Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BlackOrchhid

Mam 25 lat jestem dziewicą i boję się odrzucenia

Polecane posty

Gość XPDominusM
rocznik 1985, co ty dzieciaku możesz wiedzieć o dziubdzianiu, jak ty pewno żeś dobrze piczki nie widział, teoretyk od 7 boleści

To była moja eks, k***ą nie jest, bo nie utrzymuje kontaktów seksualnych z wieloma partnerami w krótkim odstępie czasowym, orz nie bierze za to pieniedzy, więc nie wiem po co starasz się ją na siłe obrażać

Gość XPDominusM
czytałem NIE, jak ty żeś na stojąco pod szafę wchodził, g****arzu

Gość gość
A co jest złego jak kobieta uprawia seks z wieloma partnerami dla przyjemności dzieci. Dorosnijcie bo robicie wstyd polsce

Gość gość
Pablo, twoja ex jest k****, bo sie z toba puscila. :)

O dziubdzianiu nie wiem nic. O uprawianiu seksu za to bardzo dużo :) Wracaj do lekcji bo ci stary zaraz szlaban na kompa zrobi gimbusie i tak się skończy Twoje dzielenie się mądrościami wyssanymi z d**y ojca wraz z bąkiem

Gość XPDominusM
o uprawianiu seksu , dzieciaku, wyobraźnię to ty masz

Gość XPDominusM
a tak a'propos mam syna rocznik 1985 i mieszka z nami i conieco wiem

Gość Monikaaa3
ja stracilam dziewictwo w wieku 19 lat ... wiec jak mowilam kolezankom ze jestem dziewica wtedy to one takie oczy na mniee oO kazda wyrazala zdziwienie i smiech ...

Też mogę napisać,że mam willę z basenem, domek na Haiti,troje dzieci, ale to niekoniecznie oznacza,że tak jest naprawdę, więc nie wiem co chciałeś osiągnąć wpisem o tym że masz niby syna w moim wieku ;) Myślisz , że Ci od tak uwierzę? Dobre sobie :) Wracaj do pracy domowej a nie pieprzysz trzy po trzy

Fiku możliwe,ze mi brak dumy i godności, niech Ci będzie. Tyle,że to Ty masz z tym problem nie ja. I na brak zainteresowania od strony kobiet nie narzekam, a przecież brak mi według Ciebie cech charakteru jakie powinien mieć idealny facet ;) Teraz zastanów się jakie sama musisz mieć braki skoro Ty nie potrafisz znaleźć nawet jednego partnera, a później zacznij moją dalszą ocenę ;)

A ty dalej z tą hipokryzją. Pokaż mi chociaż kawałek mojej wypowiedzi, której mogła byś zarzucić mi hipokryzje. Twoja nieumiejętność czytania ze zrozumieniem i zbytnia emocjonalność, gdy czytasz posty przysłania Ci ocene tego co piszę i stąd wynikłe nieporozumienie i oskarżanie mnie o hipokryzję. Przeczytaj jeszcze raz na spokojnie to co napisałem i sama zauważysz,że o żadnej hipokryzji nie ma mowy

Gość gość
kompeksy na temat tego, ze sie jest dziewica- czy tez się nia juz nie jest -wynikaja z niskiej samooceny, z braku wiary w slusznosc tego , co sie robi> I w tym jest problem - nie w dziewictwie.

Prawdziwi mistrzowie kierownicy maja to do siebie,że mają lata praktyki, dlatego smiem twierdzić,że najpierw sama rugasz mnie za moje doświadczenie, a koniec końców sama przyznajesz rację że na test drive chcesz doświadczonego ;) To się nazywa hipokryzją fiku - ruganie kogoś za to ze jest kimś, a w tym samym czasie szukanie tego samego ;)

Gość gość
Ja rozumiem autorkę :O jestem w tej samej sytuacji. Poznałam wspaniałego faceta, on ma 34 lata. Obawiam się, że jak się dowie, to pomyśli że ze mną coś nie tak :o

Pewnie po tym co tu zaraz napiszę wiele nowoczesnych i wyzwolonych kobiet wyzwie mnie od cnotek i nudziar,ale skoro jesteśmy na forum to dorzucę swoje 5 groszy do tematu.Jestem 22 letnią dziewicą,jedyną wśród moich koleżanek z tytułu czego,często słyszę uszczypliwe komentarze;p Słyszałam też ,że jestem ładna,mam fajne poczucie humoru ogólnie to jak komuś powiem,że ja jeszcze nigdy nic,to robią duże oczy ze zdziwienia.Chodz w dzisiejszych czasach lepiej sie do tego nie przyznawać;p Chciałabym poznać kiedyś kogoś na całe życię i wtedy ofiaruję mu siebie, bede mu wierna i lojalna.Nie oszukujmy sie ,facet musi sie wyszumiec i ja to rozumiem ,ale jak przyjdzie czas na poważny związek to chciałby żeby jego towarzyszka życia byla dziewicą i wtedy mógłby jej wszystkiego nauczyć.Ferministki zara mnie zniszczą pewnie za to ,że moj facet nie bedzie prawiczkiem a ja wielce dziewica.Wiecie,co? Ja nie chcę prawiczka to moja osobista opinia i koniec;p Chcę kogoś kto bedzie wiedział co zemną zrobić i będzie moim nauczycielem w sprawach intymnych,przyjacielem i partnerem w zyciu i ostoją bezpieczeństwa tyle ode mnie:)

autorko, znajdź sobie poważniejsze problemy. dziewictwo to "problem" mocno naciągany i starczy jednego wieczoru, by się go pozbyć ;) większym problemem jest brak doświadczenia w związkach, ale po pierwszym nieudanym związku to też samo się naprawi :P | muszę z przykrością obalić mit, że tzw. doświadczeni faceci są z zasady są świetni w łóżku. bo nie są. | zresztą nie ma czegoś takiego jak obiektywne bycie dobrym w łóżku. ludzie muszą się po prostu dobrać i tyle 🖐️