Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Katja_21

Jestem obojnakiem

Polecane posty

Gość mężatkazdługimstażem
współczuję szczerze, musisz znaleźć takiego zboka, któremu się będzie podobał taki fiut z dziurą :/ Okropieństwo

Gość gość
tylek kobiety to nie same miesnie

Gość Katja_21
taaaa i co mu powiem ? kochanie słuchaj jestem dziewicą, ale wiesz mam jeszcze dodatkowo małą niespodziankę więc jak zachcesz w tyłek to ci zasadze co ty na to ?

Zasadzisz w tyłek? A co masz 15cm? :P A tak poważniej to jeśli by kochał to to nie będzie mu przeszkadzać.

Gość Katja_21
no nie powiem jakiś ukrywający sie gej byłby wniebowzięty !

Gość Katja_21
jasne robiłby mi "loda" z miłości :(

Gość gość
Leviatan nie bez powodu jest zdesperowanym prawikiem siedzącym na kafe od lat :o Niech go lepiej nikt nie słucha

Gość gość
Katja to ty widzisz problem! Dla mnie to by też nie miało znaczenia. Jeśli bym cie pokochał to taką jaką jesteś, wszystko bym w Tobie zaakceptował. Ładna jesteś z twarzy? Napewno masz wiele innych wdzięków, nie wspominając o twojej wewnętrznej wartosci, bo czuje ze naprawde fajna z ciebie dziewczyna :)

Gość essoes
Amożesz mieć dzieci? Tzn przenieść ciąże i urodzić

Gość Katja_21
co z tego jak z twarzy jestem w miarę skoro między nogami mam siuśka ? nawet nie wiecie jaki to wstyd ! w gacie musze wkłądać wkłądki żeby mniej było widać, no i jestem uważana za nudziarę z wiadomego powodu, jedynie na imprezy czasem, najlepiej w zimę.

Gość Katja_21
dzieci ? nie wiem ciote mam choć nieregularną to pewnie i dzieci mogę mieć. Ten co będzie odbierał poród to chyba na widok mojej c**y dostanie zawału :P

Gość Katja_21
będe jęczeć !

Gość mężatkazdługimstażem
kobiety mają różne cip/ki, ja mam np. dość spore wargi, tzw. motylka. Wolałabym mniejsze, ale mąż bardzo lubi

Gość gość
Już napisała, że wycięcie kosztuje, a jej na razie na to nie stać. Poza tym z chirurgia ostrożnie. Jeśli by się dobrał jakiś rzeźnik i wyciął za dużo lub uszkodził nerwy to może być: " Orgazm. By. By. Forever".

Gość Katja_21
no właśnie to nie taki proste bo ja jestem uzależniona od masturbacji ! a jak ją wytną to gówno będzie z przyjemności :(

Pomijając, że jest to (jak dla mnie) tragedia. To zastanawia mnie jedna rzecz... Skoro Ty sobie tam robisz rączką to czy masz wytrysk? Jeśli tak, to teoretycznie mając ciotkę mogłabyś mieć babe sama z sobą?

Gość gość
A ja bym bardzo chciał miec taką kobietę. Jesteś wyjątkowa. Szkoda że nigdy takiej nie znajdę, bo to jednak rzadkość...

Gość Katja_21
nie mam wytrysku bo nie mam jąder ani prostaty, cewka moczowa jest tam gdzie powinna być, na czubku peniska jej nie ma, a cipka normalnie robi sie mokra z podniecenia.