Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosciowa

czy kiedyś znajdę

Polecane posty

Gość gosciowa

Czy kiedyś znajdę faceta, który będzie poświęcał mi całą swoją uwagę... Będzie zabierał mnie na zakupy, robił mi zdjęcia, kiedy nie będę patrzeć, całował mnie w czoło i patrzył na mnie bez końca, głaskał po głowie, będzie dzielił się swoimi uczuciami i doświadczeniami, będzie dzielił się ze mną swoimi pasjami, będzie ze mną słuchał muzyki, swojej ulubionej, będzie oglądał ze mną swoje ulubione filmy, będzie mówił, że jestem najpiękniejsza na świecie, będzie mnie bronił, będzie zazdrosny, a do tego będzie miał własne zdanie................. eh

Gość gość
A co ty zamierzasz robić? Leżeć i pachnieć? Czekać na hołdy? Życie to nie bajka...

Gość gosciowa
Życie to nie bajka. Ale to znaczy, że nikt mnie tak nie pokocha? ;-(

Jak się dasz pokochać, sama pokochasz to pewnie, że się tak da :P

Gość gosciowa
Ja kochałam, ale potem okazało się, że ludzie potrafią miesiącami udawać uczucia, a potem odejść z szyderczym uśmiechem, bez żalu i nawet współczucia... I jak tu zaufać jeszcze raz...

Gość gość
pokocha :) tylko nie szukaj na sile nie szukaj wsord zajetych bo od nich tego nie dostaniesz a jedynie po dooopie zawsze pamietaj aby do siebie miec szacunek a i inni miec go beda do ciebie wowczas zawezasz krag ewentualnych "miernych" przypadkow po co ci rozczarowania

Gość gosciowa
Po co mi zajęty koleę... wolę własnego i osobistego :P

Jakkolwiek oklepane to czas leczy rany. Ludzie to interesujące stworzenia, naprawdę wiele są w stanie przeżyć i potem znaleźć szczęście.

Gość gosciowa
Ja mam dość po 4 latach, chcę zaznać czegoś "dobrego". Ale baby są głupie, ja jestem głupia, lubię męskich facetów, zabawnych... Nie wiem dlaczego kręcą bardziej mnie tacy pracujący, zarabiający, zaradni, a nie Ci wykształceni, będący na garnuszku rodziców do 25 roku życia...

Gość gosciowa
Czemu ludzie są tacy nieuczciwi, niewierni, mający w d***e uczucia innych... Czemu rodzice mnie tak wychowali, że jestem za dobra i za naiwna...

Gość Guajira
twoje pytania nie znajdą ujścia ni odpowiedzi. za to Ty sama możesz zmienić własny tok życia. może wystarczy tylko nauczyć się patrzeć. każda kobieta pragnie tego samego co Ty.

Gość gosciowa
Jestem zrozpaczona. Po prostu nie umiem sobie poradzic z tym wsyztskim. Boje sie, ze jeszcze tysiac kolejnych takich moze mnie w tak perfidny sposob wykorzystac....... Skad mam wiedziec komu ufac, komu nie...

Gość Guajira
masz przyjaciół? masz osoby , które Cię potrzebują ? oddaj się im. zajmij sobie czas tak, by był wykorzystany wartościowo. dlaczego chcesz znaleźć na siłę w jednym miejscu. może ona czeka tam gdzie się tego nie spodziewasz. i nie uważasz , że to egoistyczne rozpaczać nad sobą? ale dziś, rozumiem , że tego potrzebujesz. Tylko nie rób tego zbyt często.

Gość Guajira
chodzi o miłość* , wybacz, ale jestem tu i tam. i nie potrafię się dziś skupić.

Gość gość
ja juz przestalam wierzyc,ze tak sie da,teraz nie moge sie uwolnic od takiego co juz przestal udawac

Gość gosciowa
Bardzo potrzebuje się poużalać nad sobą... Ale już za tydzień wyjeżdząm w nowe otoczenie, nowe miejsce, poznam masę nowych ludzi. Teraz mam po prostu zbyt wiele czasu na niepotrzebne myślenie...

Gość Guajira
och, w takim razie to jest nadchodzące szczęście. nowe otoczenie= nowe perspektywy, ludzie. a dziś? dziś potrzebujesz kubka jakiegoś ciepłego napoju, dobrej muzyki i możesz jeszcze się poużalać , bo czasami to jest potrzebne. jest równowaga. czas na radość i płacz.

Gość gosciowa
Racja, dziekuje.... Obym juz za tydzien nie miala zbyt wiele czasu na uzalanie sie nad soba. Moglabym nawet biegac z jednego zajecia w drugie, lepsze to niz siedzenie i myslenie... na to licze

Gość Guajira
mam pomysł. wejdź na jakiś czat bez logowania. na pewno w google coś znajdziesz. popiszesz z kimś bez zobowiązań. dobrze Ci zrobi na chwilę obecną. odciągnie od niepotrzebnych myśli.