Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takietamopólnocy

czy można kochać i zdradzać

Polecane posty

Gość takietamopólnocy

??????

Gość gość
Nie. jesli sie kocha to chocbys czula silny pociag do osoby trzeciej to umialabys to przezwyciezyc. bo to jest wlasnie milosc. i nikt kto szczerze kocha nie zdradzi. nie powinno sie tlumaczyc , ze przeciez teraz takie czasy , tyle problemow , ze sie ludzie oddalaja... jak to wszystko sie dzieje to jeszcze bardziej sie powinno skupic na relacjach by je odbudowac a nie skakac do lozka , bo sie nudzi zabawa w rodzine. to tyle

Gość gość
czy mozna kochac i robic permanentnie krzywde osobie ktora sie kocha?

Gość świetne pytanie
świetne pytanie. dziś z kimś rozmawiałam na ten temat, właściwie to z mężczyzną. on uważa, że każdy facet jak ma okazję to zdradzi. bo czasami są takie okoliczności, że nie da się nie zdradzić itp. sam zdradza swoją żonę gdy zapytałam jaki jest tego sens odpowiedział: my ze sobą nie sypiamy ale ja zdradzam ją z głową, nie angażuję się w nic, kocham ją a z tamtymi tylko sypiam.

Gość gość
"zdraciłem Cię ale kocham Cię i nikt nie jest dla mnie ważny, to był jeden jedyny raz..po alkoholu..." tłumaczą faceci...

Gość Ricky Martin
Jeśli kocha się na prawdę to druga osoba jest naszym szczęściem, spełnienie, podnieceniem... jest wszystkim. Zdradzając pokazujemy, że Kocham to słowo, które jest kłamstwem z ust fałszywej żmiji.

Gość takietamopólnocy
Zdradzać z głową? Hmm zawsze jakaś strona się zaangażuje.. Ale tylko faceci mogą to tak tłumaczyć..Po co być z kimś z kim się nie sypia? kto nas nie pociąga..?

Gość swiat do góry nogami
Nie ma pradziwej miłosci wszyscy zdradzaja

ludzie, oczywiście, że istenieje "prawdziwa miłość" ale nie w momencie kiedy jedna strona pozwala na zdrade! i nie wmówicie mi, ze jest cos takiego jak zdrada z głową! tym bardziej, jak pojawia sie dzieci, to już wogóle sobie tego nie wyborażam, co, tu całuje córeczke na dobranoc, żeby za chwile iść sie wyżyć z inna? paranoja

Gość gość
mój eks tak mi kedys powiedział "Ciebie kocham,a to ze sypiałem z inna to tylko sex nic więcej, jak z nia to robilem to mysalem o Tobie" po tych wypocinach zakonczylam 4 letni zwiazek

Gość gość
Twoj ex powinien dostac medal stulecia za takie slowa

Gość Taki_jeden_964
Zdrada to zdrada, nie ma nic wspólnego z miłością, szacunkiem. Jak kochasz to nie chcesz ranić, chronisz tą osobę przed problemami, a nie stwarzasz dodatkowe.