Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy ja przesadzam

Polecane posty

Gość gość

jesteśmy ze sobą 3 lata i mieszkamy od 6 miesięcy. Kochamy się prawie codziennie ale ostatnio wydaje mi się że robi to tylko dla tego że po prostu jestem a nie że go podniecam. Owszem dotykamy się i całujemy ciągle nie tylko w łóżku ale jeśli chodzi o sex to sama nie wiem nie chodzi o machinalność stosunku bo namiętnie jest czuję jednak że coś u niego nie gra coś jakby zmniejszyła mu się ochota. Zapytany oczywiście zaprzecza i mówi że wymyślam problemy więc mówię żeby udowodnił że jest inaczej. I wydaje mu się że to robi ale ja jakoś nie jestem przekonana

Gość gość
ty masz problemy z glowa ktory taki sam temat zakladasz? czego oczekujesz od nas? tego ze ci napiszemy to co ty chcesz przeczytac? s********j

Gość gość
proszę o opinie a nie obrazę. tu są głupsze tematy

Gość gość
Dobra ja ci napisze , powodow moze byc kilka . 1) Rutyna , emocje opadaja , seks staje sie normalniejszy bez tej ekstazy co na poczatku --- tak sie czasami dzieje , to sa fazy zwiazku. *** 2) zmeczenie , stres w pracy , jakis problem *** 3)mysli o kims , ktos mu sie podoba , moze jakis flirt , romans ,ktos inny zajmuje mu mysli

Gość gość
o 3 nie myślę bo wiem że tego nie ma. Ale może to ja przesadzam bo on nie narzeka i mówi że problemy sobie wynajduje

Gość gość
A przez 3 lata bylo ok i dopiero teraz sie zmienil ? Dlaczego nie bierzesz pod uwage 3 ?

Gość gość
jestes infantylna i upierdliwa az dziwne ze w ogole ktos chce z toba byc z tym zakladaniem identycznych topickow, racja swiadczy to to twojej upierdliwosci

Gość gość
czasem mi się wydawało że tak jest jak mówię teraz. Bo wiem że nie ma na to czasu ani możliwości

Gość gość
w takim razie rutyna

Gość gość
ja się staram to urozmaicić ale on uważa że to nie potrzebne i że wszystko jest dobrze