Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego kobiety wolą brać złego faceta i próbować go zmienić

Polecane posty

Gość gość

zamiast związać się z jakimś w porządku chłopakiem/mężczyzną i stworzyć fajny związek?

Gość zabilem byka coz to dla mnie b
nie wiem, trzeba by zapytac tych kobiet czlowieka sie nie zmienia czlowiek SAM SIE ZMIENIA jesli tego chce

Gość gość
kobiety to istoty emocjonalne a wiadomo taki zly chlop dostarcza wiele emocji a ten porzadny zazwyczaj jest absorbujacy i nudny !

Gość gość
porządny jest nudny bo nie bije, nie zdradza, nie poniża, nie wyzywa. Nudny i takiego żadna nie chce. Zresztą widać i sółychać na codzień na co narzekają najczęściej kobiety:P

Gość gość
z doświadczenia powiem że robią tak za czasów małolaty/nastolatki... jak dojrzewają to im przechodzi... a dlaczego tak robią... bo są młode i naiwnie wierzą że mogą faceta przerobić na swoją wizję... a taki niegrzeczny chłopczyk dostarcza więcej emocji niż ciepłe kluchy, a małolaty potrzebują dużej dawki emocji...

Gość gość
Tylko Fikuuu jest mądra, dlatego jest ciągle sama i pewnie tak już zostanie :D

Gość gość
bo niektóre kobiety wyznaczają sobie jakby misję życiową - ja zmienię drania w anioła, przy mnie będzie wartościowym człowiekiem bo ja go przecież tak bardzo, bardzo kocham, że on się dla mnie zmieni, pod wpływem mojej wielkiej miłości - i co najdziwniejsze dla człowieka racjonalnie myślącego, one te kobietki, w to wierzą :D:D:D a potem płacz i zagryzanie ściany bo zostawił z 2 dzieci i podszedł w tzw, p.i.z.d.u razem z oszczędnościami całego życia do innej

a co to za frajda, jak wiesz, że byłby dobry dla każdej? Poza tym jedni grają w pasjansa, a inni próbują zmieniać ludzi. Przy czym większa szansa na dobre rozdanie kart niż na zmianę drugiego człowieka (ale próbować można!)

Gość gość
ale udaje sie wiem bo mam takiego juz 14 lat za to jak kocha ! wow ok roznie moze byc ale kto ma jakakolwiek pewnosc we wszytskim ? nikt

no właśnie. Samej mi zawsze dobrze szło w pasjansa, więc z facetem też spróbowałam (i też się udało :P)

Gość gość
Nie dziwie się, że biorą tych złych skoro tu jedna podzieliła mężczyzn na niegrzecznych chłopaków i ciepłe kluchy. takie kobiety mają nasrane w mózgach i coraz więcej kobiet tak ma. "z doświadczenia powiem że robią tak za czasów małolaty/nastolatki... jak dojrzewają to im przechodz" ta tylko, że za młodu ten drań ma branie a porządny chłopak nie a później gadanie, że to Ci co są sami to dranie a Ci w związkach to są ci ok. Zmienia się tylko nazewnictwo: drań widziany teraz jako ten dobry a dobry widziany jako drań. Co się dziwić, że tyle krzywdzonych później kobiet.

Gość gość
do gość z 12.04 - gdybyś czytał ze zrozumieniem to nie pisałbyś po mojej wypowiedzi że większość kobiet ma nasrane w mózgach... jak już pisałam małolaty które potrzebują emocji bawią się w naprawianie niegrzecznych chłopców... a mój podział na niegrzecznych i ciepłe kluchy był wyłącznie do zaprezentowania przeciwieństw a nie bawienie się w podział męskiego rodu na wszystkie istniejące kategorie :P

Gość gość
czy faceci dziela sie tylko na niegrzecznych chlopcow i nudne cieple kluchy? jak tak to ja nie chce ani tego ani tego :P

Nie, nie dzielą się tylko na takich - na szczęście :P Chociaż przyznam, że jak ja sobie faceta wybierałam to był taki niegrzeczny, potem mu przeszło.

