Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziewczyny dlaczego facet ma byc meski zdecydowany umiesniony

Polecane posty

Gość gość
kobiety chcą takiego co je będzie sponsorować i dobrze w*****a niczego więcej nie chcą i nie potrzebują! Kobiet nie interesuje czy zostawisz ją z dzieckiem, czy zdradzisz, czy będziesz jej pomagał w domu itp.

Gość męzatka taratara
bzdura!

Gość gość
Faceci też chcą być zdecydowani i umięśnieni :P

Gość męzatka taratara
i są !

Gość męzatka taratara
Moorland mądre słowa!

Gość gość
Ale kobiety z reguly lubia czuc sie slabsze fiz od faceow imponuje im sila faceta czyz nie ? To dlaczego tak jest przeciez kobiety teraz chca byc takie silne i niezalezne....

Gość gość
Być silną i niezależną w świecie finansów to co innego :)

mylisz siłę fizyczną z siłą przebicia, z silną osobowością. Mogę być silna i bez podnoszenia ciężarów ;)

Gość męzatka taratara
Wręcz przeciwnie.Nie jestem słaba, nie lubię być zależna od mężczyzny.Raczej twardo stąpam po świecie. Lubie to...

Gość gość
To co tak was kreci w facetach w ich sile

Gość gość
Czyli sila fizyczna nie swiadczy o tym ze faceci sa lepsi od kobiet po prostu maja tacy byc silni bo taka jest natura i jak jest dziki w zypialni i wgl ostry seks itp

Gość męzatka taratara
coo? Ja mogę wypowiedzieć się na temat jednego, którego znam od lat... jest fantastyczny,wie kiedy go potrzebuję, wie że kiedy jestem zła i chce być sama ,że nie lubię ciepłych kluchów, lubię jego zdecydowanie i opiekuńczość.Kwiaty raz w roku i poranną kawę..zdecydowane ruchy podczas .... i delikatne pocałunki po... to tyle.Tylko w tym momencie odpływam i jestem bezbronna...i tylko z NIM...

No...mniej więcej. Za pociąg seksualny odpowiada nasz instynkt, to jak nas natura zaprogramowała, a natura to nie app na smartfonie, nowe up-date'y nie wychodzą co roku. Tak więc podobają nam się silni faceci, chociaż w praktyce tej siły w życiu codziennym nie potrzebujemy.

Gość męzatka taratara
gość-iu masz jakiś spaczony obraz kobiety albo byłeś na d****ach!

Gość gość
Jaak nie potrzebujecie a kto odkreci sloik kto wywierci dziure w scianie hehehe

wiertarki nie są ciężkie, sama sobie z nimi radzę :) co do słoików...dwa puknięcia o blat albo nożem podważyć wieczko i gotowe :)

Gość gość
do mężatka kazdy ma kiedys jakies problemy egzystencjonalne

Gość gość fgh
Ze słoikami i wiertarkami nie mam problemów, ale faceci sto razy lepiej przenoszą meble lub bagaże. Można zachwycić się ich siłą, a oni mogą się zachwycić podziwem i wszyscy są szczęśliwi :D

z tym też nie ma problemu. Ikea zaczęła wspaniały trend mebli składanych i od tego czasu życie stało się prostsze :P

Gość dawny cream
facet musi byc miskiem czyli posiadac ładny duzy brzuch , lekko umiesniony facet nie ma brania

Gość kayah27
też się zastanawiałam nad tym czemu to tak jest, że kobiety lubią czuć się takie małe w ramionach faceta takie kruszynki i czemu do cholery lubimy ich siłę męskosć i zdecydowanie. Też jestem z tych co rządzą w związku i też kiedyś mi przeszło przez głowe, że słabszy znaczy gorszy a taz ten temat hehe i znowu zaczęłam rozkminiać jak babki wy na to patrzycie ? Pozdrawiam

Gość gość
Kobiety chcą być silne i niezależne a, ze wymagają by facet był we wszystkim lepszy od nich to dziś facet musi być lepszy niż ideał lub udawać i kłamać by mieć szanse na związek.

Gość gość
bo tak jest w naturze i zawsze będzie. facet ma być silny, twardy i męski a kobieta delikatna, miła i kobieca. a te całe gender to lewackie brednie, mieszające ludziom w głowach.

Gość kayah27
też się zastanawiałam nad tym czemu to tak jest, że kobiety lubią czuć się takie małe w ramionach faceta takie kruszynki i czemu do cholery lubimy ich siłę męskosć i zdecydowanie. Też jestem z tych co rządzą w związku i też kiedyś mi przeszło przez głowe, że słabszy znaczy gorszy a taz ten temat hehe i znowu zaczęłam rozkminiać jak babki wy na to patrzycie ? Pozdrawiam

Spójrzmy prawdzie w oczy. mogę być równa facetowi we wszystkim, ale jeżeli mężczyzna jest słabszy ode mnie to już to o anemię zahacza...

Gość gość
dlatego właśnie tyle kobiet jest samotnych wygórowane wymagania

Gość kayah27
Jakie wygórowane wymagania o czym ty mówisz

Gość gościca
Haha, wygórowane wymagania? To norma.