Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

SPA w Lublinie

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

S膮 tu jakie艣 Lubelaki? Gdzie chodzicie do SPA opr贸cz Hotelu Agit, gdzie chodz膮 prawie wszyscy ostatnio?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 paulaaj
je艣艂i to dobre miejsce to mo偶esz je doda膰 do apliacji na fejsie,miejsca fit figury i doda膰 rekoemndacje, dzi臋ki temu wi臋cej os贸b b臋dzie mog艂o znale藕膰 fajne spa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
wiesz mo偶e w jaki spos贸b mog臋 to doda膰? regularnie chodz臋 do SPA w Hotel Agit i mog艂abym napisa膰 wiele rekomendacji i opinii, ale nie wiem do jakiej aplikacji mam to doda膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nataszok
no na facebooka Figura musisz wejsc lub na stronke mojanowafigura.pl i tam masz przycisk dodaj :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mam karnet na si艂owni臋 do Agitu - najlepsza miejsc贸wa :D Czuj臋 si臋 tam mega komfortowo! wcze艣niej chodzi艂am na Zana do jakiej艣 takiej obsk贸rnej si艂owi, masakra. W Agicie jest fantastycznie i wcale nie drogo, jak wcze艣niej my艣la艂am, na stronie s膮 jakie艣 ceny http://agithotel.pl/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 juleczka198888
Kiedy艣 my艣la艂am, 偶e na SPA to mnie w og贸le nie sta膰, ale chodzi艂am na si艂owni臋 do Hotel Agit i jako艣 tak zainteresowa艂am si臋 tym SPA i chodz臋 tam ju偶 od jakiego艣 czasu, fantastyczne zabiegi maj膮 i uzale偶ni艂am si臋 od kilku, szczeg贸lnie tych odchudzaj膮cych, polecam naprawd臋 warto

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Daria~
Ja uwielbiam tam zabieg ECO z bia艂ej herbaty. Moja sk贸ra po tym zabiegu jest naprawd臋 od偶ywiona, nawil偶ona i uelastyczniona:) Dodatkowo jest to bardzo naturalny zabieg :) Profesjonalna obs艂uga.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
masz SPA na Orkana np., ja jezdze do Na艂臋czowa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
SPA Hikari przy deptaku gdzies by艂o, ale si e chyba pzreniesli

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Hankaaa~
W Agicie jest spoko, chodz臋 tam zamiennie ze Spa Orkana. W Orkana jest bardziej taka mas贸wka, ale te偶 przyjemnie, natomiast w Agicie mo偶na si臋 naprawd臋 wyciszy膰 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Arielkkka
Wybieram si臋 nied艂ugo na kriolipoliz臋 do agit, polecali tez mi bio electro peeling, czy kto艣 by艂 na czym艣 takim i jakie wra偶enia ?:) pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja by艂am :) mia艂am zrobi膰 sobie kawitacyjny, ale dowiedzia艂am si臋, 偶e po bio electro peelingu s膮 lepsze rezultaty. Zabieg nie trwa d艂ugo, bo ok. 3 minut na jeden policzek i 3 minut na drugi. Pani Takim specjaln膮 konc贸wk膮 (nie wiem, jak to fachowo nazwa膰) usuwa martwy nask贸rek. Po tym mog膮 wyj艣膰 jakie艣 brudki i syfki, ale jak ju偶 sk贸ra si臋 z tym upora, to cera wygl膮da jasno i promiennie :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Matko, kolejna reklama... Przecie偶 to nawet nie sprawia wra偶enia naturalnej "rozmowy" kilku os贸b, na kilometr wali reklam膮 - tym bardziej, 偶e to nie pierwszy taki temat... Ja w tym ca艂ym Agicie nie by艂am, ale przez tak膮 nachaln膮 reklam臋 raczej te偶 nie wybior臋 si臋... "Gdzie chodzicie do SPA opr贸cz Hotelu Agit, gdzie chodz膮 prawie wszyscy ostatnio? " - ten tekst normalne mia偶d偶y... A poza tym zaprzecza, 偶e niby mo偶na si臋 "wyciszy膰", bo w Orkana "mas贸wka" - jak wyciszy膰, jak niby chodz膮 wszyscy?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
szuka艂am w膮tk贸w o spa w polsce, bo chcialam sie do jakiegos wybrac, tak o z miejsca, wsciasc i pojechac. jestem troche takim maniakiem... i natknelam sie na www.dayspa.bielsko.pl powiem szczerze, ze mega to spa, zabiegi maja naprawde kozackie! i atmosfera tez niczego sobie, lepsza niz w niejednej mas贸wce

Udost臋pnij ten post