Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ile płacicie niani w lublinie

Polecane posty

Gość gość
śmieszna to jesteś ty, to są normalne stawki na Śląsku. no ale na wschodzie Polski to wiadomo biednie jest.

Gość gość
za zlobek płace łącznie 270 zl z gory za miesiąc. Po miesiacu są odpisywane dni kiedy dziecko nie bylo i oddają mi tą kase przy rozliczeniu. Mały zgadza sie choruje wiecej siedzi w domu niz w żłobku ale kiedys musi sobie wyrobić odponość. Mam na tyle dobrze w pracy ze mogę sobie godziny dostosować jesli dziecko mi zachoruje.Panie w żłobku są miłego,zawsze wszystko wyjaśnią wytłumaczą :)

a w jakim wieku dziecko? ja uważam, że cena zależy od osoby i jakości opieki. jakaś osoba bez doświadczenia, która tylko ogląda tv odpada, czasami lepiej dać więcej komuś. jak ktoś lubi dzieci to owszem jest to dla niego wielka przyjemność, ale nie bójmy się tego słowa, że siedzenie z dzieckiem to też ciężka praca i odpowiedzialność. wie każdy kto ma dzieci.

Gość gość
pracuję jako niania w Lublinie a moja stawka to 10zł/h

Gość gość
uważajcie dziewczyny na wyzyskiwaczki! ja pracuję od poniedziałku u takiej jednej, zgodziłam się na stawkę 5zł ale miałam się tylko i wyłącznie opiekować dzieckiem. Dzieciak ma 2 lata więc nie jest ciężko ALE, no właśnie zawsze jest jakieś ale. W domu mieszka również babcia chłopca, jest starszą schorowaną osobą ale radzi sobie ze sobą, jest samodzielna. Jednakże już w poniedziałek musiałam zrobić obiad, pranie, poprasować ciuchy małego i odrobić lekcje z ich starszym dzieckiem, które chodzi do 2 klasy! No myślałam, że się przewrócę! Gdzie tu czas na dziecko? Musiał się zadowolić telewizorem bo babcia stwierdziła, że on jest bardzo samodzielny i może tak godzinami siedzieć (sic!). Rozmawiałam z matką o tym, a ona wielce zdziwiona że co to takiego parę dodatkowych obowiązków! W poniedziałek idę do pracy i oświadczam, że do piątku ma sobie poszukać kogoś na moje miejsce bo więcej moja noga tam nie postanie. Dodam, że dziecko wcale takie super nie jest, mocno płacze jak matka wychodzi i potrafi bić i kopać jak chce się je uspokoić, Także uważajcie na szuje bo pełno ich wśród matek.

Gość jola65
Od 5 lat pracuję w Lublinie jako niania, moja stawka to 10 zł za godzinę. Zajmuję się tylko dzieckiem , podgrzewam mu obiad przygotowany przez rodziców. Nie sprzątam, nie gotuję , nie prasuję. Uważam że nie jest to wygórowana stawka a 5 zł za godzinę to kpina, jeśli rodziców nie stać na nianię to zajmujcie się sami dziećmi. Mnie jak nie stać na zatrudnienie sprzątaczki to sprzątam sama

Gość EGA babysitter
RODZICU! Poszukujesz sprawdzonej i zaufanej Niani? Służymy pomocą. Jesteśmy Agencją Pośrednictwa pracy dla niań i opiekunek. Naszym zadaniem jest pozyskiwanie kompetentnych i wykwalifikowanych niań oraz opiekunek, tak aby zapewnić każdemu rodzicowi odpowiednią kandydatkę dla swoich dzieci. Przeprowadzamy szczegółową rekrutację, aby mieć pewność, że Twój maluch trafi w dobre ręce. Zajmujemy się również pozyskiwaniem odpowiednich osób do odbierania dzieci ze szkoły jak zarówno pomaganie im w lekcjach. Oferujemy także pośrednictwo w zorganizowanych imprezach dla najmłodszych. Współpracujemy z firmami, które realizują wiele atrakcji dla maluchów, m.in.: taniec, balet, zajęcia muzyczne, grę na instrumentach, logopedę, różnego rodzaju warsztaty, szkolenia, wycieczki. Jeśli jest pani zainteresowana, prosimy o kontakt z naszą Agencją: e-mail: ega.babysitter@gmail.com Zapraszamy również na stronę internetową: www.ega-babysitter.pl