Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

TOP CHEF polsat

Polecane posty

Gość gość

oglądacie? Mnie nawet wciągnęło - obejrzałam pierwszy odcinek z ciekawości i pomijając tą śmieszne zmywanie naczyń to jest zdecydowanie lepszy od nudnego masterchef'a gdzie wszyscy sobie słodzą jest tak nudno i pompatycznie przy kosztowaniu dań :/ Mogliby zrobić polską wersję piekielnej kuchni - właśnie takie formaty gdzie coś się dzieje, są jakieś emocje , bluzgi, krytyka najbardziej wciąga :)

Gość gość
tylko żg ogladają taki chłam🖐️

Gość gość
Taa tylko amatorzy z masterchefa gotują znacznie lepiej niż ci niby wielcy zawodowcy z top chef. Patałachy a nie zawodowcy

Gość gość
kał na maxa nic nie ma w telewizorni.

Gość gość
Kiedy to jest i o której?

Gość gość
taaa bo bluzgi najlepsze, zwlaszczo "kobieto ty jednobitowa istoto" debil p********y, uwaza sie za wielkiego inteligenta. ponizyl kobiety w tym momencie. ja obejrzalam wczoraj i nie spodobalo mi sie. debilni jurorzy. wachowicz-kolejna geslerka i ten kudlaty z mucha co wyglada jak klaun. beznadziejny program.

Gość gość
Ja to oglądam tylko ze względu na 'sieeemanko, witam w mojej kuchni' :)

Gość gość
ja tez ze względu na niego :) nie wiedziałam ze jest profesjonalnym kucharzem myślałam ze to bezrobotny student amator a tu takie zaskoczenie :D A co do jury wreszcie nie ma takiego słodzenia jak w Master, zresztą nie wiadomo przecież jak te potrawy smakują więc skąd wiadomo ze stado amatorów gotuje lepiej niż niby profesjonaliści...? Bo oddaj fartucha się ekscytuje przy żarciu? widocznie tutaj sa bardziej wymagajacy

Gość gość
Nie chodzi o to czy sie ekscytują, ale o same pomysły na dania, mnóstwo szkolnych błedów, nawet sie w czasie z jednym daniem nie potrafią wyrobić, wogóle masakra

Gość gość
Top chef lubie ogadac ale te zagraniczne. Widzialam w Polsaci i wkurzaja mnie na maksa komentarze jutorow. Sa takie sztuczne wymuszone na maxa. Na zadaniach expresowych sie wtracaja jakby zawodnicy mieli czas odpowiadac. W ameryanskiej wersji tego nie ma. A i musieli dac jakiegos obcorajowaca murza, ktory kaleczy jezyk polski. Tylko poco nie mamy dosc kucharzy w Polsce-polskich. Ci wszytscy typu Mozil ten mongol i cala reszta kaleczacych jezyk polski nic nie wnosza do programow a tylko irytuja. Bo gdyby nie byli z innego kraju tej roboty by nie dostali. Ten mongol slodko pierdzacy z vivy to w ogole wkurza. Ja nie moge patrzec na jego wielka pulchna twarz jak ksiezyc w pelni. Polak z taka ohydna facjata by sie do telewizji nigdy nie dostal.

Gość gość
ja lubie ogladnac na tvn style najgorszego kucharza tam to dopiero ludzi wzieli :D

Gość gość
Martin wygrał :)

Gość gość
zawiodlam sie ze wybrali martina tyle razy podal surowe mieso a darek sie staral i wprowadzal nowe pomysly