Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Najbardziej wieśniackie zachowania Polaków

Polecane posty

Gość gość
Kurorty jej sie marzą a nie stać jej na recznik

Gość gość
trzymanie w domu sztucznych kwatów.

Gość Polka z wloch
Ty Westttt nie zrozumiales tej calej dyskusji Te chamice mieszkaja w tym miasteczku i zarabiaja kase.Nie moga umawiac sie w czyims barze i zajmowac pol baru za darmo nic nie zamawiajac ,drzec mordy i po chamsku sie odzywac,z tego co wiem to siedzialt tam min. 3 godziny ! to nie sa biedule co mialy nagla potrzebe tylko CHAMKi!!

Gość Polka z wloch
Westttt bardzo cie prosze o podanie twojego adresu bo jak bym byla w okolicy i zachce mi sie kupe to cie odwiedze

Gość gość
Polacy uwielbiają wszędzie wlazic na krzywy ryj.Dlatego w mc donaldzie w końcu zrobili płatne toalety, bo były kilometrowe kolejki.

Gość gość
ja pierdziele, ale wy macie żałosne życie. Ja mam chyba jeszcze gorsze bo przeczytałam tą żenującą dyskusje :/

Gość gość
Seks też lubią za darmo, dlatego wysuwają wszystkie kobiety od dziwek, zwłaszcza te którym trzeba coś postawic

Gość Polka z wloch
Bardzo mnie ubawila wypowiedz Taxusa !ha ha ha !Mocny gosc!

Gość gość
- noszenie za małych ubrań przez kobiety - ślepe podążąnie za modą - ubieranie skarpet frotte do sandałów przez panów - nie mycie się, nie używanie antyperspirantu, miód w uszach, nie mycie zębów - malowanie oczu na pande przez kobiety - wyskubywanie brwi i dorysowywanie ich kredką - noszenie okularów przeciwsłoneczny jak nie świeci słońce - zakładanie obuwia na gołe stopy w sklepach - rewia mody na wszystkich świętych - sztuczne kwiaty w domu

Gość gość
-kaszanka na śniadanie hahahahaha

Gość gość
wpierdzielanie bigosu łyżką

Gość gość
A ja bardzo bym zjadla kaszanke ,nawet na sniadanie tylko nie mam jej gdzie kupic!!

Gość gość
Wiesniackie,to sa w wiekszosci wasze komentarze... Ludzie sa tak rozni...Gdy czlowiek sie troche pouczy,to przestaje krytykowac innych bezpodstawnie.

Gość gość
co komu do tego w ilu pokojach ktos spi ,tego co stac moze spac co dzien w innym jego sprawa...dla mnie wiesniactwem jest siedzenie na lawkach przed blokiem obgadywanie osoby ktora akurat idzie...bezczelne gapienie sie ludziom w okna,,zagladanie w siatki sasiadom z ciekawosci co kupili...,,mnie najbardziej wkurzaja pytania natury osobistej typu gdzie pracuje czy pracuje .gdzie pracuja domownicy,glupie docinki typu ale pani przytyla.ogladanie sie na ulicy za innymi...JEDEN LUBI ZAPACH ROZY DRUGI G***A...I WUJ INNYM DO MNIE NIECH KAZDY PILNUJE WLASNEJ D**Y TAK BEDZIE NAJLEPIEJ

Gość gość
co komu do tego w ilu pokojach ktos spi ,tego co stac moze spac co dzien w innym jego sprawa...dla mnie wiesniactwem jest siedzenie na lawkach przed blokiem obgadywanie osoby ktora akurat idzie...bezczelne gapienie sie ludziom w okna,,zagladanie w siatki sasiadom z ciekawosci co kupili...,,mnie najbardziej wkurzaja pytania natury osobistej typu gdzie pracuje czy pracuje .gdzie pracuja domownicy,glupie docinki typu ale pani przytyla.ogladanie sie na ulicy za innymi...JEDEN LUBI ZAPACH ROZY DRUGI G***A...I WUJ INNYM DO MNIE NIECH KAZDY PILNUJE WLASNEJ D**Y TAK BEDZIE NAJLEPIEJ

Gość gość
Brak kultury osobistej,, zracanie sasiadowi uwagi ze ma tak a nie inaczej urzadzony dom baby gospochy w sklepach tloczace sie i przepychajace sie w sklepach klotnie o to ktrora byla pierwsza po jakies ochlapy........mnie najbardzie draznia takie babska bez obycia idac ulica wystarczy ze spojrze na osobe wiem z kim mam do czynienia..nienawidze chamstwa . mimo iz zdaje sprawe z tego ze ludzie sa rozni i nie mam wplywu na ich zachowanie

Gość gość
Brak kultury osobistej,, zracanie sasiadowi uwagi ze ma tak a nie inaczej urzadzony dom baby gospochy w sklepach tloczace sie i przepychajace sie w sklepach klotnie o to ktrora byla pierwsza po jakies ochlapy........mnie najbardzie draznia takie babska bez obycia idac ulica wystarczy ze spojrze na osobe wiem z kim mam do czynienia..nienawidze chamstwa . mimo iz zdaje sprawe z tego ze ludzie sa rozni i nie mam wplywu na ich zachowanie

Gość gość
nie sprzątanie po swoim psie

Gość gość
kiedyś widziałem jak był zaklejony plastrem wizjer w drzwiach od środka, bo podglądają.

Gość gość
nie produkowanie klawiatur z polskimi literami, nie używanie polskich znaków na tablicach rejestracyjnych, zatrudnianie na umowach o dzieło, jezdżenie po mieście samochodami terenowymi, jazda quadami po lesie,

Gość gość
Dobry temat :D

Gość gość
Nawet współcześni Niemcy to przy Polakach bogowie, uprzejmości i kultury osobistej.

Gość gość
Naród buraków i cffeli.

Sytuacje przytaczam z ostatnich dni.Akcja działa się w pizzeri, przyszła mamuśka z dzieciakiem maluchem, a ten brykał puszczony samopas w ogóle nie pilnowany, robił co chciał.Wydawał przy tym dzwięki zabójcze, wziął auto zabawkę i jezdził nim po podłodze z głośnym harmiderem.Mamusia przyszła na jedzenie i z miną królewny.Olewała nas ludzi.Bo przecież ona, to ma ciągle...i przyszła zjeść i ma wszystkich w d.....Taką odczytałam reakcje z jej twarzy..Zero zainteresowania dzieciakiem.A my ludzie musieliśmy, patrzeć i spożywać posiłek w takiej aurze.Katowani przez, to wszystko.

Gość gość
Jaki kulturalny się znalazł, jaka kultura. a w krużewnikach ty był? ha

Gość Gośćnastówę
A co to znaczy wieśniackie ? Bo nawet takiego słowa nie ma czemu obrażacie ludzi tylko z tego powodu że mieszkają spokojnie na wsi a nie gnieżdżą się jak sardynki w bloku bez garażu i podwórza , zarzucanie nam takich zachowań a to mieszczuchy pokazują właśnie takie zachowania z doświadczenia wiem że ludzie ze wsi są bardziej kulturalni i lepiej wykształceni od mieszczan więc bardziej temat powinien brzmieć ,"Najbardziej mieszczańskie zachowania u Polaków"

Gość gość
Jak się komuś mówi dzień dobry a on nie odpowiada bo nie zna. Jak jeszcze nie zdążyłaś wejść do samochodu a facet juz odpala. Palenie papierosów w miejscach publicznych.