Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Henio cz Rysio

Polecane posty

Gość gość

Które imię wybrać dla syna? Mamy już Jasia, podoba nam sie jeszcze Wojtek. Jeśli sie okaże ze to dziewczynka to będzie Rozalia, ale dla chłopca nie wiemy co wybrac

Gość gość
Zdzisio!

Gość gość
nie krzywdź dziecka i nie dawaj mu żadnego z tych imion, kojarzą mi się z takimi niedorozwojami

Gość gość
pewnie daj lepiej alan , brajan, albo olivier :) henio to piękne imie mój kochany dziadek takie własnie nosił

Gość gość
tak dziadek, bo wtedy były popularne ale nie dziecku małemu Henio, Alany itp też mi się nie podobają, ładne jest Filip, Artur, Franek ( z takich starych)

Gość gość
Henryk :) kojarzy mi się co prawda z królem Anglii Henrykiem VIII, ale ja bardzo lubię historię tej postaci historycznej, choć jest co prawda trochę krwawa ;) ale imię bardzo mi się podoba

Gość gość
Rysio mi sie podoba bardzo, ryszard piekne , moze staś, ?

Gość gość
Ryś, Rysiek, Ryszard, pięknie, pierwsza klasa! Ale oby to nie była dziewczynka bo ta Rozalia nie brzmi zbyt dobrze, poza tym gdy te imię było popularne, należało zdaje się do plebejskich.

Gość gość
Henio. Chociaż wszytskie Ryśki to porządne chłopy z drugiej strony. Henryk i Ryszard - oba królewskie, oba mają warianty w innych językach niz polski. Którekolwiek wybierzesz będzie dobrze, chociaz wolę Henia.

Gość moi znajomi
Znajomi maja 6 letniego wiesia. Podobaja mi sie stare imiona jas antek franek ale nie wiesio czy henio

Gość gość
Ludwik jest tez fajne :) wszystkie byleby nie WACEK

Gość kozaczek8765
A ja mam Rysia :) I jestem dumna że mój syn ma tak na imię. Mało tego, wszędzie gdzie nie pójdziemy to zbieramy gratulacje. Bo śliczny z niego chłopczyk i jeszcze to imię :))))

Gość gość
Daj spokój.. jaki Heniu, jaki Rysio.. chodziłam do lo w Ryśkiem (teraz ma 30 lat) i w szkole się z niego nabijali.. Jest tyle normalnych imion, ponadczasowych, a Ty z jakimiś starociami wyskakujesz.. Wojciech, Tomasz, Przemysław, Grzegorz, Piotr, Paweł, Leszek, Rafał.. nie mówię, że wszystkie mi się podobają, ale przynajmniej dziecko będzie jakieś zwykłe imię miało... a nie "stare"

Gość gość
Akurat Rysio czy Henio...źle się kojarzą

Gość gość
mi sie nie podobaja .... aleeee sa gusta i gusciki....

Gość gość
sory ale ryśku z klanu jest wieczne.. dla mnie ani to ani to już Wojtek Piotrek lepsze.. Rozalia też mi jakoś miło nie brzmi - tak z jakąś baba jagą się kojarzy

Gość gość
Rysiek mi sie nie podoba,henryk w podstawowej formie fajne,jak dla mnie heniek tez ok,ale ludzie chyba maja czesto jakies akojarzenia typu wsiok debil itp. Ja bym nie ryzykowala. Tadeusz moze jak wolisz tradycyjne,ale to zawsze jest kwestia gustu

Gość gość
"Ryśku umyłeś rączki?" "Heniu zajmiesz się Anulką?" Jesteś fanką tych bohaterów czy jak?