Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

Jestem brzydka i głupia

Polecane posty

"Jednak uczulalabym cie na to ze mozesz miec nawroty" | ale nawroty czego? bo ja nigdy nie miałam problemu z uczuciem do eksa, raczej z problemem poczucia winy wobec niego, ale przerobiłam to i doszłam do wniosku, że było mocno naciągane i spowodowane grą niekoniecznie fair z jego strony. | ale nie mam żalu, on jest takim człowiekiem jakim jest i się nie zmieni. ja natomiast swoje życie postanowiłam zmienić i zadziałało na plus ;)

tak szczerze, to nie rozumiem tych fikusiowych przytyków dotyczących mojej rzekomej mądrości i dojrzałości. ja się tam nigdy za specjalnie dojrzałą nie uważałam. ale z pewnością moje topiki za czasów dziewictwa aż tak infantylne jak jej nie były :)

Gość gość
ale nie mam żalu, on jest takim człowiekiem jakim jest i się nie zmieni. ja natomiast swoje życie postanowiłam zmienić i zadziałało na plus oczko.gif x x x xpowiedziala zaba, ta zaba co nie uzewnetrznia swojego zycia na forum ehh ona w ogole nic nie pisze o sobie i urojonym eksie :D czekamy na cd. :classic_cool:

Gość Zuzanna Amelia ææ
Fikusna - napisz cos wiecej. Moze byc na maila , jesli nie chcesz tutaj. Adres ten sam. Dlugo cwiczysz ? Jak Ci sie podoba ? Jaka mantre stosujesz ? Jakie efekty ? ­ Zaba - nawroty moga dotyczyc roznych rzeczy. Nastroju , refleksji, przemyslen czy nawet zamego zaangazowania lub watpliwosci czy decyzja byla sluszna.

fiku - ty masz jakiś problem. znajdź mi jakikolwiek mój post, w którym piszę, że jestem dojrzała. nie znajdziesz. | a co pomarańczo uzewnętrzniłam ostatnio ze swojego życia? napisz mi proszę, bo jakoś nie kojarzę. | no chyba, że chodzi ci o ogólniki typu "byłam tam i tam, jadłam to i tamto na obiad". co takiego wiesz o moim życiu prywatnym? zdaje się, że nic :)

Żabciu to Ty masz problem, przeczytaj swój pierwszy post, wchodzisz na każdy topik i próbujesz zaznaczyć swoją wyższość, ale ja sobie nie pozwolę na głupie komentarze g****ary :)

Gość gość
Fiku, ty jesteś tak dojrzała jak stara jabłoń...głupie i zakompleksiona, z nosem w necie. No w Twoim wieku tyle godzin na kafe spędzać? kobieto, toż to nawet nie jest śmieszne...musisz być bardzo nieszczęśliwa, tu i twoi bruneci, co kopia Cię w tyłek. I kiedy ty znajdujesz czas na te twoje hobby>

Gość Zuzanna Amelia ææ
Zaba - Ty siebie znasz lepiej. Ja tylko spekuluje

Gość gość
fiku, ty w tym wieku piszesz o ty, ze proza życia coś zabiła? No co najmniej o 10-15 lat za wcześnie, zachowujesz się raz jak stara kobieta, a raz jak 15 latka

Gość gość
i czym ty się tu chwalisz ,.... maciek b chce ci o***t wylizać !!!!!!

Gość gość
kobieto, NIC nie osiągniesz. I bruneta też nie spotkasz - jakiegokolwiek. Nawet blondyna.

Gość gość
Coś. A pochwalisz się co?

Gość Zuzanna Amelia ææ
Spokojnie. Nawet na kafe mozna poznac kogos na stale.

Gość gość
Tak fiku, to już coś. Ale to jeszcze za mało, zwłaszcza jak się siedzi przy kompie i zakłada głupie topiki

Gość Zuzanna Amelia ææ
Fikusna - obstawiam ze masz dzisiaj zly dzien. Ja z ilomas tam z kafe gadalam i zdecydowana wiekszosc okazala sie bardzo fajna , w porzadku i niczego sobie.

Gość Zuzanna Amelia ææ
Ja tez nie.

To nie wiem z kim Ty piszesz, ja trafiam albo an zboczeńców (nie mylić z temperamentnym brunetem) albo ciepłe kluchy które ryczą jak to była ich źle potraktowała.

Gość Zuzanna Amelia ææ
No to ja nie wiem z kim TY piszesz bo mialam wrazenie ze mamy sporo wspolnych znajomych.

Gość Zuzanna Amelia ææ
Moze masz ochote przejsc na maila ?