Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

smierdzacy ale elegancko ubrani ludzie w metrze

Polecane posty

Gość gość

czy spotkaliscie sie z czyms takim w londynskim metrze jada sobie panowie mlodzi lub starsi elegancko ubrani w garniturki na pozor wszystko ladnie ale czuc od nich taki smrod jakby nie myli sie tydzien to samo niektore paniusie wyszykowane umalowane fryzury zrobione ale jak sie blizej kolo takiej stanie to tak czuc pot ze az trudno wytrzmac czy tylko ja mam takie przykre doswiadczenia ?

Gość gość
Ja zauważyłem, że często ten smród nie wynika z niemycia ciała, ale z niepranych ubrań. Polacy jeszcze tam się mogą od czasu do czasu umyć, ale ubranka są prane chyba raz na miesiąc.

Gość gość
ja zauwazylem bo mam wyczuony nos. Dodamze jestem budowlancem ale higiena to podstawa. Wyczulem czesto angoli do tego jedza kozy z nosa, smierdza tez ciapaci ale to chyba nikogo nie dziwi, kolo nich zawsze na bezdechu trzeba jechac, po 3 przystanakch ich smrod przechodzi na wszyskich wokol, nie wime jak te polki moga sie z nimi pieprzyc .... czarni takze smierdza, nie czulem ale slyszalem do poelkich kolezanke ktore maja takie afrykanskie okazy w pracy. Dla mnie to nie pojete jak mozn wyjsc z domu z rana bez prysznica i jak mozna sie klasc spac bez prysznica...jakas paranoja. Wydaje mi sie ze ludzi nie stac poprostu bo nie wiem jak to wytlumaczyc .

Gość gość
ja popieram osobe, ktora zauwazyla nie prane ubrania. Bedac w PL rok temu mialam (nie)przyjemnosc jechania tramwajem w Wawie, w srodku lata. Smrod jak aaaaaaaaa.....ludzie nie piora ubran tylko je perfumuja - cos strasznego. Smrod brudnych perfum byl przeokropny.

Gość gość
Dobra nie tylko Londyn ale w Austrii-hotel 5 gwiazdek,podczas sniadania facet ogladał swoje okazy z nosa..

Gość gość
W T F z tymi kozami ? wyobrazasz sobie poznij ze taki koles przed pojsciem z toba do lozka opedzlowal cale stadko kozeczek...W T F. --------------- Ja jestem super gosciem zadbanym czystym pachnacym przystojnym i dobrze sobie radze w cyiu ale nie mam ost powidzeni u kobiet mam wrazenie zze sie boja dorodnych samcow. Wiec co lepszy brudas ?

Gość gość
zapach specyficzny to też kwestia diety, Hiszpanie zajadają się czosnkiem Pakistańczyki i Hindusi mają masę przypraw egzotycznych które dla nich pachną a nam śmierdzą wystarczyło pojechać w Polsce na Były bazar Europa, jak tam capiało od tych kuchni wietnamskich czy innych my może wydzielamy też jakiś zapach którego nie czujemy a inne nacje może też się krzywią że śmierdzimy

Gość gość
zawilgocone domy też mają swój zapach i tym przechodzą ciuchy nie wierzę że tak skrupulatnie pierzecie każdą rzecz po jednym włożeniu bielizna skarpety czy rajstopy tak ale nie czarujmy się że sweterek z kaszmiru pakujesz do wody po każdym włożeniu

Gość gość
okropnne sa smierdzace grubasy biali lub czarni bez roznicy taki jak wejdzie do metra lub autobusu to nie dosc ze zajmuje 2 siedzenia przez swoja tusze to jeszcze poci sie nadmiernie i cuchnie na caly wagon ale najgorzej jak wsiada bezdomny lub narkoman/alkoholik to tak capi ze nie mozna oddychac normalnie i ja musze w takiej sytuacji wysiasc na nastepnej stacji i zmienic wagon albo czekac na nast. pociag

przeciez w londynskim metrze to tak smierdzi ze nie ogarniesz czy to pociag czy pies, czy szczur sie zesral... :o

Gość gość
rajstopy ??? nosisz rajstopy ? ile masz lat 50 ? bo jak mniej to jestes wyjatkowo obrzydliwa. twoje nogi musza wygladac jak dwa serdeli zapakowane w folie.. blee. pewnie lubisz mezczyzn w kalesonach ?;)

Gość gość
martyna szkoda dyskutowac z debilami z tego forum zawsze cos im nie pasuje