Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawiedziona ona

Założyłam dziś konto na sympatii i oto wiadomości jakie dostałam

Polecane posty

Gość zawiedziona ona

1. puk,puk mozna? 2. zostaw prosze telefon..... 3. Część !Jak już widzisz Michał z tej strony Zaczepiłem Cie bo wydajesz się być miłą osobą i pomyślałem że fajnie by było się poznać! :> 4. hi sweety 5. poznamy sie ?? 6. Odwiedzenie Twojego profilu utwierdziło mnie w przekonaniu, że bardzo chcę Cię poznać. Może więc zacznę od tego, że... (dostałam dwie takie wiadomości od dwóch różnych facetów więc nie wiem czy to nie jakiś masowy spam) 7. miałabyś ochotę ? 8. Witam fajną 9. Jesteś bardzo kobieca... Krzysztof, Ps. żonaty, dzieciaty i takie tam same najgorsze cechy... 10. elo popiszesz? jestem olek mam 20 lat i mieszkam w warszawie. Interesuje sie motoryzacja , pilka nozna , lubie podroze , zakupy , kino , silownie , tenis ziemny . Na codzien jestem kierowca wyscigowym i studiuje zarzadzanie . 11. Cześć Może byśmy sie poznali jestem janek miało mi . pozdrawiam janek 12. odpisz obojtnie co np nie ma szans... (jakiś zdesperowany typ po tym jak zignorowałam jego pierwszą wiadomość) 13. Hej jeśli chcesz mnie poznać napisz Chyba ucieknę z tego bagna nim zdąży mnie pochłonąć :o

Gość gość
Buahahaha, mam konto od tygodnia i dostalam też 1,3,4,7,8,9,11,12 i 13 :D Toczka w toczke tę same. Skąd jesteś?

A czego oczekiwałaś? Hymnów pochwalnych na cześć Twojej urody?:D

Gość zawiedziona ona
Z Warszawy. Hm... oczekiwałam wiadomości, dzięki której facet zainteresuje mnie swoją osobą, a tu taka klapa.

Jesteś tam jedną z wielu. Równiedobrze Ty się staraj by kogoś sobą zainteresować przez wiadomości. Jak dla mnie dopiero po rozmowie w czasie rzeczywistym da się określić czy ktoś jest interesujący a do tego wystarczy kulturalna i uprzejma wiadomość.

Gość gość
Ja też z Warszawy. Czyli ci sami:) wiadomo, kogo skreślić na wstępie.

Gość gość
Właśnie, właśnie - Wilczyca dobrze gada - napisz, jak powinno się zagadywać kobiety. Może niektórzy się czegoś nauczą...

Gość gość
a ja nigdy nie odpowiadałam na wiadomosci jednozdaniowe.. ot tacy kolesie co wysylaja 100 takich samych wiadomosci dziennie, bo może sie uda... beznadzieja... Olewałam tez wszelką poezję, nie ma to jak wkleic czyjąs twórczosc i udawac uduchowionego bo moze laska na to poleci. Zawsze odpowiadalam mężczyznom, którzy odnosili się do czegoś, co napisałam w swoim profilu - dla faceta przeczytanie tekstu, który znajduje sie obok zdjęcia, mimo ze najważniejsze informacje o kobiecie mają w ankietce u góry... to jest wyczyn :) a jak jeszcze cos z tego zrozumieli to jest ślad inteligencji... facet który sie stara i jest choc troche inteligentny to juz cos - potem w dalszych wiadomosciach wychodzi cała reszta. Jako ze na sympatii poznałam męża to wyszło, ze metoda słuszna .. w moim przypadku oczywiscie.

Gość gość
Ja założyłam na badoo i z kilkunastu, którzy do mnie napisali, bądz chcieli mnie poznać w moim typie był 1 może dwóch...masakra jakaś, zawsze miałam powodzenie w realu a tu niespodzianka. Albo piszą starsi np. 40-latkowie i wyżej (mam 27 lat) albo zupełnie mi się nie podobają...

Gość gość
hahah dopiszę do autorki : 14. heja. jestem Paweł z Warszawy. masz interesujacy profil mocno mnie zaciekawił. chcialbym Cie poznać mam nadzieję ze nie masz nic przeciwko czekam na wiadomosc jak znajdziesz wolna chwile (zero przecinków, składni) 15. 6. Odwiedzenie Twojego profilu utwierdziło mnie w przekonaniu, że bardzo chcę Cię poznać. Może więc zacznę od tego, że... (takich wiadomosci otrzymałam 6 :D panowie są chyba mało inteligentni ) 16 Witaj ;) - od pracownika biurowego w garniaku , lat 27 17. ;) --- tylko taka emotjka, od faceta 28 lat 18. diamencik - emotka nie pamietam od kogo bo skasowałam od razu wiadomosc ;/ mam wrazenie,że wielu z tych facetów jest tępych albo na poziomie przedszkola, ale spotkałam tam paru fajnych idlatego siedzę w nadziei,ze znowu kogos znajdę a jak nie to się pośmieję :)

Gość gość
gość z 19:33 niedobrze,że tu napisałaś, bo jeszcze któryś z tępych zastosuje Twoje wskazówki i każdy tępy będzie się odnosił do czegoś w profilu a wtedy już nie odróżnimy tych tępych od półtępych od inteligentnych :(

Gość nieśmiały_facet
co wam przeszkadza w takich tekstach ?

