Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dopadła mnie brudalna prawda Jednak wcale nie jestem ładna

Polecane posty

Gość ale z was próżne idiotki
takie jak wy najczęściej zostawiają faceci, bo prócz urody nic sobą nie reprezentujecie. Próżne i zawistne istoty.

Gość gość
56 kg przy 165 cm, to ja bym się na Twoim miejscu cieszyła, że nie wyglądasz jak wieszak, ważąc 10 kg mniej. Czego się przejmujesz, że wyglądasz jak zdrowa kobieta?Odpadła grupa lubiąca niedowagę, przyjdzie grupa lubiąca właściwą wagę.

Gość spojrznasiebieraczej
niekobiecy babsztyl "Próżnaś moja miła i to bardzo. No cóż typowa baba z Ciebie - próżna, zapatrzona w siebie, wiecznie z lusterkiem, porównywarką (lustereczko, powiedz przecie...) i pragnieniem bycia tą najpięknięjszą, supersexy samiczką." xxxx Oj tam od razu próżna. A która kobieta by nie chciała być tą najpiękniejszą???? Która by nie chciała żeby faceci się za nią oglądali, być adorowaną??? chyba każda!!! Jakbyś miała wybór od boga czy w cokolwiek tam wierzysz, od życia itd. być bardzo ładna czy być zupełnie przeciętną lub nawet raczej brzydką, i ten wybór nie wiązałby się z tym, że będąc bardzo ładną byłabyś mniej madra lub miała zyć mniej lat czy coś w tym stylu, tylko wybierałabyś wyłącznie wygląd, to nie mów mi, ze byś wolała być tą brzydszą!!!!

Autorko a nie przyszło ci do głowy, ze to właśnie problem samej wagi, a nie twarzy?? Wydaje mi się, że panna z piękną twarzą też nieco straci zainteresowanie mężczyzn jak trochę przytyje. Taką mamy po prostu kulturę, że lansowany jest obraz, że szczupłe równe się atrakcyjne i biologicznie też to pewnie jest jakoś uwarunkowane trochę. Jednak nie ma co się oszukiwać 80% facetów woli szczupłe kobiety!

Gość powiem lepiej
Na 100% po prostu się zestarzałaś, faceci wolą młody naiwny kąsek. Kilogramy pewnie nie przybyły w jeden tydzień, w tym czasie nie dość że przytyłaś, to jeszcze się postarzałaś! Dwa w jednym. Tyć można tylko do tyłu w czasie, bo jak do przodu to od razu minus dwa punkty od atrakcyjności, jeden za sadło, drugi za upływ czasu.

Wniosek z tego taki, wróć do poprzedniej wagi a będziesz miała większe powodzenie. tylko nie jakieś tam diety, diety bez ćwiczeń nic nie dadzą, grunt to ćwiczyć, zapisz się na jakiś aerobik na przykład od nowego roku lub zacznij biegać ale tak porządnie kilka razy w tygodniu a nie raz na miesiąc!

Gość gość
Tia, niech się odchudza z kości na ośc****owariowaliście wszyscy do reszty.

buahahahah zestarzałaś się ahahahaha dobre, to 24 lata to staruszka? Ups nie wiedziałam, wybaczcie idę się pociąć, bo mam 28 lat, to nic tylko balkonik do chodzenia kupić i sadzić kwiatki na balkonie ;))) Czy ktoś może polecić dobry dom starców???

no 56 na 165 to nie jest gruba, ale nie powiedziałabym, ze taka szczupła. Dla mnie optymalna waga i bardzo atrakcyjna przy tym wzroście to 52 lub 51 kilo i mówcie co chcecie dla mnie tak jest idealnie, nie za chuda nie za gruba i widze po facetach, ze przy takiej wadze mam największe powodzenie!

Gość gość
Wielu facetów dało sobie wmówić, że tylko bardzo szczupłe jest godne zainteresowania. Poza tym życie nie składa się tylko z facetów. Trochę godności osobistej, że tak to ujmę.

Gość powiem lepiej
"buahahahah zestarzałaś się ahahahaha dobre, to 24 lata to staruszka? Ups nie wiedziałam, wybaczcie idę się pociąć, bo mam 28 lat" xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Spójrz na grupę dziewcząt 19 letnich i grupę 24 latek, od razu widać brak tej dziewczęcej młodzieńczości na twarzach tych drugich.

