Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Związek z 22 lata starszym mężczyzną

Polecane posty

Gość gość

Cześć:-) napiszcie mi co tym sądzicie. Pisze do mnie facet na portalu randkowym. Mieszka w mieście niedaleko mojego. Jest 22 lata ode mnie starszy. Ja mam 26 a 48l. Ma dzieci w podobnym wieku do mnie. Synowie 25 i 27l córka 20lat. Dodatkowo ma wnuczkę 1rok. Facet jest bardzo dobrze ustawiony, jednym słowem nadziany. Przekupuje mnie. Obiecuje wiele. Kidy Go zapytałam czy chciałby żeby jego córka spotykała się z dużo starszym, to powiedział, ze tak gdyby ją odpowiednią opieką ten facet otoczył. Spytałam również co powiedzą na mnie jego dzieci, to stwierdził, że ucieszą się i będą miały kumpele a córka koleżankę do pogadania. Spytałam również czy dał by mi dziecko to stwierdził, że dziecko to nie bochenek chleba i trzeba się nad tym zastanowić... Co o ty myślicie? Piszcie tylko szczerze. Proszę o mądre wypowiedzi.

Gość mam na to wyebane
a co?tatus cie nie kochal i teraz podswiadomie szukasz starego ramola?a pewnie,niéch sobie stary k***s pouzywa na mlodej doopie:)idiotka

Gość gość
Dzięki za odpowiedź:-) ja wiem co sobie o mnie myslisz, ale mam takie samo zdanie na ten temat jak TY. Chcę tylko poznać opinie innych

Gość gość
Związałabym się z nim, nie warto spotykać się teraz z g****arzami co groszem nie śmierdzą:) Dzieci dorosłe więc mają swoje pieniądze, a Wy możecie cieszyć się sobą, bez wpierdalania dzieci(jak połowa 30 latków po rozwodzie, które mają nie całe 5), pieniądze są w tych czasach ważne. dodatkowo dziecko malutkie go odmłodzi, jestem za:) Ja również mam starszego męźczyzne, finansowo niezależnego i planujemy maleństwo, ja mam 24 on 50.

Gość gość
a co z matka tych dzieci? dopiero ze soba piszecie, a ty juz o zwiazku, dzieciach myslisz? spotkaliscie sie chociaz raz? obiecywac mozna wiele, pytanie jak to wyglada w rzeczywistosci

Gość gość
Ja nawet nie myślę z nim o związku. To On mi cały czas pisze o tym, a o dziecku tylko mu napisałam, żeby Go sprawdzić, jak zareaguje i jaki ma stosunek ku temu. Matka tych dzieci jest. Podobną są kilka lat po rozwodzie. Dzieci i On mają z nią kontakt

Gość gość
jak to nie myslisz o zwiazku z nim? to skad te pytania, ten temat?

Gość gość
Ojej no nie wiem już czy myslę czy nie myslę. Po prostu boję się, że moja matka zawału by dostała jak by się o tym dowiedziała. W ogóle to boję się co ludzie by powiedzieli. Przecież On mógł by być moim ojcem...

Gość gość
Do gościa z 14:57 i jak jest z tak duzo starszym męzczyzną? jak na to zareagowali Twoi rodzice i reszta otoczenia?

Gość gość
A ja mam meza nadzianego , jak ich nazywacie. Wiem , ze nie odejdzie, bo ceni sobie dlugoletnia przyjazn i wspolnote majatkowa. Jest tego duzo . I mlode panienki za nim szaleja, wiem , ze im obiecuje i kozysta , dowartoscowuje sie i opowiada i obiecuje. Ja mu tego zycze , bo wiem , ze beze mnie zyc nie potrafi i zycze mu zeby sobie pouzywal . Ja tez kozystam z zycia nic mi nie brakuje. Dziwi mnie naiwnosc tych dziewczyn i ze marnuja szanse przy dojzalm mezczyznie , zamiast same sobie ukladac zycie. Ciesze sie , ze tyle osiagnelismy i dalo sie nam, teraz tylko kozystac z zycia , smiesza mnie mlodzi , kzorzy mysla , ze nam odbije i uwerzymy w ich milosc bezinteresowna. Chetnie daje i rozpieszczam i bawie sie nimi.Oczywiscie zachowuje zdrowy rozsadek.

