Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tylko miłość do pieknyvh ludzi ma sens

Polecane posty

Gość gość

wszystko inne to poracha

Gość gość
jak kogoś kochasz, to staje się piękny :classic_cool:

Gość Gogosiedlce
Piękny i młody... Jak niema wąsow ani brody

Gość Chaquel Dema
prawdziwe piekno jest niewidoczne dla oczu

Gość kasiasty babsztyl
no to zarywaj fotomodelki :P a potem narzekaj na Kafe, że żadna Cię nie chce :P z takim społeczeństwem estetów to normalnie będzie katastrofa demograficzna i zaleją nas arabusy :P

Gość gość1___
Pięknych, dodajmy jeszcze młodych, zdrowych i płodnych. A dlatego bo miłość to nic innego jak pęd do atrakcyjnego seksualnie osobnika. Im bardziej atrakcyjne osobniki tym wieksza ,,miłość" między nimi. Czysta chemia. Nic więcej.

Gość kasiasty babsztyl
gość1_ A ja tu czegoś nie kumam. Moja stara jest przeciętna, mój stary też a jam pasztet. Za to pan ginekolog twierdzi, żem zdrowa w 100% i płodna. Zero chronicznych dolegliwości dziedzicznych + co to u licha jest ta cała alergia tak właściwie? To w teorii moje geny powinny być lepsiejsze niż geny mojej ładnej koleżanki co ma sporą szansę na raka po dziadkach ale pikna jak z obrazka :P Nie takie to proste jest jak z książeczki od biologii :P

Gość gość1___
Jak najbardziej nie jest to takie proste. Optymalnie jak dany osobnik jest i piękny i młody i zdrowy i płodny. Full pakiet.

Gość kasiasty babsztyl
ale takich osobników jest mało więc co zrobić? popełnić demograficzne seppuku? :P czy wybrać prymat wyglądu ale jakieś tam felerne chorowite geny w pakiecie czy wybrać taką sobie samicę ale zdrową jak rydz? czy walić kunia na Kafe na przykład? :P może i trzymanie się wskazówek natury byłoby lepsze dla ludzkości ale zauważ, że facet podchodzi do posiadania dzieci jak moher do kondona :P nie powiesz mi, że wy chłopy marzycie o Dżoanie Krupie aby móc ją zaciążyć i mieć piękne zdrowe dzieciaki? Pies czy kot myśli w takich kategoriach ale pikna baba ma być do ozdoby bo jak zaciąży to raz obowiązki będą tfu tfu, a dwa zmęczona będzie i mniej atrakcyjna i się skończą lody o poranku :P

Gość gość
operacje plastyczną zrobisz :D :D aha

Gość kasiasty babsztyl
jak mi mój chłop kaskę dołoży to chętnie bo mi samej się nie chce :p