Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

GDZIE PRACUJECIE

Polecane posty

Gość gość
Bank 2100 netto + premia ( od 500 - 1500 miesięcznie )

Gość gość
aplikant adwokacki, 500 zł brutto

Gość Lopis
Branza ICT, ok. 10tys nA reke. Prace bardzo lubie. Jestem na macierzynskim, ale od nowego roku chce wracac.

Gość gość
Księgowa w średniej firmie, 2350 na rękę woj. łódzkie, nie jest źle ale dojazdy dokuczają, zwłaszcza w zimie.

Gość 1233nnj4j444h
wlasna firma, praca ok,ale sa dni,ze zasuwam bez jedzenia i kawy przez caly dzień i mam dni,ze siedze w domu, bo nie jestem potrzebna, kilkanascie tys m-cznie

Gość gość
iaplikancie, coś marnie, ale w sumie trochę Cię rozumiem, bo ja byłam na aplikacji radcowskiej i znajomi za darmo pracowali. Ja miałam szczęście, bo byłam na etacie za 2000 tys plus premie. Obecnie pracuję już na własny rachunek, ale na szczęście dalej współpracuję z poprzednim pracodawcą, więc i jakieś zlecenia wpadają:)

Gość gość
no niestety, takie realia. Na szczescie substytucje pozwalaja cos odlozyc ;) P.S. Zazdroszcze, że jestes juz po wszystkim- maM na mysli kolokwia.

Gość gość
aplikancie, ja już nawet po marcowym egzaminie, więc jestem świeżym radcą :) Ogólnie to jest ciekawie, ale np. dziś się nudzę strasznie, bo zrobiłam wszystko co miałam do zrobienia i czytam najnowsze orzeczenia SN:)

Gość gość
jak narazie to czytasz kafe

Gość gość
fakt:D kafeteria wciąga :) Na szczęście mam podzielność uwagi:)

Gość Sprzątam biura
Ja sprzątam biura. Wynagrodzenie jakie mam 1500 zł netto. Pracuję od poniedziałku do piątku,8 godzin. Jak mam ochotę to mogę brac dodatki za które dostaję dodatkowe wynagrodzenie. Do pracy lubie chodzić,kontakt z innymi ludźmi,rozmawianie,pośmianie się. No i nie mam ciężkiej pracy(wytarcie kurzu z biurek,odkurzanie). Nie narzekam. Pracowałam kiedyś w małym markecie to miałam 1180 zł. I szczerze? Nigdy więcej do sklepu. Wolę tutaj spokojnie sprzatanie :) Nie mam problemów jak chcę wziąć posłuchać muzykę,czy też dialogów w innym języku(szkolę angielski) .