Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aurealis

facet wymienil mnie dla podlej laski

Polecane posty

Gość aurealis

Hej. Historia jak jedna z wielu. Po trzech latach, mieszkaniu razem, moj facet stwierdzil, ze nie jest gotowy na slub i ze mnie bardzo kocha, ale ''nie chce mnie kochac''. Rozstal sie ze mna. Po miesiacu dowiedzialam sie, ze spotyka sie z kolezanka z pracy, ktora wczesniej kolo niego krecila sie na kazdej imprezie. Majac jeszcze swojego faceta i mieszkajac z nim. Okazalo sie, ze rozstala sie ze swoim i po prostu zaczela przesiadywac w ''moim'' mieszkaniu. Dodam, ze wszystko w tym mieszkaniu bylo nasze wspolne. Sa razem juz pare miesiecy a Ona sie do niego wprowadzila. Nie kochal mnie, ok. Oklamywal, ze kocha a tak naprawde chodzilo o nia, jest zwyklym s*********m. Nie chce Go znac. Moja samoocena spadla do poziomu zerowego bo dziewczyna jest naprawde sliczna. Jesli sie zakochal to dlaczego nie w kobiecie, ktora jest tego warta? Tylko w zwyklej dziwce ja przeproszeniem, ktora nie miala zadnych oporow przed szukaniem faceta majac innego, i zastepujac inna dziewczyne na jej miejscu w mieszkaniu. Nie moge poradzic sobie z faktem, ze przegralam z kims takim jak Ona...

Gość 4 jezdzcow Apokalipsy
czego ty chcesz? on ma to co chcial a ty jestes wolna jak dzika swinia na ostrym zakrecie :classic_cool:

Gość gość
gdyz on jej nie kocha:)

Gość wredny kasiasty babsztyl
Moja droga. Przyczyna jest bardzo prosta. Zaraz się oburzą panowie jak to napiszę ale dla mężczyzny miłość kobiety jest bezwartościowa!!! Powtórzę to jeszcze raz - BEZWARTOŚCIOWA! Mężczyzna nie potrzebuje miłości, nie potrzebuje bycia razem, nie potrzebuje bliskiej i godnej zaufania osoby w swoim życiu. Mężczyzna potrzebuje pięknej samicy do je...........ania, czasem jedzenia i kasy. Niektórzy okazyjnie syna :P Podstawowy błąd kobiety to traktowanie mężczyzny jak CZŁOWIEKA posiadającego jakąkolwiek wrażliwość, czy potrzeby emocjonalne. Te potrzeby u faceta polegają na okazyjnym komplemencie - ach jakiś ty silny i super extra. Zapewne gdybyś dawała mu rzadko d...py, traktowała z lekka oschle z rezerwą itp to szalałby za Tobą jak wierny kundel :P Tamta kobieta to samica - piękna zdobycz do stukania ;) potem kopnie go w doopsztala a Twój misio przylezie zasmarkany i zapłakany, że go jego LUV of lajf już nie kce buhuhuhu :P Tylko nie próbuj go przyjmować z powrotem ;)

Gość gość
wredny babsztyl niezla jestes ,jakby nie bylo madre slowa

Gość aurealis
Oczywiscie, ze nie mam zamiaru przyjmowac tego s********a z powrotem. Pomimo, ze kocham to jest to milosc do czlowieka, ktorego znalam i w ktorym sie zakochalam, a nie czlowieka jakim okazalo sie, ze jest. Zawiodl mnie, utracil moj szacunek, moja przyjaznm spalil wszystkie mosty. Do tego sprawil, ze moja samoocena spadla i dalej potrzebuje czasu, zeby czuc sie atrakcyjna. O zaufaniu do kogos innego i braku checi na nowy zwiazek juz nie wspomne. Niech sie pieprzy z kim chce.

Gość gigi gigi
wredny kasiasty babsztylu! chylę czoła i gorąco pozdrawiam! nie dość, że jesteś inteligentna i masz fantastycznie prawdziwy sposób postrzegania mężczyzn, to do tego wszystkiego jesteś dowcipna! aż tak wiele cach na raz? nie spotkałam jeszcze w realu tak fajnej babki!

Gość gigi gigi
*cech

Gość gość
Oj to masz problem, może pogadaj z tą laską.