, to niespodzianka, czasem przykra, przekonała się jedna taka, którą skalpelem rozdziewiczał chirurg w szpitalu, a tak ogólnie brak okazji, odwagi, ochoty o to powód niejednej cnoty. Możesz też czekać na zapłodnienie przez Archanioła Gabriela, urodzić Mesjasza i zrobić karierę jak pewna Żydówka z Nazaretu

też nie wiem po czym miałby się domyślić? jak ni tolerujesz swojej rzeczywistości to ją zmieniaj dowolnie obejrzyj parę p***olków i uruchom wyobraźnię. personalnie mówiąc, bałabym się iść do łóżka z kimś kto chcę tylko dziewice albo tylko niedziewice, bo to albo zbok, albo nie widzi we mnie człowieka tylko mięso

Nie rozumiem czego miała byś się wstydzić. Zachowałaś dziewictwo dla kogoś ważnego, nie puszczałaś się na lewo i prawo i szanowałaś się przez 25 lat życia. Gdzie Ty tu widzisz powód do wstydu?

Gość BlackOrchhid
Wyobraźnię to ja mam dużą, temperament podobnie, ale o tym trzeba się przekonać samemu ;)

Jestem kobietą, ale jestem pewna, że każdy facet (o ile traktuje cię poważnie) marzy o dziewczynie takiej jak ty ! ;)

Gość XPDominusM
no marzy, chyba prawiczek, co boi się pisdy, marzy o tym by mu się rozpłakała i uciekła a jemu pozostanie trzepanie konia

jak ja się z kimś będę z kimś kiedyś poznawać i się mnie spyta o dziewictwo to sobie zwizualizuję takiego właśnie stereotypowego prawiczka z kafe:D ech, co mi robisz, kafeterio:(

Gość gość
Pavlo prawiczku, dziewczyna która uprawia seks ze stałym partnerem to się nie szanuje?

Dziewczyno nowe auto zawsze będzie lepsze jak używame z racji tego, że w nowym samemu dociera się silnik, a nie jak w przypadku używanego silnik jest już dotarty. Nie masz się czym przejmować, a już napewno nie swoim dziewictwem.

Gość gość
gość Pavlo prawiczku, dziewczyna która uprawia seks ze stałym partnerem to się nie szanuje? xxxx Kolejna tępa kobieta z tego forum nie umie czytać ze zrozumieniem czyiś słów :P