Gość gość
a gdybyś dostał jednego dnia 5 takich samych wiadomości od 5 różnych kobiet to co byś sobie pomyślał? :D

Gość gość
najlepszy tekst nr 7 miałabys ochote?

Gość gość
Ja zupełnie nie rozumiem, czego się tak czepiasz. Nr 1,3, 6, 10, 11 i 13 są całkiem normalnymi tekstami na poznanie kogoś, a najciekawiej napisał ten spod nr 10 (sama bym się z takim umówiła, gdyby nie był dla mnie zbyt młody). A niby co ma Tobie napisać ktoś, kto jeszcze Ciebie w ogóle nie zna, żeby było dobrze?

Gość gość
hahah ZNALAZŁA SIĘ królewna na wybiegu i myśli że każdy facet jest Casanova.

Gość gość
Na kobietę nie słowa zadziałają na pierwszym miejscu, a zdjęcie profilowe piszącego. Taka prawda. Jeśli przystojniak, ciacho puści oczko czy napisze trzy słowa, to laska chetniej się z nim umówi niż z brzydalem, lub przeciętniakiem który napisał zgrabną, dowcipną i nienachalną, składającą się z minimum trzech zdań wielokrotnie złozonych wiadomość, ale ta zapewne została skopiowana z neta, z poradnika dla internetowych podrywaczy, zwłaszcza gdy ortografia jest bez zarzutu to może się to wydać podejrzane. Przystojniak nie musi pisać do żadnej laski. Same puszczają mu oczka, machają i proponują spotkanie.

Gość gość
Ołłł jeee taka prawda.

Gość gośćem być nanana
Z lekka żałosne wiadomości. Numer 9 to już w ogóle super szczerością i poczuciem humor****cę urzec, wow, ohydny facet :/ 9. Jesteś bardzo kobieca... Krzysztof, Ps. żonaty, dzieciaty i takie tam same najgorsze cechy...

Gość gość
Ja jestem z Katowic i swego czasu dostawalam wiadomosci o tej samej tresci od gosci z woj, slaskiego.\Widac to jakis sympatyczny styl :D Dodam jednak optymistycznie, ze na tym portalu poznalam milosc swojego zycia :)

Gość gość
szukalam jednak dlugo, duza selekcja byla

Gość Beautifullife
Zadziwiajace! Ile krytki macie panie pod adresem facetow ktorzy zwrocili uwage na wasze profile i chcieli sie z wami umowic. Widze, ze wymagania ma ie bardzo wygorowane ale czy nie pomyslalyscie, ze faceci przegladajac wasze profile i otrzymojac od was email moga o was myslec tak samo krytycznie. Czy tylko zwrocicie uwage na przystojniaka? Facet ma byc interesojacy, ciekawy, inteligenty i orzedewszystkim traktowac kobiete jak najwiekszy skarb w zyciu. Jeszcze jedno- przystojniacy sa kiepscy w seksie. Nie staraja sie! Tylko przecietni mieczyzni sa naprawde dobrzy i nie egoisci. We wszystkich service randkowych jest tylko 15% ludzi do rzeczy i to tak kobiet jak i facetow. Znam wiele osob co poznaly swoich partnerow zyciowych na match.com. Cale szczescie, ze nie mieszkam w Polsce. Kolezanka wiele czasu szukala faceta na polskich stronach i same porazki. Jak tylko zapisala sie na match.com znalazla fajnego faceta. Sa ze soba od 6 miesiecy i maja sie pobrac. Nic nie mozna powiedziec o danej osobie do mometu spotkania i rozmowie w realu. Oczywiscie zdjecie musi zwrocic uwage. Powodzenia!

Gość Beautifullife
Ha ha , tylko nie zdjecie sprzed 20 lat lub kolegi. Uwaga! Najwieksza glupota jest zwracanie uwage na przecinki, kropki, duza literke, mala itd. Bardzo szybko sie pisze na iphone lub ipod i bledy sa normalne. Don,t worry be happy!

