Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak sie czujecie 1 dnia okresu

Polecane posty

Gość gość

Ja tego dnia moglabym caly dzien przelezec w lozku. Brzuch boli, ogolnie jestem jakas rozbita, senna, jagby oslabiona. a jak u aws?

Gość yatalala
świetnie!nic mnie nie boli,nic nie kłuje,może bardziej się męczę niż zazwyczaj,ale nic poza tym. :)

Gość gość
ja się czuję bardzo dobrze - raz na kilka miesięcy brzuch mnie boli tylko :P A tak to wszystko spoko, normalnie się czuję ;)

Gość gość
1 dzień to u mnie masakra, chodze po scianach, na drugi juz luzik

Gość WJF
U mnie pierwszy dzień to mordęga... Ból taki, że nie mogę sama się podnieść, narzeczony musi mi pomagać. W dodatku promieniuje na kręgosłup i nie umiem sama czegokolwiek zrobić :(

Gość gość
ja w pierwszy dzień czuję się ok,tylko że...mam straszną chcicę. :o trudno mi to powstrzymać.

Gość gość
ja po urodzeniu dziecka mam wlasciwie bezbolesne miesiaczki, slabsze krwawienie, choc tak samo dlugie-7,8dni. Niestety PMS to tragedia-conajmniej tydzien przed jestem nie do zycia-rozdrazniona, placzliwa, zle spie... No i plamie tez nawet tydzien przed okresem

A u mnie w czasie brania pigułek okresy były rewelacyjne! Zero bólu,małe/średnie krwawienie wiec mogłam żyć pełnią piersią :D Ale od 3 miesięcy przestałam brac piguły i jest katastrofa :o Zero bólu ,ale praktycznie 2-3 pierwsze dni siedzę w domu bo leci ze mnie jak z kranu :o

Gość gość
mogę góry przestawiać - generalne porządki wykonuję, mam tyle werwy w sobie....