Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaki nocnik lepszy

Polecane posty

Gość gość

-Taki najzwyklejszy czy z "bajerami"?

Gość naughlty men
kup k****a taki zwyczajny za 10zł a z 50zł oddaj na dzieci chore jak cię stać a nie się bajerami przejmujesz, nie masz co robić z kasą to oddaj na szczytny cel a nie doope zawracasz

Gość gość
nie wiem dlaczego ma oddawać komuś swoje pieniądze ,jakiś przymus chyba ,nie jedynie dobra wola więc cieciu odwal się od autorki.

Gość gość
naughlty men: no wlasnie nie Twoja sprawa co robie ze swoimi pieniedzmi. Nocnika zazdrosisz czy co? (ktorego notabene jeszcze nie mamy) ;) Pytanie dotyczylo ktory nocnik jest lepszy do nauki. Czy takie "urozmaicenia" nocnikowe pomagaja czy wrecz np. niepotrzebnie rozpraszaja dziecko

Gość gość
Wiesz co ja najpierw kupiłam zwykły za 12 zł wszystko ok ,ale jak młody usiadł to poleciał do tyłu ,bo tył jakiś giętki i trzeba opierać o ścianę,znaczy młody opiera bo sie boi że poleci na pewno są zwykłe i stabilniejsze ja kupiłam taki g****any ,potem kupiłam grający to najpierw z bratem zabawę mieli z grającego kibla ,i tak ok 3 tyg nie chciał na niego usiąść potem się przekonał do nocnika raz melodyjka grała raz nie ,teraz już ma wyłączoną robi tylko do tego grającego . Starszy syn miał tylko zwykły nocnik ,były jakieś wtedy z bajerami ale kupiłam zwykły i też nauczył się bardzo szybko ale krótko robił do nocnika bo poszedł na deskę co się nakłada na sedes ,młodszy nie chce a szkoda .Mogłam go szybciej uczyć właśnie na deskę a teraz ma prawie 3 lata i tylko nocnik .Może właśnie taką nakładkę kup .

Gość gość
W nauce czego, w czym będzie rozpraszało? Jesteście idiotkami bo pytanie i rady to temat typu lubię kolor niebieski i w nim jest mi ładnie, co mi radzicie kupić ten niebieski czy zielony, czy też tak macie? :-)

Gość gość
Ja kupilam mojej malej grajacy kosztowal 16 zl i bardzo szybko na niego robila. Zachecila ja melodyjka