Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Helllena

Aborcja tak czy nie

Polecane posty

Gość gość
"Wkład" tatuśków, to za mało, by decydować...:O

Gość gość
jakiej roboty tłumoku? w tym kraju dorobi sie tylko zlodziej i k u r v a, ktora za jedną noc ma 1500zl, taką to stac na wszystko, ale uczciwa pracuje i ma tyle na miesiąc na umowe zlecenie, i jak tu rodzic dzieciory?

Gość pampa lampa
dojrzala kobieto. Zacznijmy od tego, ze dojrzali ludzie sie nie wyzywaja. Ale niech Ci bedzie. Otoz jestem glupia bo uwazam, ze aborcja na zyczenie jest zla. Jestem glupia bo osmielam sie bronic swego zdania . Dziekuje, widze, ze dyskutowac z osoba o odmmienym zdaniu od swojego to Ty potrafisz, a jak Ci zabraknie argumentow to wyzywasz od glupich. Zdarza sie nic na to nie poradzimy. Nie nie skrzecze jak to mozna zabic dziecko w brzuchu, nie uwazam, ze 12 tygodniowy polod jest dzieckiem, i nie mam nic przeciwko aborcji ze wskazaniem. A to, ze nie zgadzam sie na ogolnie dostepna forme antykoncepcji zwana aborcja . Coz jesli to czyni mnie glupia prosze bardzo.

Gość gość
Dla tych, którzy proponują sterylizację: W Polsce też jest nielegalna...:O

Gość noootakjak
pojdzie taka jedna z druga na balet , w lazience zmajstruja dzieciaka i pozniej beda aborcje robic bo za miesiac nie wejda w ulubiona spodniczke! MASAKRA! ABORCJA powinna byc dla tych co musza! bo cos komus zagraza! a nie 15latki beda sie r****c gdzie sie da bo matka ojciec da 2tys na usuniecie! TRAGEEEDIA! sa kobiety ktore musza a sa szmaty ktore chca! a w dzisiejszych czasach jest tyle zabezpieczen ze da sie wszystko z glowa zrobic!

Gość dojrzała kobieeta
27.09.13 ,no coś Ty,Ci przeciw aborcji nawet kalekie,bez rak ,nóg dzecko by urodzili i wychowywali :-) NIe cierpie hipokryzji. Wszyscy madrzy jak ich własnie ta aborcja nie dotyczy,a jak jakeis kłopoty,.to wtedy płacz i rozdarcie sumienia i w koncu skrobanka lub tabletki poronne.

Gość dojrzała kobieeta
pampa lampa,a ja mam taka ochote troche powyzywac :-)

Gość gość
Szkoda tego plucia jadem i tak aborcja jest i będzie...:D

Gość gość
ludzie mieszkań nie mają, 30latki mieszkają z rodzicami bo nie stac ich na wlasne mieszkanie, zarabiają grosze na umowy smieciowe, 2 mln Polakow ucieklo za granicę bo w kraju nie ma pracy, reszta zostala ale wiekszosc z nich żyje w biedzie i nędzy, i każą takim rodzic dzieci tylko potem z czego utrzymac te dzieci co?

Gość pampa lampa
Tak wiem, ze sterylizacja jest w Polsce nielegalna, a szczerze to powinna byc legalna. Jesli ludzie sa przekonani o tym, ze nie chca dziecka to powinno sie im to umozliwic, w lepszy sposob niz antykoncepcja hormonalna

Gość gość
sorry ale ja bym nie chciala żeby ktoś mi grzebał w jajnikach. A potem jakies komplikacje po takiej operacji, bole brzucha itp.

Gość pampa lampa
dojrzala kobieto a wyzywaj sobie. To akurat o Twojej glupocie i chamstwu swiadczy nie mojej wiec nie mam nic przeciwko. swiadczy tez o tym , ze brakuje Ci argumentow na obrone swojego zdania. Nie krepuj sie

Gość noootakjak
naprawde musicie biednie stac ze nie stac was na np tabletki , prezerwatywy, spirale , plastry cokolwiek, najlepiej r****c sie bez a pozniej udawac pokrzywdzona przez caly swiat i leciec na aborcje.... ZAAAAL

Gość dojrzała kobieeta
No dobra kapusciane głowy,zmykam,a Wam nie zycze abyscie staneli przy takim wyborze,nawet z błahego powodu,ale i tak neijednej durnej łepetynie,przeciwniczce aborcji przyjdzie sie zmierzyc z tym z powodów błahych i wyskrobie sobie tyłecfzek az miło :-),bo niejedna juz taka była ,ze nigdy,przenigdy,ale jednak zrobiła to :-) A ja mam takei podejscie jakie mam i ejstem nawet za aborcja na żądanie,ale nie usunełam,nie usunę juz,bo sie zabezpeiczałam rygorystycznie,a teraz to juz moge na całego,bez obawy przed niechciana ciazą. Ale zawsze mółwiłam,ze jakbym zaszła w caize w czasie antykoncepcji,to usunełabym nie patrzac na nic. Zegnam durnowatych,nie wiedzących co ich jeszcze spotka w zyciu przeciwników aborcji w ogóle.

