Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alexandra shine

Rozwódka z dwójką dzieci i nowy związek na którym mi strasznie zależy

Polecane posty

Gość Alexandra shine

ale niestety ojciec moich córek(blizniaki) z premedytacją psuje moje relacje z nowym mężczyzną . A ja boję się , że on długo tego nie wytrzyma i odejdzie . Chodzi o to, że mój eks mąż nie pozwala mi wyjechać z kraju do Danii , gdzie mój partner mieszka od 15 lat . Z powodu problemow rodzinnych siedział w Polsce pół roku ale juz niedługo wraca i wtedy będziemy się widzieć góra dwa razy w miesiącu .Co robić ? Jakimi argumentami przekonac eks do zgody na przeprowadzkę ??? Pomózcie bo wariuję

Gość Alexandra shine
up nikt sie nie wypowie :(

Gość gość
też bym nie pozwolił na wyjazd moich dzieci i utratę kontaktu z nimi

Gość gość
ale co psuje ? to ze chce miec corki na miejscu oznacza, ze psuje ci zwiazek - bez jaj ;/ zostaw corki i sobie jedz z nowym facetem - kto Ci broni ;/ ojcowie tez maja jakies prawa w tym kraju ;/

Gość Alexandra shine
Ale on mi nie pozwala tam wyjechać nawet samej bez dzieci :(

Gość gość
zgadzając się na wyprowadzkę dzieci, w praktyce przestanie być ich ojcem bo zostanie obcym facetem, z którym będą się widywać pewnie 2 razy w roku. Żaden kochający rodzic nie pozwoli na to w imię wygodnego życia eks żonki:(

Gość gość
a co ty jestes ubezwłasnowolniona i twój były mąż jest twoim prawnym opiekunem, że może coś ci zabraniać? Zrzeknij się praw rodzicielskich i leć za swoim facetem

Gość gość
powiedz mu że jak bedzie trzeba to zrzekniesz sie praw do dzieci to wtedy zobaczysz jak będzie portkami trząsł na myśl, że zostanie sam z 2 dzieci :D Postrasz go i zobaczysz

Gość Alexandra shine
kochający rodzic ? Rozwód nastąpił z jego winy bo to on łaził na d****i anie ja ! Gdy w weekendy nas oszukiwał mówiąc , że jedzie w delegacje a tak naprawdę , zabawiał się ze szmatami to gdzie był wtedy ten kochający tatuś który wybierał spędzanie wolnego czasu z panienkami zamiast siedzieć z rodziną . Chcę by teraz za to zapłacił a myśleć mógł wcześniej o konsekwencjach

Gość lelatakaja
niestety bez zgody ojca nie mozesz zabrac dzieci.