Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

w którym tygodniu ciąży poroniłyście

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny mam pytanie do tych z Was co niestety poroniły, jeśli oczywiście będziecie chciały odpowiedzieć to napiszcie w którym tc poroniłyście. Nie musicie pisać szczegółów tylko po prostu tydzień...

Gość gość
22/23 tc córeczka I ciąża a Ty?

Gość gość
8-9-puste jajo plodowe.

Gość gość
13 tydz-mysle ze sma sobie jestem winna, to moja zasluga ale na 100%pewnosci nie mam 23-24?to juz serio powazna sprawa znasz przyczyne?

Gość gość
Przelom 6/7 przyczyna pekl krwiak i chyba zbyt maly progesteron. Teraz jestem w 15 tyg i ciagle sie boje ze cos moze sie stac na lekach od poczatku

Gość gość
Hej! 1 ciąża - 8 tydz puste jajo płodowe 2 ciąża - 7 tydzień poronienie 3 ciąża - 9 tydzień; ciąża pozamaciczna :( Od następnego cyklu walczę dalej..

Gość gość
13 tydzień - a dlaczego Twoja zasługa? Co zrobiłaś nie tak?

Gość gość
bylamw goracych wodach termalnych 0i prawdopodobnie od tego pozatym duzy stres milam tezz bo ciaza nie chciana

Gość gość
Do gościa który napisał 22/23 tydzień to już chyba miałaś poród wywoływany a nie poronienie. Ja tak miałam więc wiem co to znaczy i właśnie po 22 tygodniu wywołują poród i nikt już tego nie nazywa poronieniem tylko urodzeniem martwego dziecka.

Gość gość
5 tydz 6 tydz 8 tydz najprawdopodobniej za niski progesteron teraz jestem w 9 tyg na dośc du zych dawkach i wszystko jest ok

Gość gość
Gosciu wyzej a jakie masz dawki progesteronu? Ja mialam do 13 tyg 4x1 teraz mam 3x1 d*phaston

Gość gość
no nie mow ze kaza rodzic?martwe plody? i co potem?pkazuja czy jak?

Gość gość
20 i 8 (*)

Gość gość
W Anglii poród wywołują już po 12tc. Nie wiem jak w PL ale tu w Anglii masz wybór-czy chcesz dziecko zobaczyć, tak takie z 13 tc też. Robią zdjęcie, dostajesz taki aparat-jednorazówkę, zdjęcie możesz wywołać lub nie. Decydujesz czy dziecko sama chowasz, czy decydujesz się na mogiłę zbiorową.

Gość gość
duże dawki tj 3x1 d*phaston i luteina dopochwowa dodatkowo jeszcze, oprócz tego acard i 2x dziennie folik

Gość gość
Ja poroniłam 2razy w 6tyg

Gość gość
W polsce każą rodzic po 22 tygodniu ciąży. Wcześniej oczyszczaja macice. Jak dla mnie to trochę za długo bo nawet płód 18 tygodniowy już jako tako wygląda. W polsce też jest wybór czy chce się pochować czy zostaje w szpitalu i idzie do utylizacji choć nikt tego w ten sposób nie nazywa.

Gość gość
w kwietniu tego roku w 6-7 tyg, poronienie samoistne, a teraz jestem w 13 tygodniu ciaży i wszytsko rozwija się prawidłowo. to będzie moja pierwsza dzidzia.

Gość gość
w 6 tyg teraz jestem w 12 tyg i mam nadzieje ze bedzie ok

Gość asienka91
5 tydzien. zrobilam test, nastepnego dnia zaczelam plamic, kolejnego dostalam "okresu" :/

Gość kari1333
u mnie ciaza obumarla w 5 tygodniu a dowiedzialam sie o tym w 10 tygodniu podczas wizyty kontrolnej, czulam sie wspaniales mialam normalne objawy macica mimo iz plod nie zyl rozwijala sie dalej, dzisiaj jestem w 5 tygodniu i 4 dniach ciazy i biore luteine ... mam nadzieje ze z tym dzieciatkiem wszystko bedzie dobrze..