Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mając takie wady mam szanse być pokochany przez dziewczynę czy kobietę

Polecane posty

Gość gość

- wyglądam młodzie niż mam lat - nie przeklinam - nie mam nałogów - nie jestem agresywny - nie mam prawa jazdy - nie imprezuje w każdy weekend - nie mam nadwagi ( jestem szczupły ) - nie uprawiałem jeszcze seksu

Gość Gość011
Nie masz żadnych...przykro mi:)

Gość gość
szkoda :(

Gość gość
Przez dziewczynę nie masz szans, bo w obecnych czasach większość nastolatek ma pusto w głowie... Poszukaj kobiety starszej od siebie, ceniącej sobie spokojne życie.

Gość gość
@Moorland Aleś dziś uprzejma!

Gość gość
taki facet nie ma szans u kobiet. Zobacz jakie one same są. większość leci na starszych, wulgarne są, nadużywające alkoholu, agresywne, prędzej grubasek znajdzie laskę niż szczupły, chcą tylko doświadczonych i prędzej za żonatego się wezmą, szukają darmowego szofera.

Gość gość
Zapomnij o miłości!

Gość gość
- wyglądam młodzie niż mam lat - nie przeklinam - nie mam nałogów - nie jestem agresywny - nie mam prawa jazdy - nie imprezuje w każdy weekend - nie mam nadwagi ( jestem szczupły ) - nie uprawiałem jeszcze seksu xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx -Masz wyglad chlopca -Jestes porzadnym chlopcem -Nie jestes mobilny -Na dodatek chudy i nie umiesniony Wnioski sam sobie wyciagnij ! Jestes Chlopiec a nie facet !

Gość gość
Masz wyglad chlopca -Jestes porzadnym chlopcem -Nie jestes mobilny -Na dodatek chudy i nie umiesniony Wnioski sam sobie wyciagnij ! Jestes Chlopiec a nie facet ! xxx a co to szczupły nie chudy? Wolicie gości z wylewającym się sadłem? fajnie! szczupły z umięśnionym ciałem gorszy od grubasa z brzuchalem dziwne jesteście!