Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Yasiiii

Nie potrafie

Polecane posty

Gość Yasiiii

No własnie... nie potrafie sie rozstac z facetem. Tzn. nie chodzi mi tu o koniec zwiazku. Np. teraz. jestem u niego, spedzilismy ze soba 4 dni. Wszystko fajnie. On dzisiaj poszedl do pracy, a ja mam wracac do domu i .... NIE POTRAFIE. Wymyslam jakies glupoty zeby jeszcze u niego zostac chociaz jeden dzien. Plakac mi sie chce ze musze jechac do domu i nie bd sie widziec kilka dni. I tak jest caly czas!!! Za kazdym raem jak sie spotkamy. Siedzimy ze soba np 2 - 3 dni, a czwartego dnia gdy on ,mi mowi, ze np chce sie spotkc z kolegami i wyjsc to ja mu robie dzikie awantury czemu nie moze mnie ze soba zabrac itd. Konczy sie to moim placzem, a jego krzykiem. Czemu tak sie dzieje??? Pomoze ktos? :(

Gość Yasiiii
haloo! POMOCY!

Gość Mysz w panterce
bluszczyk otrzezwiej przeciez go udusisz :D

Gość gość
poszkaj sobie pracy albo zapisz sie na zumbe masz jakies hobby ? realizuj wypelnic czas nie nim tylko tym co bys chciala robic

Gość Mysz w panterce
czego ci brakuje bez jego obecnosci? zycie wewnetrzne to dla ciebie synonim posiadania owsikow?

Gość Yasiiii
Miałam kiedys pasje, ktora byla dla mnie prawie wszystkim... taniec. Ale gdy zaczelam z nim byc jakos tak powoli sie od tego oddalalam, az w koncu zrezygnowalam z treningow na dobre. Gdy nie jestem z nim, spotykam sie z przyjaciolkami, wychodze na imprezy, ale jakos tak caly czas o nim mysle i gdyby tylko zadzwonil odrazu bym cos wymyslila, zeby sie z nim spotkac. Nie wiem co ze mna jest nie tak :( mecze sie coraz bardziej. Najgorsze jest wlasnie to, ze jak juz sie spotkamy to potem nie potrafie sie z nim "rozstac".

Gość gość
a co on na to ?ile macie lat ?może ślub by rozwiązał problem ?czemu nie zamieszkacie razem ?

Gość Yasiiii
Ja mam 22 lata, on 23. Kiedys razem mieszkalismy, ale nie wyszlo. On jest osoba, ktora ceni sobie wolnosc. Nie lubi gdy sie wtracam w jego sprawy a tym bardziej gdy kontroluje, a to niestety zdarza mi sie czesto.

Gość gość
No to masz problem. Znajdz sobie pasje, odetnij sie.

Gość zabilem byka coz to dla mnie b
a daj mu tyle wolnosci ile potrzebuje... tylko jak sie komus zapomni ze wolnosc rowna sie odpowiedzialnosc za swoje czyny, to .... bedzie problem :classic_cool: