Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ktoś was kiedyś olał i nagle przestał sie odzywać

Polecane posty

Gość gość

Tak jak mnie teraz? Facet nagle ni stąd ni zowąd przestał sie odzywac, nie wiem dlaczego. Jak sobie poradzić z tym żalem i pogodzić sięz tym? :(

Gość gość
Dzieciak

Gość gość
Dzieciak, ale ile taki dzieciak może sprawić kobiecie bólu to nie do wiary :(

Gość gość
Trzeba nie drążyć i dać sobie spokój na zawsze, nie zakładać tematów na kafe i żyć jak przed poznaniem danej osoby.

Gość gość
Temat założony po to, że musiałam się anonimowo wyżalić. Właśnie próbuję dać sobie spokój i się z tym pogodzić. On pewnie już inną ma, takie mam przeczucia 😭

Gość gość
Mój były w ten sposób zerwał kontakt z dziewczyną z którą zadawał się zanim poznał mnie i z dnia na dzień przestał do niej się odzywać i udawał, że nie ma już numeru telefonu na który ona pisała i podchodził do tego nieodzywania się jak do normalnej rzeczy. Nie wiedziałam tego od razu, że tak sobie poznał najpierw ją, kręcił z nią, a jak się pojawiłam do urwał z nią kontakt. Pytałam go czy nie sądzi, że to jest chamskie tak robić, a on na to "Ale czemu". I zgadnijcie jak się skończyła nasza znajomość i jaki był wielce zdziwiony, że się nie odzywam. Taaaa...świat jest pełen podłych lub słabych ludzi.

Gość wifigdańsk
oni zawsze mają jakiś powód tylko wstydzą się powiedzieć.są tez tacy którzy zrywają bez powodu,gdy jest szczyt szcześcia-bo boją się ze to runie to wolą to sami zniszczyc niz ktos miałby ich zostawic.poczytaj o borderline i...nie przejmuj się:)

Gość gość
Dzięki, już mi trochę lepiej. Facet nie wyobraża sobie nawet jak rani takim olaniem :( Wolę najgorszą prawdę, przynajmniej wiedzialabym na czym stoję.

Gość Elektronikełee
kobiety są nie lepsze, też olewają kogoś komu na nich zależy i nie powiedzą dlaczego

Gość gość
Baby robią tak samo. W dodatku często przyczyna takich zachowań u mężczyzn tkwi po stronie zachowania samej kobiety.Musiałaś wykazać się dostateczną dozą popularnej w dzisiejszych czasach oziębłości albo strzelić mu wiązankę pt "czego oczekuje od faceta"wyliczając w ciężko wybaczalny sposób całą qrfa armadę wyczynów których winien dokonać by cię zdobyć i dalej już poszło jak poszło.

Gość gość
Może i są takie osobniczki, nie wiem, ja nikogo nie olalam i nigdy nie oleję, bo to obok zdrady najgorsze świństwo. :(

Gość mnie tak kolega olał
tak to wielki przyjaciel, a potem nagle cisza

Gość gość
Bylam właśnie za dobra, za slodka i za kochana, mial wszystko pod nos i to byl blad, bo wy wtedy zaczynacie nas traktowac jak wycieraczki i przestajecie szanowac. Widać on woli zołzy

Gość mnie tak kolega olał
a byliscie razem ?? czy to tylko znajomy?

Gość gość
Jeszcze nie para, ale tak się zachowywaliśmy,w stronę zwiazku to wszystko szlo, a teraz nagle nie stać go na zwykłe,sorry to nie to

Gość gość
po ile macie lat? takie zachowanie jest szczeniackie szczerze mówiąc