Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

najlepsze dni cyklu na poczecie bobaska

Polecane posty

Gość gość
owulacja

Gość gość
a kiedy sie nie wie ...

Gość gość
a kiedy się nie wie, to należy uzupełnić tak podstawową wiedzę i dopiero wtedy brac się za robienie dzieci

Gość gość
a ilu dniowe masz cykle

Gość gość
30/31 , co ty nie powiesz nie kazdy umie obserwowac co ma w majtach i kiedy jaki sluz

Gość gość
bobaska / lalke sobie kup a nie dziecko to zywa istota a nie bejbus ani bobasek :x

Gość gość
nie musisz niemoto w majtkach sobie grzebac i śluzu oglądać

Gość gość
10-17 góra 18 dzień cyklu

Gość gość
zadalam proste pytanie, pytajac sie bardziej doswiadczonych , a mowic na dziecko moge bobasek bo tak mi sie nie podoba, a jak nie chcecie pomoc tylko wjezdzac to spadajcie wiesniaki , zapytalam grzecznie, a nie mota to mozesz ty byc czeresniaku

Gość gość
hahaha, nie mota- ty się nie motaj niemoto, jak kobieta, która chce zajść w ciążę, czyli zakładam że dorosła, ukształtowana i z jakąkolwiek wiedzą moze pytać o tak banalne rzeczy- w podstawówce uczą na temat cyklu, dni płodnych, owulacji itp., a jak masz z tym problem, to idz do ginekologa, on rozwieje twoje wątpliwości

Gość gość
"co ty nie powiesz nie kazdy umie obserwowac co ma w majtach i kiedy jaki sluz" To się naucz. :o To nie jest takie trudne. Na pewno o niebo łatwiejsze niż wychowanie dziecka.

Gość gość
moge sie zalozyc ze nie kazda dojrzala czy tam dorosla kobieta potrafi perfekcyjnie ustalic swoje dni plodne i owulacje i sie nie madruj pani/panie ginekolog haha!! chciałam zasiegnac rady to sie zapytalam, a po drugie to moje pierwsze starania o dziecko i mam prawo wielu rzeczy nie wiedziec i jestem mloda,wiec nie pyskuj , ja grzecznie pisalam

Gość gość
pozatym cos ci sie nie podoba po prostu nie komentuj , to jest wlasnie kultura ludzi, najezdzac , plotkowac i wrzucac innym to wasze zajecie wieczorne, bo normalny czlowiek by sie wypowiedzial inaczej

Gość gość
gwarantuje ci, że udziela sie tu więcej, niż 1 osoba i jak widac mimo wszystko o podobnym zdaniu

Gość gość
co chwila sa nowe posty i kobiety pytaja co z okresem, czy sa w ciazy itd, jak widac nie kazda potrafi obliczac dni plodne i jest nie pewna objaw/ciazy i innych rzeczy, bylo napisac grzeczniej a nie sie zaraz bulwersowac, milego wieczoru!

Gość gość
ja tez uwazam hamstwo ludzi nie zna granic, dziewczyna nie wiedziala to sie zapytala miala prawo ,a wy zaraz z ry jem na ludzi jedziecie

Gość gość
chamstwo jeżeli już chcesz kogoś pouczać :) i nikt z ryjem nie wyskoczył poza autorką

Gość gość
Bo są tak samo tępe jak Ty. Wiedza z podstawówki... Poza tym nie rozumiem w ogóle takiego pytania jak Twoje... Co Wy raz w tygodnie się kochacie, że musicie się wstrzelić w dni płodne? :o

Gość gość
Przecież ten post wyżej też napisała autorka. :D

Gość gość
ja wyskoczylam z ryjem haha ,dobre, ja grzecznie odpisywalam i sie pytalam, to ze nazwalam dziecko bobaskiem , czy nie potrafie ustalis dni plodnych , nie oznacza ze jestem jakas glupia, a nie ktos tutaj bedzie mi tu insuowal , zreszta ch uj mnie to obchodzi i dzieki za mila rozmowe . DOBRANOC I TYLE W TEMACIE

Gość gość
o i to właśnie było "grzeczne" pożegnanie w wykonaniu niedouczonej autorki :-P

Gość gość
wszystkim sie nudzi i tylko sensacji probuja szukac , w zwyklych postach wyszukuja sie jakies szczegolow i szukaja powodow do klotni ,idotki i idoci, pierdza w kanape i sie widocznie nudza, kazdy ma prawo zapytac o wszystko po to jest forum

Gość jolka3309
nastepnej klotni szukacie , moze autorka nie wiedziala i chciala sie zapytac , a wy juz tu jakies wyzwiska strzelacie, oj ludzie wezcie sie za robote jak wam sie nudzi

Gość gość
miałaś stąd iść, a nie nick zmieniać :-P

Gość gość
goń sie ode mnie!

Gość gość
Ale wy jestescie baby wredne autorko nie przejmij sie stare zolzy tu siedza, najlepiej jak sluz jest rozciagliwy, jak ciagnie sie miedzy palcami jak nitka, a dzien to 14 dni przed koncem cyklu, a zeby sie udalo to od 10-20 dnia cyklu codziennie sie starajcie :) trzymam kciuki :)