Gość Wojtanowna
Ja tam swojego "złapałam" jak nabrałam więcej kilo :P

Gość gość
Piękno jest względne, dla jednych byłaś piękna wcześniej a znajdą się tacy którym się spodobasz w takim stanie. xxx nie jest względne. Da się je obiektywnie ocenić, tak jak brzydotę. Kwestia gustu istnieje przy wyborze wśród osobo ładnych, np masz do wyboru ładną brunetkę, blondynkę, ruda i tutaj jeden powie ze woli ruda/brunetkę/blondynkę. Jak zestawimy ze sobą trzy brzydkie kobiety to nikt przecież nie pojawi ze bardziej podoba musie blondynka czy brunetka skoro jest brzydka.

Gość gość
,,Spójrz na grupę dziewcząt 19 letnich i grupę 24 latek, od razu widać brak tej dziewczęcej młodzieńczości na twarzach tych drugich." - a ja zaprotestuję. Osobiście znam dziewczyny powyżej lat 20, które wyglądają bardziej młodzieńczo i świeżo od niejednej niemiłosiernie ,,zrobionej" 16-ki...

kup sobie takie urządzenie na którym mozna się podwiesić do sufitu za nogi, obok zainstaluj laptopa i pisz jak najwięcej na kafe;)­ew możesz wziąć się za ćpanie amfy i picie gorzały. Efekty gwarantowane:)Ja w przeszłości byłem na takiej diecie i przy wzroście 180 nie mogłem przeskoczyć 70 kg:)teraz z tym skończyłem i oscyluje wokół 85 co potwierdza skutecznośc tej metody:P

Gość powiem lepiej
,,Spójrz na grupę dziewcząt 19 letnich i grupę 24 latek, od razu widać brak tej dziewczęcej młodzieńczości na twarzach tych drugich." - a ja zaprotestuję. Osobiście znam dziewczyny powyżej lat 20, które wyglądają bardziej młodzieńczo i świeżo od niejednej niemiłosiernie ,,zrobionej" 16-ki... xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Dlatego napisałam "na grupę", bo jednostki mogą mylić :)

Gość gość
Faceci którzy lubia grubsze albo takie z kragłosciami sa skrzywieni umysłowo .

Gość gość
Normalny facet lubi szczupłe z chudymi nózkami a nie wielkimi udziskami , jestes po prostu chory czegos Ci brakowało w dzieciństwie lecz sie !

Gość Wojtanowna
Dziwne jest światło na tym zdjęciu, ale kobieta według mnie chyba ma normalne krągłości, żadne tam otyłości.

Gość gość
nie ukrywajmy kazda kobieta jak jest szczupla bedzie bardziej sie pdoobala niz taka co ma lekka nadwage, nie mowie tutaj o autorce

Gość gość
Wielkie udziska widac ceulitiss znaczy ze nie jestes normalnym facetem .

Gość gość
to wy macie coś z głową. jak wam się podobają panie pokroju anij rubik to sami zacznijcie sie leczyc. a pani ze zdjecia ma wszystko jak trzeba.

Gość gość
Powinna sobie obciać tu i popieprzony facet lubi takie kształty ...bo matka mu nie dała za duzo czułosci w dziecinstwie albo nie moze mieć takich kobiet pokroju Rubik ...a fujjjjj

Gość gość
widze ze na kafe duzo jest psycholożek ktore po jedym wpisie sa wstanie powiedzieć co dana osoba miała a czego nie miala nawet dzieciństwie. nie jestem jedyny któremu podobają sie takie kobiety, patrzcie same/sami :) http://www.wykop.pl/tag/chubbyboners/

Gość gość
Ja sama jestem gruba i brzydka ii uwazam że jakby jakis normalny trzecxwy facet zwrócił by na mnie uwage to uwazam ze jest psychiczny ....

Gość gość
Ja sama jestem gruba i brzydka ii uwazam że jakby jakis normalny trzecxwy facet zwrócił by na mnie uwage to uwazam ze jest psychiczny .... xxx gryuba jak pani ze zdjęcia? nie daj sobie niczego wmowic a napewno nie inni maja ci mowic czy jestes ladna czy brzydka

Gość gość
Panowie powyzej psychioatra sie kłania ! Grube swinie....normalny facet lubi normalne szczupłe kobiety pokroju Nicole z Pussycatt Dolls lub Joanny Krupy , Katt Moss