Gość gość
spotkaliscie sie chociaz raz, jest jakies uczucie miedzy wami, wiesz jak faktycznie wyglada jego zycie czy znasz tylko z opisow? NIE, to co sie nad tym zastanawiasz? jak dojrzejesz do zwiazku, z facetem, z ktorym chcesz byc z milosci (a nie dlatego, ze jest nadziany) to opinia innych bedzie miala najmniejsze znaczenie

Gość gość
On chce się spotkać, tylko ja mam obawy... Gdyby to pisał do mnie młody chłopak bez chwili namysłu bym poszła na spotkanie

Gość gość
Idz , co masz do stracenia , uzy zycia . Jak ci cos super zaoferuje skozystaj , a jak tylko robi to po to zeby sie twoim cialem nacieszyc , odmow. Badz rafinowana , tak jak oni. Oni znaja swoja przewage, pozycje i pieniadze !!

Gość gość
A myslicie, że tacy faceci patrzą na urodę czy liczy się dla nich tylko młody wiek u kobiety?On mi mówi, że wchodząc w nim w związek bedę ustawiona finansowo i żebym się Go nie bała...

Gość gość
"Badz rafinowana" :D hahahahaha

Gość gość
Wiem jak mojemu mezowi sie to podoba , jak robi wrazenie, super Auto , dobry zrgarek ,Telefon. Jak mozna sie bawic mlodymi ludzmi , ktorym sie wydaje ze sa wazni. Taki co cos ma moze sobie pozwolic na wiele i na inne . I on o tym wie !!!!!! Z reguly sie nie angazuje , bo atrakcji w zyciu ma dosyc!!!!! A wiec przemyslcie , to . A jak juz za cos takiego sie bierzecie , to badzcie tak rafinowane jak oni. Bo was wykozystaja i to tyle. Oni sa tez przebiegli i wiedza czego chca !!!

Gość gość
RAFINOWANE hahahahaha przestan pierdzielic kobieto farmazony

Gość gość
Ja wiem, że jemu zalezy tylko na seksie i niczym więcej. A te obiecanki to cacanki a mnie głupiej radość...

Gość gość
Taki facet ceni sobie stabilizacjie na lonie rodziny i bliskich. Lepiej rozumi sie ze stara zona. Do niej nazeka na problemy ze zdrowiem. Ta mloda to odskocznia deserek, zabawa , dowartosciowanie sie , ubaw w 95 %.

Gość gość
fajnego dzaida sobie poznalas :D zycze milego obijania kulkami hahahaah durna pipo

Gość gość
A jak myslicie, jak jego dzieci na mnie zareagują?

Gość gość
Wiem , ze dobrze wygladam , mam wszystko co potrzbuje , jedynie mlodosci nie moge kupic . Smieszy mnie , jak mi sie podchlebiaja, nawet ich koplemety mnie smiesza. Sama potrafie sie ocenic. I wiem, ze gdyby nie finansowe tlo to bylabym dla nich niczym. A wiec , skozystaj z doswiadczen starszych, oni tez potrafia myslec i kawalek mlodego ciala ich nie zgubi, tak szybko.

Gość gość
Jezeli mattka od tych dzieci zyje , ich "on" ja zostawil, to cie znienawidza. Jezeli jest wdowcem i boryka sie z samotnoscia i dzieci na tym cierpia , to sie uciesza na ciebie. Proste !!!!

Gość gość
Ich matka zyje. Dzieci mają z nią kontakt i On też z nią ma. Niby miałabym z jego synami pracować...

Gość gość
hahaha to juz masz prace zalatwiona? pomysl, ile lasek jest w takiej sytuacji, z iloma jeszcze tak pisze tylko nie mow, ze on ci mowi, ze tylko ty sie liczysz itd :P

Gość gość
Spotkaj sie z nim. Zobacz co ci zaproponuje, mozejakis fajny urlop ? Koncert , muzeum , i badz czujna , bardzo czujna. Moze on udaje bogatego , wszystkie drogi do lozka dozwolone ....... Ja pisze z punku widzenia ludzi , co wszystko Maja nic im nie brakuje i w wieku 45-50 lat wiedza , ze juz pozostalo Sanatorium , a taki romans z mlodym wprowadzi troche nowych wiatrow, ale stabilnosci w malzenstwie , zadko ktos z tego zrezygnuje. Wyjatki bywaja , ale ja w to nie wierze , bo to nie ma przyszlosci .

Gość gość
Nie, nic mi takiego nie mówi, że jestem jedyna... Facet jest dziany, bo Go sprawdziłam w internecie...

Gość gość
Zal mi Ciebie dziewczyno, mało to młodych chłopaków na świecie?

Gość gość
około 55 lat faceci zazwyczaj mają zawały, a taki bogacz to na pewno, masz jeszcze siedem lat, tylko niech ci nie wykituje na duupie.