Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ukryta prawda

Zapraszam na weekend do swojego domku na wsi

Polecane posty

Gość ukryta prawda

Mam domek w Niezdowie, jest to wioska blisko Dobczyc. Zrobimy sobie pyszną ucztę. Godziny menu: 07:15 - kawa i herbata 07:30 - śledzie w sosie śmietanowym 07:45 - śledzie w sosie musztardowym 08:00 - śledzie w sosie chili 08:15 - jajecznica na boczku 08:35 - żurek z białą kiełbasą i jajkiem 08:55 - żurek z grzybami i pieczarkami 09:20 - bigos 09:45 - kanapki(bagietki) z szynką, pomidorem, ogórkiem, majonezem 10:15 - kanapki z nutellą 10:30 - barszcz czerwony z uszkami mięsnymi 11:00 - barszcz czerwony zabielany z ziemniakami 11:30 - zupa ogórkowa 11:45 - zupa pomidorowa 12:00 - filety z kurczaka w sosie uncle bens 12:30 - ryż z mięsem mielonym i sosem uncle bens 13:00 - makaron z mięsem mielonym i sosem uncle bens 13:30 - rosół z makaronem 14:00 - filety z kurczak, frytki, surówki polane sosem chili 14:15 - kotlet schabowy z ziemniakami i kapustą zasmażaną 14:30 - łazanki 14:45 - kebab 15:00 - chesburger 15:15 - chicken-burger 15:30 - hmburger 15:45 - schabburger 16:00 - fischburgeg 16:15 - ryba z frytkami i surówkami polanymi sosem chilii 16:30 - kebab z frytkami i sałatką 17:00 - zapiekanka ziemniaczana 17:15 - zapiekanka 17:30 - zupa pieczarkowa z makaronem 17:45 - kiełabski i kurczak na grillu 18:00 - devolay z z frytkami oraz marchewką 18:35 - kotlet mielony z ziemniakami i buraczkami 18:45 - gołąbki w sosie pomidorowym i pieczarkowym 19:00 - placki ziemniaczane w sosie pieczarkowym 19:30 - placki ziemniaczane po węgiersku (z gulaszem) 19:45 - tortilla 20:00: a. czarny las (cukiernia złoty kłos) b. tort tiramisu (cukiernia Sawickich) c. ciasto bananowe (cukiernia Sawickich) d. ciastko czarny las (cukiernia dom chleba) e. ciasto jadzia (cukiernia dom chleba) f. ciasto ambasador (cukiernia złoty kłos) g. ciasto 3bit (cukiernia złoty kłos) h. ciastka bananowe (cukiernia dziadkowiec) i. pączki, drożdżówki (cukiernia Sawickich) j. chipsy, czekolady, batony, oraz napoje typu cola, spirte, pepsi, fanta, mirinda a także: redsy i tigery SEANS I FILMY JAKIE PROPONUJĄ: Mam wszystkie odcinki miodowych lat oraz: brzdąc w opałach, trędowata, laleczka chucky, ponad szczytem, testosteron i lejdis.

Gość misiu gogo
bede pierwsza. rozumiem, ze nie trzeba przynosic zadnych goscincow, czyli innymi slowy wkladu wlasnego ;)

Nie nie trzeba. Właśnie moja gosposia robi teraz karpatkę i murzynka. Będzie o wiele więcej specjałów niż myślałam. Zapłaciłam jej za to premie. Z szoferem swoim miałam wielkie zakupy dzisiaj w realu :)

Gość misiu gogo
ukryta prawdo, jestes niezastapiona :) bez ciebie kafeteria przymarlaby glodem i ubostwem (smrodem byc moze tez ;) )

Gość misiu gogo
ukryta prawdo, jestes niezastapiona :) bez ciebie kafeteria przymarlaby glodem i ubostwem (smrodem byc moze tez ;) ) czu planujesz jakies napoje z pradem?

Gość gość
bal glodomorow, powiadomilas juz pobliski szpital? moze nie obyc bez plukania zoladka

Gość misiu gogo
a moze jakis soczek ze sfermentowanych winogron ;)

Gość misiu gogo
moze byc nawet kadarka, ale carlo rossi - jeszcze lepiej. uczta bez wina to jak rower bez kierowncy ;)

Gość misiu gogo
wspaniale!

Wszystko będzie położone na stolę. Goście będą mogli się częstować bez ograniczeń. Obiecuje że w trakcie seansu filmowego będzie również popcorn.

A słodyczy nie zabraknie. Widzę że gosposia przygotowała jeszcze fasolkę po bretońsku z żeberkami, leczo. Wszystko będzie na stole i będzie można sobie samemu nakładać. Dokupię jeszcze parówki to się zje z ketchupem i musztardą.

Gość gość
Nie zapomnij powiadomić szpitala bo ktoś się może otruć jak będzie tak wpierdalał. Chociaż tutaj na kafe to pewnie same grube babska siedzą co tylko żrą.

Gość gość
Matko! Jakbym przyszła na taki bal to dostałabym pewnie 2,5 kilo więcej w prezencie od losu.

To ja piszę się na pizzę i winko;),za słodyczami nie przepadam:).

Będzie można wszystko brać ze stołu jak leci. Dla nikogo nie zabraknie żarełka a jeszcze pewnie zbędzie. :D :D :D Jeszcze lody z bitą śmietaną i owocami.

Gość gość
czy jedyne o czym potrafisz tak rozwięźle pisać to jedzenie i jadłospis ?