Gość Pewienfacet_
Kiedyś dla testu założyłem 2 konta na sympatii, jedno z wysokim brunetem, twarz normalna, dałem kilka zdjęć i nie robiłem na tym koncie nic... Drugie z wysokim blondynem trochę łysiejącym, normalna twarz, fajny opis, kilka zdjęć. Z tego drugiego konta pisałem do kilku panien mocno przeciętnych, nawet z nadwagą fajne wiadomości, miłe i powyciągane rzeczy z profilu, żeby pokazać jak bardzo mnie ta kobieta interesuje, odpisało może kilka ale bardziej z przyzwoitości niż chęci zainteresowania... Przez 2 lata dostałem uwaga 5 oczek z czego 2 to jakieś oszustki/hakerzy. A teraz brunet, czyli konto numer jeden, przez 2 lata dostałem ponad 300! oczek, duża część tych kobiet była naprawdę piękna, wiadomości od kobiet około 200!, same zagadują, podlizują się jakie to super zdjęcia są, jaki jestem przystojny, co ja tu robię że wygrałem życie z taką urodą itd. Przedział wieku od 17 do 35... Jaki wniosek? wystarczy mieć urodę i nic więcej a same piszą, proponują spotkania, niezobowiązujący seks...

Gość Pewienfacet_
Michałłł a czytałeś co pisałem? jak nie masz wyglądu to zapomnij o czymkolwiek...

Gość gość84
No mocno ciekawe. A co jeśli Twój opis to raptem trzy zdania i wyświechtane motto ? Albo w ogóle żadnego opisu, zdjęcia z których tak naprawdę nic nie wynika (można zobaczyć jak wyglądasz ale nie można za chiny wywnioskować jaka jesteś), albo, co gorsza, opis ukradziony / skopiowany od kogoś innego ? A tak więcej niż połowa kobiet na dowolnym portalu. Pozatym pierwsza wiadomość to przywitanie, zachęta do nawiązania znajomości. Jeśli się odezwiesz to pewnie nie jeden z tych, któryś olałaś odniósł by się do Ciebie i Twojego opisu. No i jeszcze jedna rzecz. OK, na sympatii działa system wiadomości trochę przypominający wiadomości e-mail, więc tutaj można pisać elaboraty nt kształtu i modelu pralki tudzież klozetu jaki stoi w tle zdjęcia, ale na takich badoo funkcjonuje CZAT. Tutaj chyba wiadomość typu "hej" na początek jest wystarczająca, zwłaszcza gdy ktoś jest on-line.

Gość gość
I na to "hej" napisane przez nie wiadomo kogo, dziewczyna natychmiast powinna odpowiedzieć? :-D szczesliwa, ze kogokolwiek zainteresowala??? Nie badzcie smieszni panowie. Wszyscy jesteśmy wzrokowcami, ale zycie nie polega na wgapianiu się w kogos...jeżeli koles nie potrafi napisac poprawnie kilku zdan z udzialem interpunkcji, pisze z bledami ortograficznymi, a na profilu ma napisane "wyższe wyksztalcenie", to od razu go skreślam, bo to klamca. Wole pracownika magazynu ( tez mgr), ale takiego, który po podstawówce umie pisać i czytac. Dowcip polega na tym, ze te portale skrzywiaja osobowość, bo nawet jeżeli facet trafi na nieglupia, niebrzydka dziewczyne, to i tak będzie szukac dalej, bo może ta nastepna będzie lepsza...i to JEST ZALOSNE:-(

Gość gość
A ja założyłam konto nie ujawniajac swojego zdjecia. Uznalam, ze jako atrakcyjna kobieta nie musze dowartosciowywac sie setkami maili od facetow w typie o jakim pisze autorka. Mam zupelnie inne oczekiwania wobec mezczyzny, totez ktos dla kogo wylacznie zdjecie jest wyznacznikiem tego, czy nawiazac kontakt z kobieta, czy nie - nie stanowi dla mnie specjalnego wyzwania. Oczywiscie, wyglad jest bardzo wazny, ale ja chcialam, zeby we mnie ktos dostrzegl najpierw ciekawe wnetrze (na tyle na ile to mozliwe przegladajac profil). Napisalam wiec intrygujacy opis, ale taki od serca, pisany jednym tchem... Moze nie odezwalo sie do mnie wielu facetow, ale bedziecie zaskoczeni jakiego typu to sa mezczyzni: bardzo przystojni, inteligentni, wyksztalceni, ktorych stac na kilka zdan nawet w pierwszej wiadomosci, skierowanych indywidualnie tylko do mnie, zahaczajacych o moje słowa z opisu. Tym sposobem trafiam na wartosciowych facetow (ktorym bez problemu wysylam zdjecie zeby bylo fair), takich, ktorzy wg mnie "rokuja", nie mam zasmieconej skrzynki wiadomosciami, oczkami itp z delikatnie mowiac dziwnych zrodel. I za kilka dni z takim jednym sie spotykam. Polecam taką metodę :-)

Gość gość
Balab sie spotkac z jednym z nich, wolalabym w realu poznac kogos, tylko jak