Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość muffinka88

zapuszczanie wlosow do slubu

Polecane posty

Gość muffinka88

Czy któraś z was zapuszcza włosy? jak myslicie ile moga urosnac w 10 miesiecy?standard to niestety 1 zm na miesiac.Czy sa jakies sposoby przyspieszajace ich porost? Obecnie skonczylam miesieczna kuracje z wcierka jantar.olejuje wlosy.Zakupilam tez kozieradke czy jak sie to ziolo nazywa ale robilam wcierke raz z powodu jej zapachu.Moze stosujecie jakies suplementy ktore sie sprawdzaja?

Gość gość
Ja miałam swoje włosy naturalnie długie , ale były dosyć cienkie, więc moja fryzjerka doczepiła mi naturalne pasma włosów pod spód na takich jakby zaczepach . Może zdecyduj się na coś takiego? Tylko muszą to być naturalne włosy bo inaczej wyjdzie strasznie sztucznie.

Gość muffinka88
nosilam takie z 3 lata temu i powiedziałam nigdy wiecej są bardzo niewygodne bo jednak ciagna cebulki wlosa przez co po dluzszym noszeniu cala glowa boli.mam 10 miesiecy moje wlosy siegaja za ramiona chciałam postawic na naturalnosc.Wiem ze sa sposoby by przyspieszyc porost nie chodzi mi o spektakularne efekty 5 cm w miesiac , ale by jednak troszke szybciej rozly by w ciagu tuch 10 miesiec z 15 mi podrosly

Gość gość
polecam aby zobaczyc jak moga pieknie wygladac krotkie wlosy do slubu http://inspirowanewesele.pl/krotkie-wlosy-do-slubu/ spodobalo mi sie tez zdanie : "jeżeli Wasza krótka fryzura jest stylowa i odpowiednio dobrana do typu urody, nie należy jej zmieniać zapuszczając czy doczepiając sztuczne pasemka na ten jeden dzień"

Gość gość
ciężka sprawa. Ja wprawdzie nie zapuszczam włosów ale wracam do naturalnych, też mi rosną standardowo 1 cm a stosuję różne specyfiki, wcierki, ziółka, kozieradkę, siemię itd. Jak na złość nic nie przyspiesza u mnie porostu. Jakiej długości włosy masz obecnie?