Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niinkaa

zdradziłam swojego faceta

Polecane posty

Gość niinkaa

i mam cholerne wyrzuty sumienia, powiedziec mu o tym czy nie?

Gość gość
najlepiej odejsc niech nie marnuje zycia

Jak chcesz zakończyć związek, to powiedz. Inaczej nie mów i nie rób tego więcej.

Gość gość
zakonnice mają takie specjalne biczyki, pożycz od jakiejś i wychłostaj , piczkę, za karę a w nagrodę, będziesz miała taki orgazm, że piardniesz

Gość niinkaa
nie chce sie z nim rozstawać, ale cięzko jest mi udawac ze nic sie nie stało :(

Gość nasrane w glowie
I co chwalisz sie czy zalisz... nie mow tylko od niego odejdz bo to predzej czy pozniej sie wyda- znasz przyslowie klamstwo i k******o ma krotkie nogi ?

Gość motylekkkkk
Skoro nie chcesz się z nim rozstawać, kochasz go i żałujesz tego co się stało to nie mów tego. Jeśli się dowie, to będzie tylko cierpiał i bardzo prawdopodobne, że Wasz związek się rozpadnie. Zjadają Cię wyrzuty sumienia? Kochana, nie ma zbrodni bez kary. Jakieś konsekwencje trzeba ponieść, choćby w postaci poczucia winy.

Gość nasrane w glowie
to po co sie k u r w i l a s ?

nie wiem dlaczego zdradziłaś? jak do tego doszło? I nie wiem jak się z tym czujesz? Raczej nie radzę mówić o tym partnerowi, ulży Tobie a jego zranisz (w sumie już to zrobiłaś, mówiąc mu zrobisz to jeszcze raz). Nie powtarzaj tego błędu.

Gość niinkaa
Zdradziłam go ze swoim byłym facetem. 5 lat temu rozstalismy się i od tej pory nie mielismy zadnego kontaktu. Przyjechał niedawno, spotkalismy sie i poniosło nas.

Gość gość
nie mow, faceci wszyscy zdradzaja i nie mowia o tym kobietom, a wy baby glupie mosicie wszystko roznosic na prawo i lewo, na jakies zwierzenia glupie wam sie zbiera i potem ploty sie roznosza i wszyscy o tym wiedza. faceci nie maja z tym zadnego problemu, oni nie miewaja wyrzutow sumienia, zdradzaja bo maja taka natura i wrecz czuja sie z tym dobrze, nie mowia bo nie widza powodu by burzyc swoje zwiazki skoro tez maja z nich korzysci, zcisnij cipe i siedz cicho, zapewniam cie, ze twoj facet na pewno taki skory do zwierzen by nie byl. pewnie sam ciebie tez zdradzal i nigdy sie o tym nie dowiesz. W zyciu czesto jest tak, ze facet zdradza swoja kobiete czesto, potem kobieta z dradzi jego i wyzali sie jemu, on ja wyzwie od szmat i k***w i zwiazek sie konczy, a pietno tez zlej spada na nia.

Gość gość
jak zdradziłaś i nie było orgazmu, to się nie liczy. Rozgrzeszam cię córko i nie grzesz.

Gość niinkaa
dodaj jeszcze ze mój ex był pierwszą miłością i pierwszym moim chłopakiem.

Gość niinkaa
dodam*

Gość nasrane w glowie
nie wszyscy zdradzaja jestem ze swoja 8 lat i ani razu nawet nie tknalem palcem innej laski- mow za siebie - ja nie zdradzam i nie toleruje zdrady !

Gość nasrane w glowie
to zadne wytlumaczenie ze byl pierwsza miloscia zachowalas sie jak szmata... i jeszcze takie glupie tlumaczenie

Gość niinkaa
Nie można tak generalizować ludzi. Byłam pewna ze nikogo nigdy nie zdradzę choćby nie wiem co,a tu proszę, sama siebie zawiodłam

Gość nasrane w glowie
jak nie mozna generalizowac ludzi ? kobieto zachowalas sie jak szmata i tyle i zadne z twoich tlumaczen nie ma znaczenia.

Gość niinkaa
To nie jest tłumaczenie, wiem ze postapiłam jak szmata, ale miłośc do byłego baaardzo długo we mnie żyła po rozstaniu i w gruncie rzeczy nadal nie jest mi obojętny. Jak go zobaczyłam wszystko do mnie powróciło, dlatego to zrobiłam

Gość niinkaa
z tym generalizowaniem to chodziło mi do wypowiedzi któregos z gości ze kazdy facet zdradza a to nie jest prawda wic nie mozna tak uogólniać

Gość gość
Jesli chcesz byc nadal z obecnym facetem to mu nie mow. Inaczej zniszczysz wszystko nawet jesli ci wybaczy. Skoro nadal zywisz uczucia do bylego zastanow sie czy nie traktujesz obecnego jak lekarstwa?

Nie stękaj Ninka , u mnie rozgrzeszenia nie masz . Jestem żonaty ponad 25 lat i nigdy nie zdradziłem żony . Ja durny facet mogę a Ty nie ? Nie gadaj zrobiłaś partnerowi najgorsze pod słońcem świństwo i co pogłaskać ma Cię po głowie ? Ja bez namysłu wystawiłbym Cię za drzwi i to niezależnie od poziomu zaangażowania uczuć . Powiedz ,pokajaj się i miej nadzieję że wybaczy bo jak sam się dowie to nie sądzę żeby został .

Gość gość
nie sluchaj prawictwa, ktore nigdy dziewczyny nie mialo. Smieszne jest to, ze jak kobieta zdradzi to nagle jest pietnowana szmata, a jak zdradza facet to nikt sie go o to nie czepia, z racji plci jest rozgrzeszony. Takze autorko, zapomnij i nie stekaj, faceci nie stekaja jak zdradzaja.

Gość XsiądzMatorucha
jak ma krótszego fiuta to nie wybaczy, ze spowiedzi parafianek wiem

Gość niinkaa
Pulchny wydaje mi sie ze jestes fake :) bez urazy ale co tu robi facet który jest koło 50, ma zone i ustabilizowane zycie?

Gość gość
pulchny, zdrada kobiety to najgorsze swinstwo dla faceta bo traca to w jego honor, tylko dlaczego faceci swoich zdrad nie rozpatruja jako najgorsze swinstwa ???? dlaczego po facetach to splywa???

Gość XsiądzMatorucha
Takze autorko, zapomnij i nie stekaj, faceci nie stekaja jak zdradzaja. t y tylko popiardują z uciechy

Gość XsiądzMatorucha
spływa, bo Pan Buczek tak zrobił i fiut, nie używam wulgaryzmów

Piękne rady co niektórzy dają typu nic nie mów. Ciekawe czy same chciałybyście by was ktoś zdradzał i oszukiwał nic nie mówiąc. Ma prawo wiedzieć o zdradzie i lepiej to zrób bo wyrządzisz mu poza oczywistą już krzywdą kolejną trzymając wszystko w tajemnicy i żyjąc w kłamstwie.