Gość gość
kobiety wolą być bite, poniżane, wyzywane itp. niż żyć spokojnie.

Gość mraauuu
ciagnie ich do takich bo wydaja im sie tacy pewni siebie, mescy ci niegrzeczni, a z czasem zaczyna im to przeszkadzac, chcialyby troche odmiany wiec probuja ich zmieniac :D

nie wiem czy "bicie i poniżanie" można zaklasyfikować jako bycie niegrzecznym, to bardziej brzmi jak sadyzm, a przewidziana kara to nie stanie w kącie.

Gość gość
Małolata, nie małolata to nie ma różnicy. Wy i te wasze emocje a później wszędzie żal do wszystkich mężczyzn :P

Gość gość
jeśli sądzisz że nie ma różnicy między 17letnią siksą, 23letnim podlotkiem a 30 letnią kobietą to gratuluję nieznajomości małolat/kobiet....

Gość stażystka pediatrii
Dobry chłopak - dobrze. ;) Zły chłopak - lepiej. :classic_cool:

Gość gość
gość jeśli sądzisz że nie ma różnicy między 17letnią siksą, 23letnim podlotkiem a 30 letnią kobietą to gratuluję nieznajomości małolat/kobiet.... xxxx kobieta rozwija się do 3 roku życia a później to tylko cycki rosną.

Gość kasiasty babsztyl
Ludzie nie kumacie czaczy :P szczególne faceci. Ja Was łaskawie oświecę. Kobieta chce MONOPOLU! Chce być wybrana, szczególna jako jedna z wielu ale najważniejsza dla TEGO KONKRETNEGO mężczyzny. Co to ma do rzeczy zapytacie? Ano bardzo wiele! Jeżeli zły chłopak faktycznie coś czuje do laski to widać WYRAŹNIE jak tyłek pawiana WYRÓŻNIENIE tej dziewuchy w porównaniu z resztą świata. Ona jest SPECJALNA bo zły chłopak jest zły dla wszystkich prócz niej. i właśnie to WYRÓŻNIENIE jest sexowne dla kobiet, to lepszy afrodyzjak niż wygląd, kasa i inne pierdoły tego typu :P Większość kobiet pragnie, pożąda i czochra bobra za przeproszeniem do marzenia o byciu WYJĄTKOWĄ i TĄ JEDYNĄ czyli traktowaną INACZEJ niż reszta świata! Dobry facet po prostu jest dobry, miły i słitaśny do wszystkich łącznie ze swoją dziewczyną. Ergo ona NIE CZUJE SIĘ SPESZAL bo facet jest tak samo miłym misiem uszatkiem do Pani Zosi z warzywniaka jak i do wybranki. Jedyna różnica to to, że wybranka czasem dostanie badyla od tego dobrego misia, całuska lub przyrodzenie między nogi. Ale to nie zmienia faktu, że przy dobrym misiu ptysiu kobieta NIE JEST WYRÓŻNIONA, nie czuje się za bardzo szczególna w jego życiu. Idę o cysternę piwa, że większość kobiet sikała by z rozkoszy mając kolesia, który dla reszty świata jest równie miły co nadzorca więzienny ale dla nich samych jest aniołem. To wyróżnienie w stylu - hej widzicie dla was jestem ch...jem ale dla niej padam na kolana bo to ma nadobna wybranka - to marzenie większości kobiet IMO. :P

