Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

top chef co sądzicie o programie uczestnikach i jurorach

Polecane posty

Gość gość

dla mnie to lepsze niż master chef

Gość gość
ten z dziarami wygląda na typowego prawiczka ten co ostatnio zdobył immunitet.

Gość gość
dobra była ta co z******a kilo ogórków ha ha, a wkurza mnie józek, modest to nadęty buc ale by syczał jakby mu wbić szpile to powietrze by chyba ze trzy dni schodziło, wachowicz tam jest z racji że jest kochanką chefa polsatu a ten łysy z bujną czupryną po bokach to jak postać z mapet szoł Lisa mi troche szkoda, ten z kaszkiecikiem jak jakiś kujonik z podstawówki wszystkowiedzący, ten z dziarami chyba ćpa here, ten ciemny co sie tak darł to jakby go z przedszkola wypuścili, argentynczyk najbardziej pozytywna postać, Malika z tanich p***oli sado-macho, ten bloger Ogiński tez jakaś zakompleksiona chłopczyna, jeszcze Macka B. im tam dołozyć i mogą startować w występach kabaretoowych

Gość gość
robi się ciekawie,zobaczymy co dalej

Gość gość
Wojciech Modesto Amaro jest z******ty jak dla mnie:-)

Gość gość
nic nie sadze bo to ch*jnia nawet w 1/10 nie odwzorowuje amerykanskiego orginalu. ALe co sie dziwic polaczki niczego nie potrafia wymyslec tylko kupic licencje za krocie...

Gość gość
Top chef lubie ogadac ale te zagraniczne. Widzialam w Polsaci i wkurzaja mnie na maksa komentarze jutorow. Sa takie sztuczne wymuszone na maxa. Na zadaniach expresowych sie wtracaja jakby zawodnicy mieli czas odpowiadac. W ameryanskiej wersji tego nie ma. A i musieli dac jakiegos obcorajowaca murza, ktory kaleczy jezyk polski. Tylko poco nie mamy dosc kucharzy w Polsce-polskich. Ci wszytscy typu Mozil ten mongol i cala reszta kaleczacych jezyk polski nic nie wnosza do programow a tylko irytuja. Bo gdyby nie byli z innego kraju tej roboty by nie dostali. Ten mongol slodko pierdzacy z vivy to w ogole wkurza. Ja nie moge patrzec na jego wielka pulchna twarz jak ksiezyc w pelni. Polak z taka ohydna facjata by sie do telewizji nigdy nie dostal.

Gość gość
sory ale odcinek 9 to porazka-zaprosili jakiegos cwela co tylko klnie-osobiscie by odemnie w pajac dostal przy kamerach-po tym odcinku uwazm ten program za najbardziej wulgarny i hu....program jaki powstal.takich bluzniàcych cwniakuw powinno sie na wies dawac do rozgarniania gnoju.

Gość Sciema capi na kilometr
Ten spocony oblech co sie pluje jak gada i ma wiecznie czerwony ryj, prostaka za babe, 3 razy z rzedu nie podal dania, a zamiast wyje... zostal pochwalony, wygral pizza, ktora skopiowal i dodal az bazylie i ser, staz tez wygral za podanie watpliwego dania, taki burok zostal, a Piotra wyrzucili. Zenada na maxa, ciekawe ilu o******al, zeby go tak przepychali. Malika tez zostala, no bo przeciez kobieta musi byc w finale, a ze byly od niej lepsze to juz inna historia. Jedyny normalny w finale to martinez. Ale na tego oblecha smierdziela darasa patrzec nie moge, je..any szmaciaz, jak sie chwalil w 1 odc ze zone zdradzal i sie rozwiodl, ah on lubi dziewczyny i on juz taki jest, wstretny syf, tylko pustaki na niego leca

Gość gość
Było by spox gdyby nie ten 'makumba'. Wywalić czarnucha!

Gość gość
makumba przynajmniej nic nie gada, natomisat ta podstarzala tapeciara, co zaslynela w latach 90 i do dnia dzisiejszego tylko z tego jest znana? Prowadzi jakis denny program, gdzie ma wetkniete pod nos przepisy, nawet nie na zywo i to ma byc wielka znawczyni kulinarna? Beznadziejna baba. Caly final to ustawiony bubel, spocony brudas co 3 razy nie podal dania, raz podal ziemniaka, potem wygral pizza, ktora skopiowal i nie wykazal sie wlasna wyobraznia, teraz wygrywa staz jakims gownem i przechodzi do finalu wykopujac jedyna osobe, ktora na ten final zasluzyla. Malika tez porazka, w finale tylko dlatego bo jakis cyc musi byc w finale. zenada

Gość gość
co to za czarnuch?

gość Wojciech Modesto Amaro jest z******ty jak dla mnieusmiech.gif x Znam go wyłącznie z kuchni tv i potwierdzam.Jednak nie znoszę komercyjnych programów i nawet on mnie nie skusi.