Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ojcostwo

Polecane posty

Gość gość

witam mam nie ciekawa sytuacje z ojcem mojego dziecka. nie wiem co robic i czego sie spodziewac jak moge temu zapobiec? wiec tak mam 4 miesiecznego syna jego ojciec nie interesowal sie nami od ukonczenia 3 miesiaca rozwiazania ciazy nazwisko w akcie irodz. podałam swoje bo nie chcialam sie bawic w zadne sady rozprawy nie mialam z nim kataktu (ojcem dzicka)po urodzniu dziecka jak mial juz 3 miesiace ojciec dziecka zaczol sie interesowac w pierwszych chwilach nie dopuscilam go do dziecka roztalismy sie z jego powodu urodzony bajkopisarz nic co mowil nie bylo prawda nawet blache sytuacje.kłamal az sie głubil w tym co mowi tak jest do tej pory po rozmowie z rodzina i przemysleniu ze moze faktycznie sie zmienil i jakos dojdziemy do porozumienia spotkalam sie znim przyszedl tak jak by nigdy nic... dziecku nawet nic nie kupil... zaproponowalam mu ugode jezli chce widywac sie z dzieckiem nie ma problemu (bo zyc z nim ne chce jest mi wstyd ze moj syn ma taiego ojca)miesiac bylo super kupil pampersy dal pieniadze do malego mowil mi ze pracuje i ze bedzie przychodzil do dziecka kiedy bedzie mial wolne zgodzilam sie bo tez chcialam zeby syn znal ojca ale chyba zrobilam najglupszy blad w zyciu okazalo sie ze znow to jego wymysly i klamstwa ze pracuje atmosfera sie nasilala juz nie chcial placic na dziecko w zaden sposob nie pomagal mi przy malym wolal chodzic na mecze i po knajpach z kolegami wkurzylam sie postraszylam go alimentami ze podaje do sadu i mnie nie obchodzi czy pracuje czy nie na to powiedzil ze on sie na rozpraw nie wstawi do tej pory dostaje jego smsy z nie milymi tresciami typu ze zadnej kasy nie dostane dla niego sie licza koledzy mecze itd ze nie chce mnie znac itd.. poczy nie chce sie bawic w sady bo jeszcze ani razu nie bylam i nie wiem jak to wyglada chcialam to ominac tyle zeby dal mi spokoj skoro pije imprezuje a dziecko ma gdzies nawet sie nie zapyta jak sie czuje syn dowiedzialam sie ze trzy dni temu niby zlozyl wniosek o DNA nie wiem czy to prawda bo to co mowil do tej pory i sie odgrazal byla fikcja ale jezeli tak jest faktycznie to co mam zrobic w tej sytuacji czy ktos mial podobna sytuacje? czy moge ja miec jakies nie przyjemnosci? wiemze jak dojdzie do rozprawy z jego strony bede ubiegac sie o alimenty i o nie nadawanie wladzy rodzicielskiej z gory dziekuje za odpowiedz

Gość jgvcg cvg
Myślę że lepiej by się czytało gdybyś podzieliła tekst na sensowne zdania.