Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czuje sie brzydka

Wygladam jak pol dupy zza krzaka

Polecane posty

Gość gość
Witaj autorko, mam bardzo podobnie. Mam 157 wzrostu, waze 44 kg. Waga tez mi czesto leci, waha sie. Mam 25 lat, nadal czasem wolaja o dowod. Mowia ze wygladam na mlodsza. Ojciec mial problem z tarczyca, byc moze ja tez mam, chociaz jakos nie chce mi sie do lekarza isc.. :( Wrecz sie boje. Czesto mam since pod oczami, wygladam jak bym cpala, a nic nie biore. :/

Gość czuje sie brzydka
Tak tak, ja wiem ze w necie idealna waga, to 50 kg przy 170 cm :D

Gość gość
To ja gosc, powyzej, chcialam dodac, ze mam miseczke 75B i jakos moj biust widoczny jest, tylek tez mam wystajacy, z wcieciem w biodrach.

Gość gość
No to sie ciesz, ze przy takiej wadze masz kobieca figure. J|a nie mam, zero d**y, usiedziec dluzszy czas nie moge, bo mnie boli. tylko cycki mam.

Gość gość
156 co i 49 kg to wedlug ciebie malo? ja jestem od ciebie wyzsza o 24cm i ważę tylko o 10kg wiecej :O jak dla mnie to ty jestes malym korbolkiem :D Tylko ci sie wydaje, ze jestes szczupla albo masz wielgachny brzuch a cala reszte dzczupla :D

Gość czuje sie brzydka
Przed ciaza zawsze mialam wage gora 46 kg, biust mialam 70 D, mialam wielki problem z ciuchami, bo musialam kupowac w sklepach dla dzieci. Nawet rozm. 34 byl za duzy. ciaza zmienila mi figure na lepsze i dodala kg. Bylam zadowolona, a teraz znowu chudne i znow mam problem z ciuchami.

Gość czuje sie brzydka
Tak, wszyscy juz to zauwazaja, nawet moj maz, kombinuje z obiadkami, sniedankami, rozpieszcza slodyczami, bym nie wygladala tak marnie-a ja sobie wymyslilam. Tak, tak, pisalam juz ze kazdy wyglada inaczej i jeden bedzie chudy przy 50 kg a drugi z tym samym wzrostem dopiero przy 45.

Gość czuje sie brzydka
Na duzym brzuchu nie dopielabym spodni albo by na nim wlasnie sie trzymaly :P Tymczasem wszystkie mam rozm. 36 i musze nosic pasek zapiety najciasniej jak to mozliwe, by mi sie nie zsuwaly.

Gość gość
Idz sie lepiej dzieckiem zajmij zamiast wypisywać jakieś durnoctwa na forum, korbolku :U

Gość czuje sie brzydka
Dziecko jest w szkole, kochaniutka, a ja mam dzis wolne i swoj wolny czas spedzam w taki sposob, jak mi sie podoba :) A kurd*pla to sobie urodz i wychowaj :P

Gość gość
Wróciłaś do swojej fizjologicznej wagi. Nie jedz słodyczy jak chcesz przytyć, tylko konkretne jedzenie jak zgłodniejesz. Sałatki, kanapki szykuj do pracy, a nie na szybko byle co.

Gość gość
Kobiety nigdy nie sa zadowolone z siebie ;) Ja z kolei mam tu i uwdzie za duzo. Kolezanko, jesli chcesz przytyc to nie rob tego jak 90% dziewczyn, wpierdzielajac smieciowe jedzenie...Musisz nabrac masy miesniowej. Nie wiem czy masz czas i pieniadze ale na silowni moglabys spytac sie trenera osobistego aby opracowal ci diete ( tak, diete, m.in. wiecej bialka ) i cwiczenia...Moja kolezanka w ten sposob przybrala masy, czyt. "przytyla" ;) Nie chodzila na silownie caly czas, cwiczyla w domu wg wytycznych trenera... Mam inna kolezanke, ktora przy wzroscie 175 cm wazyla 50 kg. Wygladala jak zaglodzony kij od szczotki ( sama sie tak nazwala ) :D Miala piersi rozmiar C i wygladala nieproporcjonalnie...Po urodzeniu dsiecka w koncu jest zadowolona ze swojej figury :)

Gość czuje sie brzydka
Nie jem smieciowego jedzenia. Pizza tylko zdarza sie raz na jakis czas. Jadam konkretne dania-obiady- ziemniaki, mieso/ryba, surowka albo jakas zupa ale konkretna i syta albo dania z makaronem tez lubimy. Do pracy biore kanapki, ale czasem nawet przerwy nie mam i wtedy lykam to w locie. Wiec nie jem byle czego. Co do cwiczen, pracuje fizycznie, wiec po pracy nie mam juz sily na silownie czy fitnesy-dosyc sie nagimnastykuje w pracy. Jestem cala polamana-boli mnie krzyz czesto. Braku ruchu raczej nie ma, bo jak dziecko wroci ze szkoly, to jak pogoda jest znosna, to do wieczora nas w domu nie ma. Zaraz ide po dziecko i na spacer.