Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Edukacja domowa Kraków szukam kontaktu z rodzicami

Polecane posty

Gość gość

Jak w tytule;-)

Gość gość
nie ma takich osób bo to totalna głupota i fanaberie "troskliwych" rodziców

Gość gość
Każdy ma prawo do własnego zdania! Podobno jest demokracja i tolerancja....

Gość gość
KingaStefanka....czy ktos pytał tu o twoje zdanie w temacie? Potrafisz tępa dzido czytac ze zrozumieniem? Autorka zadała konkretne pytanie,nie mozesz na nie odpowiedziec to znikaj w podskokach pokurczu umysłowy!!

Gość gość
Szanuje Twoje zdanie:-) Mam odmienne. (Moje dziecko ma dużo kolegów z podwórka czy zajęć dodatkowych więc w grupie czuje się świetnie.)Szukam jedynie kontaktu z rodzicami, którzy zdecydowali sie na taki rodzaj edukacji i są z Krakowa

Gość gość
Zastanawiam sie nad takim rozwiązaniem:-)

Gość gość
Córka wykazuje "trochę" większe możliwości intelektualne niż jej rówieśnicy a programu pracy z tzw "dzieckiem zdolnym" właściwie nie ma:-( Ona lubi sie uczyć i jest ciekawa świata:-) Kolegów ma fajnych ale widzę że ma trochę "niedosytu" w szkole...Rozmowa z pania psycholog potwierdza moje obserwacje, dlatego rozmyslam nad takim roxzwiązaniem:-)

Gość gość
Autorko a w jakim wieku masz dzieci?

Gość gość
Przedszkole i szkoła podstawowa

Gość gość
do KingaStefankaFanka-----jestes takim prostakiem kobieto, ze gdzie nie przyleziesz tam zawsze pieprzysz jak potłuczona. Spadaj ze swoimi wiejskimi mądrosciami za dyche.

Gość gość
Wejdz na forum wielodzietni.org tam wiele dzieci jest ED. Moze i ktos z Krakowa sie znajdzie.

Gość gość
Dziękuję:-)

Gość gość
Ciekawy pomysł

Gość gość
My też  zdecydowaliśmy się na edukację domową, ale dzieci mają na razie 4 i 5 lat. Na razie przygotowujemy się do tego zadania. Ponieważ znalazły się zaślepione wulgarne osoby, które krzyczą (antifa?), to od razu opowiem dlaczego zdecydowaliśmy się na edukację domową: - z naszych wspomnień szkoła podstawowa to w większości strata czasu - oboje pracujemy w nieregularnych godzinach, ale generalnie od 11 do 19. - reforma zmierza do wprowadzenia dzieci 6letnich do nieprzygotowanej szkoły. Najskuteczniejsza forma oporu to właśnie edukacja domowa. - nie będzie instytucjonalnej przemocy wobec dzieci zwanej "zero tolerancji" itp, czyli wychowywania dziecka przez państwo - uczymy zawodowo, choć przede wszystkim studentów. - 25 osobowe klasy sprawiają, że efektywne wykorzystanie czasu jest niemożliwe (skala trudności rośnie wykładniczo z rozmiarem klasy) Jeszcze rozważamy porządną prywatną podstawówkę, gdzie klasy są małe. Znaleźliśmy jedną, ale o wyraźnym kierunku artystycznym, co ma wady i zalety... jak pisałem rozważamy.

Gość gość
mam zerówkowiczówkę w ED . Chętnie nawiążę kontakt :) Tel. 12 422 85 40 prosić Zofię

Gość gość
Witam, mama 4-latki (rocznik 2010) przymierzająca się do uczenia w domu szuka innych rodziców z Krakowa do ewentualnej współpracy! Pozdrawiam!

Gość gość
"Jeszcze rozważamy porządną prywatną podstawówkę, gdzie klasy są małe. Znaleźliśmy jedną, ale o wyraźnym kierunku artystycznym, co ma wady i zalety... jak pisałem rozważamy." Tak, skoro ktoś myśli o zapisywaniu 4-i 5-letnich dzieci do podstawówki prywatnej to faktycznie musi być porządna. do tych porządnych zapisuje się trzylatki.

Gość gość
Jeśli ktoś z Państwa jest zainteresowany podzieleniem się doświadczeniami nt edukacji domowej (mamy dwuletnie doświadczenie) albo zmianą szkoły na przyjazną edukacji domowej to zapraszam do kontaktu: 507 095 522, 693 077 629

Gość gość
Dzień dobry :) Poszukuję rodziców zainteresowanych edukacją domową przedszkolaków. Sama jestem edulatorem muzealnym i nie mogę już patrzeć na przedszkole synka. Proszę o kontakt - Joanna 509480426. Pozdrawiam!

Gość gość
Dla wszystkich zainteresowanych edukacją domową gorąco POLECAM alternatywę AKTYWNA MAŁA SZKOŁA ams.school Są wolne miejsca dla dzieci I i II klasy