Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

Jestem brzydka i głupia

Polecane posty

Gość gość
noooo fiku w końcu jakiś mądry temat założyłaś!! :classic_cool:

Gość gość
krążyło tutaj Twoje foto - nie jest tak źle. gorzej z głupotą, temu chirurg nie zaradzi...

Gość gość
Miki nie bądź taka skromna,jesteś fajniutka, gdyby nie to,że mam dziewczynę, tobym nigdy Ci nie przepuścił.Strasznie mnie kręcisz.

Gość Zuzanna Amelia ææ
Masz racje Fikusna. Brzydule zostaja starymi pannami.

Gość gość
Jesteś brzydka i głupia.

Gość gość
i gruba:D

mi tam żal fikuśnej, ma 25 lat i myślenie co najwyżej 15-latki. nawet jak w końcu znajdzie jakiegoś faceta, to i tak szybko straci złudzenia co do związków i wszystko jej się to rozpadnie.

myślisz, że mi tym dowalisz? :) | dla mnie to już historia, a i tak niczego nie żałuję. owszem, była miłość i było wiele pięknych chwil, były też złe, jak to w życiu. wspominam obecnie już tylko te dobre, bo czas pozwala się do wszystkiego zdystansować. przynajmniej miałam odwagę coś zmienić w swoim życiu i zaryzykować. | teraz na horyzoncie jest ktoś inny, a doświadczenie pozwala mi nie popełniać tych samych błędów.

Gość Zuzanna Amelia ææ
Zaba ???? Ktos inny na horyzoncie ? Uchyl rabka tajemnicy bo tlum wielbicieli z kafe zwiednie od westchniech i niespelnionych nadziei.

"w koncu Ty jesteś dorosła, mądra i piękna" | ło matko, tyle komplementów, chyba się wzruszę :D | zuza - kafe nie jest od wywnętrzania się. amen :)

Cóż to za odwaga zamieszkać z obcym facetem :D Ależ z ciebie odważna i samodzielna kobieta :D:D a jaka roztropna :D

Gość gość
a doświadczenie pozwala mi nie popełniać tych samych błędów. x x lol doswiadczona przez zycie i mezczyzn kobieta z 50letnim stazem w zwiazkach :D prawd****a kopalnia wiedzy nt mezczyzn i zwiazkow :D

a o kim mówisz? | bo ja ze swoim eksem zamieszkałam na stałe po 1,5 roku związku. | zresztą, nie chce mi sie wracać do tego tematu i nie wiem, po cholerę go wyciągasz. zdajesz sobie chyba sprawę z tego, że on także czyta to forum. a ty masz na jego punkcie chyba jakiś problem. zakochana? :D

Po prostu mądrość kobiety wiążącej sie z facetem, który nei szanuje kobiet mnie powala na łopatki :D:D Ahh te mądre kobiety, przy nich dobrze być zacofaną blondynką ;)

Gość Zuzanna Amelia ææ
Zaba - ja tez uwazam ze doswiadczenie sie w zyciu przydaje i procentuje w nastepnych relacjach. Jesli naprawde umiesz to co sie stalo polozyc za soba to jest to siedmiomilowy krok naprzod. Masz racje - czas leczy rany. Jednak uczulalabym cie na to ze mozesz miec nawroty. To naturalne.

Gość Zuzanna Amelia ææ
Fikusna - jaki Ty rodzaj sportu lubisz bo nie pamietam.

Gość Zuzanna Amelia ææ
Ktory typ yogi ?