Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziewczyny dlaczego facet ma byc meski zdecydowany umiesniony

Polecane posty

Gość gość

dlaczego wiekszosc dziewczyn szuka wiekszych facetow :( czy to znaczy ze sa slabe i potrzebuja ochorny o co tu chodzi ?:(

Gość gość
Wmówiła im to tzw ''kultura'' z którą obecnie walczymy. Trzeba wyprać mózgi by myslaly normalnie.

kultura? a mi mówili, że natura ja tam nie wiem. ja mam to mocno wpisane w preferncje, ale znam dziewczynę co lubi chudych bladych blondasków.

bo kobiety z natury sa słabe psychicznie i fizycznie a niech cie nie złudzi fakt ze udaja silne bo to tylko ich bardziej rozwiniety aparat mowy ktory miesza nam w głowach, niestety za bardzo skupiaja sie na fizycznych aspektach u mezczyzn preferujac tych duzych umiesnionych a nie silnych psychicznie ale trzeba przyznac ze to ich natura wiec nie miejmy za złe

Gość gość
Za 10-20 lat gender zapanuje na dobre i nie bedzie podziałów na kobieta i mężczyzna :)

Gość gość
bo jak dziewczyna będzie szła ulicą z tym chłopakiem, i ktoś ich zaczepi, to musi mieć pewność, że koleś będzie w stanie dać drugiemu w pysk. Innymi słowy chodzi o obronę i to jest raczej naturalne.

Gender nie jest takie złe. Ma swoje przegięcia, ale te są promowane tylko przed radykalistów...a z tymi zawsze jest problem. Co do pytania - z tego samego powodu dla którego nawet jeżeli facet nie chce mieć dzieci to podobają mu się kobiety o szerszych biodrach i pełnym biuście.

Gość gość
męski wg kobiet to agresywny wularny

Gość gość
Tzn ze kobieta daje d**y facetowi a w zamian otrzymuje poczucie bezpieczenstwa ?

Gość męzatka taratara
nie kultura nas nauczyła a natura, ja tam lubię swojego męża...Nie mam pretesji do kultury ani natury.Lubie jak sie mną opiekuje...

Gość gość
Czy to ze jesmy slabsze fizycznie czyni nas gorszymi ?

Gość gość
Ja nie potrzebuje umiesnionego, ale meskiego. Takiego ktory bedzie kochac mnie bezgranicznie, ktory pomoze mi w kazdym problemie, ktory bedzie przy mnie kiedy bede go potrzebowac, ktory uszanuje moje pasje i moje hobby, ktory bedzie kochac mnie TAKA JAKA JESTEM!, ktory przytuli mnie w nocy i powie do uszka ''Kocham Cie kotku'' <3 <3 <3. Wcale nie musi byc miesniakiem, musi miec poprostu poukladane w glowie, musi umiec kochac I TO OKAZYWAC!. Musi miec serce. i Musi byc opiekunczy i musi umiec obronic kobiete. :)

Gość gość
A dlaczego kobiety miałyby woleć mniejszych, niezdecydowanych facetów?

Gość męzatka taratara
jakie słabsze??? są małżeństwa w których kobiety dominują!

Gość gość
Lubisz jak sie toba opiekuje czyli sama bys ne dala rady bo jestes slaba

Gość gość
w takim razie czym kobieta różni się od małpy?

Gość męzatka taratara
od małpy? hmmm pewnie zarostem he he he!

Każdy lubi jak się nad nim skacze od czasu do czasu - mężczyźni też. Przecież kobieta też opiekuje się swoim partnerem - to działa w obie strony.

Gość gość
Opiekunczy w sensie jak jestem chora. Niestety w piatek kiedy go potrzebowalam nie bylo go u mojego boku zeby przyniusl mi aspiryne. :/

Gość gość
ja tam wole umięśnionych ale nie za bardzo. Tez czasami się zastanawiam czy to dlatego ze jestem slabsza to ze jestem gorsza

Gość gość
hahaha, aspirynę to może przynieść mama czy koleżanka :D

Gość męzatka taratara
Kobieto trochę niezależności, nie podał weź sobie sama. To po piewsze a po drugie czemu uzalasz sie nas sobą zamiast jemu powiedziec o co biega? Chyba na tym polega związek? czy nie?