Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego kobiety wolą brać złego faceta i próbować go zmienić

Polecane posty

Gość gość
ja też uważam, że tych "złych" drani to lubią może naiwne g****ary, dojrzałe kobiety szukające związku i stabilizacji nie są tak głupie żeby brać bylekogo jeśli mogą mieć wartościowego i szanującego je faceta. Natomiast "ciepłe kluchy" też nie będą mieć brania, bo na szczęście między draniami i kluchami jest sporo normalnych facetów :)

a ja myślę, że kobiety nie lubią "drani" tylko zadziornych facetów. Sama lubię w swoim facecie to, że bywa złośliwy, ale żeby był draniem? Nie. Najwyżej mnie za brzuch skubnie jak siedzę zwinięta, ale to nie jest draństwo. To jest dokuczanie.

Gość doswiadczona panna
gość porządny jest nudny bo nie bije, nie zdradza, nie poniża, nie wyzywa. Nudny i takiego żadna nie chce. Zresztą widać i sółychać na codzień na co narzekają najczęściej kobiety x x x gadasz glupoty- moj facet byl w huligance ( zly chlopak) ale nigdy na mnie reki nie poniosl igdy mnie nie wyzwal i nie zdradzil... ma swoje zasady i nie jest z patologicznego domu. od kad mnie poznal jest inny zmienil sie nie jest huliganem - jest wspanialym ojcem i mezem. Daruj sobie takie teksty

Gość gość
ta tylko te "dojrzałe kobiety są tak dojrzałe, że już stare a sory ale najlepsze lata spędzacie z draniami, część z was ma z nimi dzieci a jak już was nie chcą to zachciewa wam się dopiero tych normalnych facetów.

Gość gość
doswiadczona panna gadasz glupoty- moj facet byl w huligance ( zly chlopak) ale nigdy na mnie reki nie poniosl igdy mnie nie wyzwal i nie zdradzil... ma swoje zasady i nie jest z patologicznego domu. od kad mnie poznal jest inny zmienil sie nie jest huliganem - jest wspanialym ojcem i mezem. Daruj sobie takie teksty xxx tak tak :P wmawiaj dalej albo zacznij pisać bajki to dobrze Ci idzie.

Gość gość
ale wcale nie wolą. Kto ci takich głupot naopowiadał?

Gość kasiasty babsztyl
26.09.13 gość czyli jeśli facet g****i i poniża inne kobiety a was nie albo mniej to czujecie się wyjątkowe? debilki ! Widzę, że piszę chyba po chińsku. Dobra spróbuję jak do pierwszoklasisty - NIE OCZEKUJEMY żeby facet poniżał inne kobiety. Oczekujemy, że będzie odrobinę chłodny, zdystansowany może nawet czasem być złośliwy, zadziorny do innych ludzi, NIEZALEŻNIE od płci. Za to wobec nas żeby był aniołem i kadził nam. Teraz kumata ludzie? Nie, nie oczekuję że podejdzie do random laski i wyrznie jej z dyńki, zglanuje ja i napluje na zwłoki kumacie??? Oczekuję, że będzie OZIĘBŁY do innych lasek, trzymający je na dystans, że wyśle jasny komunikat - "nie pozwalaj se mała, spadaj na bambus" za to na mnie będzie spoglądał z tkliwym uśmiechem na obliczu, błyszczącymi oczętami, padał do nóżek i rączki całował. Czy teraz się jaśniej wyraziłam :P czy jednak zbyt skomplikowane :P dla obrażonych ciepłych klusek tudzież ich miłośniczek. Do pknsnsksmamapqq: Kiedyś miałam takowego. Był zimny dla wszystkich i bezwzględny ale nie dla mnie. Tak, czułam się wyjątkowa niczym bogini w jego oczach :P Teraz mam dla odmiany z deczka zadziornego i sarkastycznego borsuka drapieżnego z którym się pojedynkuję na texty :P

Gość gość
to generalizowanie, to jak napisać że faceci sa tylko z super ładnymi dziewczynami a jakoś te nieurodziwe też znajdują facetów. ja osobiście nigdy nie próbowałam zmieniać chłopaków z którymi byłam tylko wybierałam takich jacy mi odpowiadali a jak jednak okazywało się że za bardzo się róznimy to się rozstawaliśmy. od 8 lat jestem z moim narzeczonym i mimo tego że w wielu rzeczach nie jesteśmy do siebie podobni np mamy różne hobby, to w tych najważniejszych się zgadzamy i ma on cechy charakteru które mi odpowiadają

Gość gość
kasiasty babsztyl....No ujęłaś to za pierwszym razem konkretnie i o to właśnie chodzi o tą wyjatkowośc i monopol na pewne gesty i słowa od swojego faceta.

Gość gość
traktuj inne źle tylko po to by Twoja poczuła się wyjątkowa. dalej twierdzę, że jesteście głupie!

Gość gość
Tak jest od najmłodszych lat. Dziewczynki wolą bawić się w "rodzinę" z tymi, którzy tego nie chcą. Wolą ganiać tych chłopców, którzy je szturchną czy popchną.

Gość kasiasty babsztyl
Poza tym nie rozumiem tego dramatycznego tekstu: "traktuj inne źle tylko po to by Twoja poczuła się wyjątkowa. dalej twierdzę, że jesteście głupie!" A czy mężczyzna MUSI być słodki i miły do każdej obcej baby, którą napotka?? Naprawdę? Ja jak się zaLOVciam to walę maślane oczęta tylko do mego mena, a resztę traktuję obojętnie, mam ich w doopsztalu i tyle :P Powiedz mi geniuszu? CO konkretnie JA jako kobieta mam z tego, że mój farfocel uśmiechnie się promiennie do mojej koleżanki i zaszczebioce do niej coś milusiego? Bo mi się tak dziwnie wydaje, że jajco, nichts i null :P NAJWAŻNIEJSZE absolutnie jest to jaki stosunek ma do mnie. Im bardziej ma wylane w inne samice a jest zapatrzony we mnie tym lepiej bo mam zapewnione BEZPIECZEŃSTWO. Widzisz ludzkie kobiety są taaaaaakie dziwne, że wolą się mnożyć kiedy czują się bezpieczne ergo mają poczucie że ojciec ich bobo leje ciepłym moczem na inne niewiasty zamiast z nimi flirtować radośnie :P No zaiste niebywałe no :P nie ma nic lepszego niż mój facet robiący maślane oczętka do koleżanki :P Normalnie za..................iste :P

Gość gość
Obca kobieta: jest gwałcona - odwróć głowę w drugą stronę i idź dalej mówi dzień dobry - nie mów nic albo "spier dalaj" potrzebuje pomocy - nie pomagaj jej Siostra została porzucona z dzieckiem i nie ma gdzie się podziać - nie możesz jej pomóc Twoja schorowana matka nie może się ruszać bo ma artretyzm, niedowład nóg itp. nie możesz jej pomóc itd.

Gość gość
Swoją teściową traktujesz jak obcą kobietę masz ją gdzieś, swoją córkę tak samo. i mamy obraz tego na co narzekają kobiety. a same tego chcą :P