Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jasne ze brnąć

Wlamanie PILNE

Polecane posty

deka mysle ze pisanie wzajemne z tego adresu nie ma sensu, wiec jezeli chcesz cos prostowac wyslij w koncu te cycki sms-em inaczej sam diabel nie dojdzie, kto co pisze

JZB, podszyw chyba jednak ma rację, że jesteś kompletnym idiotą. Sądzisz, że coś wygrywasz, a dajesz tylko podszywowi możliwość odpowiadania ci, bo nie może widzieć tego, co ty napisałeś na mój adres - jednakże podajesz mu na srebrnej tacy twoje odpowiedzi. Sam tylko dolewasz oliwy do ognia. Baw się dobrze. 😴 🖐️

ostatnie dwa maile byc moze po burzy x x x Dnia 27 września 2013 12:31 Dekalogowata Deklowa napisał(a): Przeczytaj jeszcze raz ostatnią wiadomość - maile podpisywane jako "deadfake" u góry nie są ode mnie, rozumiesz? Tak samo jak nikt ci się nie włamał do skrzynki (na początku też myślałam, że ktoś mi podpierdzielił hasło), tylko wysłałam ci fałszywkę z "twojego" adresu, żeby pokazać ci jak to działa. Swoją drogą, "zniszczę cię" to groźba karalna, a tutaj akurat mam pewność, że to ty to wysłałeś, więc lepiej się opanuj. W dniu 27 września 2013 12:28 użytkownik napisał: Zobaczysz idiotko x x x Dnia 27 września 2013 12:40 admin@kafeteria.pl napisał(a): Mamy cię na celowniku. Główny Administrator Kafeterii x x ty tez mozesz mi cycki wyslac kociaku :)

deka jako krol nie robie nic tylko wklejam tam jakas wojna sie toczy wszyscy do siebie piszą pewnie i do ciebie a niektorzy do administracji tez mam jeszcze chwile wiec powklejam

jeszcze jeden jakis dziwny x x x [Wiadomość wygenerowana automatycznie] z moh2-ve3.go2.pl. Z przykrością informujemy, że Twoja wiadomość nie została dostarczona do jednego lub wielu odbiorców. Załączamy jej fragment. Komunikat o błędzie znajduje się poniżej. Aby uzyskać dalszą pomoc skontaktuj się z działem BOK pod adresem https://poczta-kontakt.grupao2.pl/ przekazując tą wiadomość. System Poczty o2 : host poczta.firma.o2.pl said: 550 5.1.1 : Recipient address rejected: User unknown in local recipient table (in reply to RCPT TO command) Załączona wiadomość list-1cc566-6.emlOd: jasne.ze.brnac Do: admin@kafeteria.pl Temat: Re: Ostrzeżenie Data: 27 września 2013 12:56

Gość kocia kołyska
JZB to moim zdaniem podszyw Deki i prowadzi w ten dziwny sposób z nią jakąś podwójną grę.

Gość gość
wygląda jakby ją prowokował, tylko w jakim celu?

Gość gość
Deka jest śliczna.

deka nie zyje od dwoch tygodni wiec nie sądze ze jest jeszcze sliczna to ja jestem deka teraz deka i walcze z moim poszywem czyli ze mną obmyslam teraz kolejny krok jak sie wyjeebac w d*pe przez ramie

No to czas na zanizanie poziomu...:D cos nie pasi podszywie to do matczynego cyca wiej:-P juz Ci napisalam trenuje marsza zalobnego na Twoj koniec chociaz pewnie Chopin sie przewraca ze chce go zagrac dla takiego g***a:-O 😴 I wara od mojej skrzynki 😡

Dałam się nabrać, bo Gmail mi ukrył tę drobną informację. :( anonimowymail.pl Nieźle sobie zatańczyłoś.

Gość jak zawsze masz rację
ale i tak Cię lubię

Nie da się ukryć - zrobiłoś mnie w trąbę. Pójdę schować głowę w piasek. 😭 Nie zmienia to jednak faktu, że jedna mała wygrana jest moja, o czym ty masz g****ane pojęcie. :D 🖐️

Gość taaaaaa jasne
to oświeć mnie

Gość taaaaaa jasne
Piękny makaron nawinieto mi na uszy :D

o2 nie pokazuje info, że mail pochodzi z innego adresu. Można to sprawdzić dopiero przeglądając dane nagłówka, tam widać, że oryginalny adres jest inny.

Gość takie małe pytanie
to znaczy że ktoś z was zrobił głupka?

Gość gość
Kolejna prowokacja Deki i Jzb :)

Gość ale przecież
to jedna i ta sama osoba :D jaja sobie z was robi

Gość gość
ten cały temat to jedna wielka pierdoła

Gość ta deka to modelowa mitomanka
same czuby na tym forum co ja tutaj robię???

Gość gość
Jzb lata za Dekalogowatą, wysłał jej kutonga spr&potw. :)

Gość gość
Wszyscy fantazjują o Dece, w ciemnych dekoracjach pokoi, i marzą wpatrując się na grę świateł na ścianach rzucanych przez tańczące płomyki ognia w kominku.

Gość no nieeeee
poyebało cię?

Gość gość
fajny temat a tzytki będą?

Gość jzb
nie sądze zeby to nastąpilo natychmiast ale są w zyciu sprawy nieuniknione