Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

bol glowy i inne dolegliwosci

Polecane posty

Gość gość

Od 6 dni jestem na diecie. Nie licze kalorii, ale jem 5 posilkow dziennie. Diete ustalala mi moja kolezanka studentka dietetyki i tak np. rano jem jogurt naturalny z odrobina otrembow, 2 sniadanie jablko, lunch: salata, pomidor i kurczak grillowany, lu b kasza z tym kurczakiem 1-2 kromki pieczywa waza z serkiem i pomidorem, a na kolacje 3 marchewki. Staram sie pic wode, chociaz jej nie cierpie. Diete troche zmodyfikowalam po swojemu i jem mniej niz mi powiedziano, dla lepszego efektu. Od razu zaznaczam ze nie chodze glodna. Narazie sie nie warzylam, bo postanowilam, ze nie bede sie dolowac, a po 14 dniach stane na wage i zobacze efekt. Zamierzam zrzucic 10 kg. Jednak od wczoraj wieczor boli mnie glowa. Nie jest to bardzo ostry bol, ale cmi mnie caly czas. Teraz jest tak samo. Nigdy czegos podobnego nie czulam. Dzisian rano zauwazylam takze, ze jakos obraz mi faluje. Nie wiem jak to opisać, bo to dość dziwne.. po prostu rozmazuje mi sie obraz, nie jest to dlugotrwale. Czy moze byc to efekt diety? A jesli tak to jakie witaminy ? I czy ktos tak mial?

Gość gość
przy tak drakońskiej diecie niedostosowanej do potrzeb, to normalne. Niestety dieta na krótki czas.