Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co potrafią wasze 5 mc niemowlaki

Polecane posty

Gość gość

Moja przewraca się z plecków na brzuszek, z trudem ale kręci się wokół własnej osi leżąc na brzuszku. Bawi się zabawkami obiema rączkami, przekłada z rączki do rączki, gaworzy, wydaje najrozmaitsze dzwięki, rozpoznaje swoje imie, samodzielnie zasypia w swoim łóżeczku, potrafi ładnie jeść z łyżeczki (trzymanej przez mame), sama trzyma kubeczek z rączkami i pije.

Gość gość
rwie się do siadania i posadzona trzyma prosty kręgosłupek.

Gość gość
Srać i płakać.

Gość gość
Mój synek już chodzi :) Nie to co Wasze zacofane...

Gość gość
Mój biega. W tą niedzielę biegnie w maratonie warszawskim. Mam nadzieję, że da rade być w pierwszej setce. Kibicujcie!!

Gość gość
potrafi ładnie jeść z łyżeczki (trzymanej przez mame) xxx Czy ta sama sztuczka udaje się, gdy łyżeczkę trzyma tata? Jak tak, to z miejsca angażuję ją do cyrku, bo mi się małpa pochorowała.

Gość gość
O żesz, a ja myślałam, że moich maratońskich biegów nikt nie przebije. czy do występu w Pekinie trenowaliście go sami, czy był pod opieka trenera w jakimś klubie? Muszę pogadać z mężem... Ostrzegałam, że sam nie da rady go dobrze przygotować, a on żydził na dodatkowe zajęcia, cholera jasna...

Gość gość
Moja kręgosłupek wygina w pałąk i chodzi na rękach brzuszkiem do góry. Mąż był gimnastykiem (jest Azjatą) - ma to po nim.

Gość gość
"moge wtrącić słówko" bardzo ci dziękuję za podpowiedź. Jak to wychodzi cenowo? Czy to sie opłaca? Ile żre królik? A ile seter?

Gość gość
mój juz pali cygara, ma to po churchill'u bo sie w uk wychowuje

Gość gość
Jestem bardzo zadowolona, bo odkąd kupiliśmy mu siedzonko, to wykazał się talentem kulinarnym i gotuje wykwintne kolacje. Okazało się że jest mistrzem kuchni francuskiej i włoskiej :D Mój mały skarb :D Nazywamy go teraz "Bartolini" bo tak słodko wygląda w fartuszku i kucharskiej czapeczce!! Czy wasze5-miesiećzniaki potrafią już coś ugotować?

No tanio nie jest, ale jakby miał dojeżdżać do sportowej szkoły to by wyszło drożej. Niestety nie ma w naszej okolicy szkoły sportowej dla niemowlaków. Nie wiem dlaczego się dziwili,że on taki uzdolniony. Mówiłam mu,że tu (na kafeterii) większość dzieci jest dużo bardziej rozwinięta. Dziwnie się patrzyli a ja nie wiem o co im chodziło.

Gość gość
Tez nie rozumiem tego zdziwienia. Ogólnie uważam, że strasznie zaniedbuje sie infrastrukturę dla wybitnie uzdolnionych niemowląt!

Gość gość
katastrofaa - ale dajecie mu wyliczone pieniądze czy chodzi z karta i wprowadza PIN?

raz ma gotowke ,raz karte to zalezy co mam w portfelu :)sam umie liczyc wiec nie ma problemu ,ze mu jakas pani kasjerka zle wyda ;)

Gość gość
Humor mi poprawilyscie :)

Gość gość
poplakalm sie ze smiechu

Gość gość
Popiszcie coś jeszcze ;D

Gość moja córka kroi chleb
i pyta, czy mi zrobić kanapkę z serem czy z szynką wolę ser

Gość gość
nuuudyyyy