Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Beta HCG 145 6 tydzień

Polecane posty

Gość gość

Okresy mam bardzo nieregularne nawet do 50 dni. Ostatni okres to 12.08 zrobiłam test 20.09 pozytywny i następnego dnia też, chociaż druga kreska bardzo słaba. Po badaniu usg Pani doktor stwierdziła brak pęcherzyka ciążowego i torbieli na lewym jajniku. Beta HCG wyszła 145 tak jak na 4 tydz, i podobno jest bardzo niska. Co mam o tym myśleć?

Gość gość
Na razie nic. Zrób beta hcg po 48godz. od pierwszego badania. Najważniejszy jest prawidłowy przyrost min. 66% po 48godz. Jeżeli masz nieregularne cykle to na wiek od ost. okresu nie ma sensu patrzeć. Powtórz betę.

Gość gość
moim zdaniem jest wszystko w porządku i jesteś o koło 3-4 tygodnia ciąży, u mnie też nie było nic widać i również określili to jako torbiel, za jakiś miesiąc poszłam zbadać tą swoją torbiel i okazało się że jestem w 12 tygodniu ciąży :)

Gość gość
A jak to w takim wypadku jest z ciążą pozamaciczną? Bo tego chyba najbardziej się boje?

Gość gość
Przy pozamacicznej też hcg rośnie jak normalnie więc to ci nic teraz nie powie. Tylko usg.

Gość gość
nie stresuj się i nie bierz pod uwagę żadnej ciąży pozamacicznej, wszystko będzie dobrze :)

Gość gość
Ja wiem, że stres tu nie pomaga, ale pani doktor chciała mnie już nawet w szpitalu położyć więc ;(

Gość malinak 1980
no to pewnie zrobią Ci komplet badań i tyle, na pewno żadnej diagnozy nie postawia przy tak wczesnej ciąży