Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kijanka255

Czy faceci kiedyś dorastają

Polecane posty

Gość Kijanka255

Jeśli tak, to proszę mi napisać kiedy to następuje, bo chyba nie przed dwudziestym piątym rokiem życia. Sama mam tyle lat, nie zebym była jakaś bardzo dojrzała, ale patrzę na niektórych facetów po 20 roku to wciąż widzę, że to tacy duzi chłopca w ciałach mężczyzn.

Gość Saloniki mody
owszem jak MUSZA :)

Gość Kijanka255
Najbardziej ich niedojrzałość wychodzi w gronie kolegów. Zachowują się wtedy jak dzieciuchy : przedrzeźniają się, wyzywają, popisują, przechwalają, śmieją się głupkowato z byle czego. Tak jakby nagle wrócili do czasów gimnazjum lub szkoły średniej. A to, że koledzy ciągle są priorytetem to już w ogóle...

Gość gość
NIE, NIGDY!

Gość gość
dojrzałość to kwestia indywidualna dziecko. lepiej idź spać i poucz się jutro do szkoły.

Gość Ze mną chętnie piszą
Dorastają, w wieku tak około 10 lat :)

Gość Kijanka255
Nie jestem dzieckiem, więc sam idź spać. Nie twierdzę, że wszyscy są tacy, wyraźnie napisałam, że tylko niektórzy, a ten swoje. Mój ukochany niestety jeszcze nie dorósł i mimo że staram się patrzeć na to z pewnym dystansem momentami krew mnie zalewa. On bardzo lubi takie przepychanki słowne ze swymi kumplami.

Kijanka255, a pomyśl o niektórych ko bietach w swoim wieku. Są takie co mają w pokoju same misie, wszystko na różowo a jak się spotkają w swoim gronie to opowiadają o szminkach, dyskotekach i zakupach. To jest dojrzałe?

Gość Kijanka255
Nie przeczę, sobie takie, ale mimo wszystko prędzej w tym wieku można spotkać dojrzałą dziewczynę niż faceta. Ja przynajmniej nie bawię się w takie przepychanki słowne i nie lubię się wydurniać przed swymi koleżankami i wzajemnie.

Gość Kijanka255
są takie miało być

Gość gość
....a na chóój.....może jeśli jest kobieta tego wara a nie je.bnięte wieczne dziewczynki

Gość a co Ci przeszkadza
że się powydurnia z kumplami?

Gość Kijanka255
Niech się wydurnia, ale jak słyszę odzywki "ty cipko","wal się ch*jku" skierowane do kumpla to ręce opadają. Wiem, że to zwykle takie jajca i nie jest na poważnie, ale nie pasuje do tego jaki jest jak jest ze mną.

Gość gość
tylko, że tac kolesie mają powodzenie a ci dobrze wychowani i dojrzali chłopacy są olewani i nazywani c*****i :P Najpierw się zdecydujcie kogo chcecie.

Gość gość
mój dorósł w póznym wieku przed 50 wówczas mnie poznał

Gość gość
jak jest dojrzały chłopak czy młody mężczyzna to uważacie go za nudziarza więc po co chcecie dojrzałych???

Gość gość
a po co młodszy starej to pewnie wiesz :D a tu podobnie tylko dochodzą uczucia :D z obu stron najczęsciej

Gość gość
młodsz sprawniejsza, śliczniejsza dla starszego niczym wiagra

Gość gość
kobiety chcą niedojrzałych, wulgarnych agresywnych facetów, chłopaków innego uważają za ciotę.