Gość pknsnsksmamapqq
Wypowiem sie jak to ze mna bylo i jest. Otoz z 15 lat temu mialam faceta, pierwszego takiego na powaznie.Przed nim nigdy nikogo nie mialam.8 lat razem bylismy, facet wrecz idealny.Ilteligentny,troskliwy , przystojny, przedsiebiorczy itd, kochal mnie, szanowal, latal do szalenstwa. Byl moim pierwszym, a ja go wogole nie docenilam.Zerwalam, bo mi sie nudzilo :O wkurzalam sie,ze nie ma tej fascynacji,ze znam go na wylot, ze jak starzy emeryci jestesmy dla siebie.Bo i przy okazji byl moim najlepszym przyjacielem.W lozku troche sie nie ukladalo,zbyt grzecznie,niepewnie z jego strony,ogolnie seksu prawie nie bylo. Zerwalam,troche sie wyszalalam,kilku facetow mialam i wtedy pojawil sie problem. Otoz kazdego chcialam zmienic, bo trafialam na coraz gorsze typy. Moj pierwszy facet tak nauczyl mnie szacunku,oddania, prawdziwego partnerstwa, ze chyba z 90% facetow z gory sie dla mnie nie nadaje :O ja nie wiem czy mam jakies dziwne wymagania czy takiego pecha ze trafiam momentami na idiotow. Ja glupia oddaje cala siebie, cale swoje serce,chce byc partnerka dla faceta, a on kur..a i tak nadaje sie do naprawiania i zmieniania. Ja chce zmieniac facetow, bo prawie wszyscy maja cos do zmiany w sobie.Dla mnie to jest jakies fatum na amen.Poznalam raz w zyciu wartosciowego czlowieka,a ja debilka stwierdzilam,ze zbyt monotonnie.Ale jakie on wartosci wyznawal! Idiotka bylam,a teraz pokutuje i kazdy facet ktory ma ze mna stycznosc musi sie liczyc z tym, ze wywleke jego wszystkie wady i bede walkowala i tlumaczyla, ze jesli cos mi sie nie podoba to naturalna rzecza jest to ze powinien sie dostosowac i cos zmienic w sobie.Ja nie wiem co sie z wami facetami porobilo,ale dla was "zamknij sie" jest czyms nieobrazliwym :O tylu facetow co ja poznalam to yhhh.. im starsza jestem to wiecej na wazz temat wiem i prawda jest taka ze sie nie staracie! I zatraciliscie wszelkie wartosci :O nie ma porzadnych facetow na tym swiecie. My, kobiety, nie wybieramy zlych. Poprostu nie ma dobrych mezczyzn. Gatunek na wymarciu.

Gość gość
Trzeba kobietami poniewierać wtedy czują, że wą wyjątkowe? dziwne jesteście.

Gość kasiasty babsztyl
2013-09-26 13:20:16 gość "Trzeba kobietami poniewierać wtedy czują, że wą wyjątkowe? dziwne jesteście. " Boshe! Widzę, że nie zakumał ktoś czaczy. Czujemy się wyjątkowe kiedy NIE JESTEŚCIE mili i fajni dla reszty świata tylko DLA NAS! Kiedy dajecie nam monopol na Wasz afekt panimajesz teraz? Lubimy kiedy poniewieracie resztę świata OPRÓCZ nas bo wtedy jesteśmy wyjątkowe. Wasz problem facetów polega na tym, że jedziecie na ślepo. Jak jestem sku.....wiel dla wszystkich to dla wszystkich, łącznie z moją dziewczyną/żoną też. I TEGO NIE LUBIMY :P W skrócie co by się niektórym mózg nie przegrzał :P oczekujemy od Was specyficznej schizofrenii - macie być NIEMILI dla wszystkich oprócz nas :P Waszych dziewczyn/żon/matek kropka :P

Gość pknsnsksmamapqq
Kasiasty babsztyl? A poznalas takiego? Masz takiego faceta?

Gość gość
czyli jeśli facet g****i i poniża inne kobiety a was nie albo mniej to czujecie się wyjątkowe? debilki !

Gość gość
bo wiele kobiet nie miało normalnych ojców, taki syndrom, zaburzenie osobowości.