Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

przedszkolaki

Polecane posty

Gość gość

czy wasze 3 latki maja kolegów w przedszkolu, czy bawią sie narazie same, jak to jest u was? co prawda dopiero niecały miesiac + choroby jeśli chodzi o przedszkole, ale tak pytam z ciekawości, bo od mojego dziecka coś trudno cokolwiek wyciagnąć

Możesz zapytać przedszkolanki :) Moje dziecko ma niecałe trzy lata i woli bawić się z wszystkimi w zabawy w grupie, albo bawi z kolegą którego zna bo to syn mojej koleżanki i opowiadał też o jakichś dziewczynkach, wiec musiał się chyba też z nimi trochę bawić. Ale zdecydowanie woli zajęcia grupowe - jakieś zabawy, albo rysowanie

Gość gość
to, ze moge zapytać to oczywiste, ale one czasem nie potrafią określić czy ma kolege czy nie tak tylko pytam czy na stałe się wasze dzieci bawią tylko z 1 osobnikiem czy nie mój "dzieć" też raczej grupowo i zcasem z kimś, ale czy to prawda?

Gość gość
ktoś jeszcze?

Gość gość
na początku dzieci zawsze bawią się osobno - nawet jak razem to i tak obok siebie niż ze sobą - dopiero z czasem uczą się bawić z kimś - wszystko zależy od tego czy to jedynak czy ma w domu kogos do zabawy czy w okolicy w rodzinie itd