Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W Polsce 30 lat to ostatni dzwonek na szukanie faceta

Polecane posty

Gość gość

bo potem to juz tragedia, z kazdym rokiem szanse sie zmniejszają... w okolicach 40stki to juz kaplica

Gość gość
gdybyście podchodziły do facetów a nie tylko stały i patrzyły to nie było by takiego problemu.

Gość gość
bez wzgledu na to ile kobieta bedzie miala lat i tak ja wymieni kiedys na mlodsza🖐️ faceci maja to w genach

Gość gość
30 lat to juz za pozno, wszystko przebrane, ostatni dzwonek to tak 26/27 rok zycia

Gość samica bez samca
Oj tam oj tam. Warto się świadomie pakować w jakieś tam związki, obowiązki, pęta, jarzma, klatki? Wolność, samotność, niezależność - to dla nich warto żyć.

Potwierdzam, wg moich obserwacji 25-26 to ostatni dzwonek. Potem kazdy facet zajety, bo oni zawsze jakas znajda i tyle. Pozamiatane. Ja to juz nawet nie patrze na facetow, bo wiemze kazdy jest zajety. Chetni tylko na flirty i romanse.

Gość gość
A ja chciałabym mieć dzidziusia, takiego różowiutkiego, malutkiego :P ale nie mam z kim :(

Gość gość
Jest wielu fajnych facetów ale wy wybrzydzacie i marudzicie a później zostajecie same i jest płacz i zgrzytanie zębami.

Gość 34latka
Dlaczego? :) Masz jakieś badania na poparcie tej tezy? ;-)

Gość gość
30 lat to juz stara panna

Kurde, ale jak się za wcześnie upoluje i nie wypali to jeszcze gorzej chyba :P

Gość gość
na 1 wyksztalconego faceta w Warszawie przyjadaja 2,5 wyksztalcone kobiet, takie sa statystyki. Fceci sa -ale kopia rowy albo siedza w ZK. To upadła rasa:)

Gość samica bez samca
A moim zdaniem nie ma czegoś takiego jak zaklepanie faceta na 100%. Facet zawsze może się znudzić swoją żoną, zdradzić, znaleźć bardziej atrakcyjną, iść do młodszej. Owszem jest pewien typ faceta, który rokuje bardzo duże poczucie stabilności, ale paradoksalnie ci faceci są omijani przez kobiety i przez dużą część życia są samotni. A więc kobieta koło 30-ki może liczyć na związek z porządnym facetem, ale to właśnie taki porządny jest traktowany jako ,,odpad" - bo za mało przystojny, za mało przebojowy, zarabia nie tyle ile trzeba itp. itd. Tak wynika z moich obserwacji.

Gość dawny cream
a po co kogos szukac? nie lepiej zyc samemu bez problemów?

ja tam nie uznaję szukania zamiast zakochania, więc mój misio będzie musiał ze mną żyć nawet jak oboje będziemy po 40 i po rozwodach :classic_cool:

Gość gość
A ja chcę dzidziusia :P mam 25 lat, czuję że zegarek tyka :(

Gość samica bez samca
Co wy z tymi dzidziusiami i zegarami? Czujecie presję społeczną i tyle. Jeszcze rozumiem parcie na seks, ale parcie na dzidziusia? Społeczny wymysł narzucony przez państwo, wścibskie ciotki i złośliwe znajome.

Gość gość
To też, koleżanki już mają swoje rodziny. Ale przede wszystkim dla siebie. Chciałabym poznać jakiegoś fajnego faceta, w którym się zakocham i zostanę matką jego dziecka. :)

"można w wieku 30 lat kogoś poznać ale raczej jest to facet, który nie podoba się większości kobiet, no taki przecietniak z wyglądu, niezbyt przystojny, ale poza tym może być naprawdę fajnym gościem, mieć dobre serce. Ja wlasnie mam takiego faceta." Tacy tez sa zajeci. Wiem, bo mi taki po glowie chodzi. I nie moglam go poderwac kiedy byl wolny nie dlatego, ze ogladalam sie za pakerami, tylko po prostu sie nie znalismy wtedy ;]

Gość gość
up

Gość singiel z wyboru lat 33
Dlatego polki wychodzą za zagraniczniaków a polscy faceci za kobiety zza wschodniej granicy proste!

>>>A ja chciałabym mieć dzidziusia, takiego różowiutkiego, malutkiego ale nie mam z kim<<< Poproś o pomoc swojego szefa :D . Mnie kiedyś pracownica, o to poprosiła :D :D :D . Ale koniecznie chciała urodzić dziewczynkę :( .

Gość łysy z Olsztyna
Dziadziusia czy dzidziusia ? :-)

Gość gość
najlepiej sie zenic po 30

Gość gość
na wszystko przyjdzie czas

Gość gość
mozna znalezc mlodszego