Gość pampa lampa
dziecinko z god 13.14 wroc do szkoly na biologie, poczytaj poucz sie a potem sie boj grzebania w jajnikach i tego, ze Cie brzuch bedzie bolal.

Gość gość
Każda może mieć swoje zdanie ale nikt nigogo NIE DA RADY ZMUSIĆ, żeby urodził dziecko...:D No, chyba, że na granicy będą obowiązkowe testy ciążowe i kobiety z pozytywnym - zawracane :D

Gość pampa lampa
Dojrzala kobieto, papa. Nootojak moze slownictwo niecodzienne ale masz racje

Gość noootakjak
slownictwo hmmm taka praca:) ale sa tu tzw DOJRZALE i one zabezpieczyc sie dobrze nie potrafia.... ehhhh....

Gość gość
Jeszcze dziecinko niewiele wiesz o życiu...:p

Gość pampa lampa
nooo policja czy nauczyciel? I gosciu kto jest niby dziecinka co to zycia nie zna?

Gość noootakjak
jezeli to do mnie to jestem w 7miesiacu i nie wyobrazam sobie zeby ktos mi wyrywal, zabil Rozyczke! a o zyciu wiem sporo pracuje w policji , obecnie w wiezieniu i stad moje slownictwo....

Gość gość
"ale sa tu tzw DOJRZALE i one zabezpieczyc sie dobrze nie potrafia.... ehhhh...." 100% zabezpieczenia daje jedynie sterylizacja - jest w Polsce nielegalna.:p

Gość pampa lampa
Gosciu kochany, by zrobic aborcje to za granice mozna jezdzic a zeby sie wysterylizowac to juz nie?

Gość gość
Aborcja jest tańsza...:p

Gość pampa lampa
Ale sterylizacje robi sie tylko raz, wiec inwestycja na przyszlosc, ze sie tak wyraze

Gość gość
ja nie mam 15 lat tylko 30. dziecka nie chcę, zresztą jestem taką osobą, że pewnie bym lała niemowlaka za to, że ryczy.. cóż, nie każda nadaje się na matkę, ja się nie nadaję. w ciąży nigdy nie byłam i pewnie nie będę, a gdyby jednak, to usunę i możecie mnie cmoknąć w trąbkę. zresztą mieszkam w kraju, gdzie jest, to za darmo i bez problemów

Gość gość
"Dla tych, którzy proponują sterylizację: W Polsce też jest nielegalna" x Zapewniam że z wazektomią problemu w Polsce nie ma. x A Losera można zamordować bo i tak pożytku z niego nie ma. Jakby pokazac w sadzie jego posty z tego forum to dozór policyjny to max co można by dostać za wyrwanie takiego chwasta

Gość gość
Ja już od dawna nie mogę mieć dzieci :) Załatwiłam to raz na zawsze. Wiem, jednak, że kobiety wpadają pomimo stosowania antykoncepcji i wtedy już jest za późno na sterylizację...:O W życiu nie zrozumiem, dlaczego w naszym chorym państwie nie można legalnie ubezpłodnić się w najbliższym szpitalu...

Gość pampa lampa
Gosciu 30 letni, skoro mieszkasz w kraju gdzie aborcja jest bez problemu to zorientuj sie bo podwiazanie jajnikow pewno tez. A to bezpieczniejsze niz aborcja, mniej skutkow ubocznych no i o antykoncepcje juz nie bedziesz musiala sie martwic.

Gość gość
a ja ci powtarzam- cmoknij mnie w trąbkę:D nie interesuje mnie tak inwazyjny zabieg jak sterylizacja. wolę w razie czego wziąć tabletki poronne i posiedzieć pół godziny na klopie. dużo lepsze rozwiązanie jak dla mnie, a twój ból doopy z powodu mojej hipotetycznej "zamordowanej" zygoty mnie guzik obchodzi :D pozdrawiam środkowym palcem