Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Najbardziej wieśniackie zachowania Polaków

Polecane posty

Gość kochanek ulicy
na chooy to kondom i twoje usta

Gość gość
Nie mamy Palestyny obok i takiej religii jak wasza pozwalającej na okradanie innych ;-)

Gość gość
zostawianie napiwku w sumie 1 złoty albo 50 groszy. Ja nie mam kasy to nie daję, a nie błaźnie się groszami.

Gość Byłam kelnerką
i nie przeszkadzało mi 1 zł napiwku, zwłaszcza że takich klientów dziennie mogło być np 30. Lepsze 3 dychy niż nic :D

Gość gość
kryształy na meblościance z lat 70 albo 80

Gość gość
spanie w 2 pokojach hmmmm jeden to sypilnia drugi salon nie do spania chybab ze goscie przyjada atak spanie na sofir to biedota raczej nie spuszczanie wody p sikach-osczednosc wody lanie wody do zelwu i zmywani e naczyn kawa w kubkach z dulareksu smierdzacy rosol w niedzile

Gość gość
picie wódki i słuchanie disco polo przy każdym zjeździe rodzinnym

Gość gość
zajmijcie sie soba i waszymi wspanialymi zachowaniami :o

Gość gość
imitacja kominka w mieszkaniu w bloku

Gość gość
Najbardziej wieśniackim zachowaniem jest krytyka wszystkich i wszystkiego tylko po to,aby poczuć się lepszym.

Gość Poznaniakkk
ja jeszcze dodam namolne,nachalne chodzenie na termach z sauny do sauny za fajnymi dziewczynami i bezczelne podgladactwo (najlepiej zeby kazda byla nago a potem dziwi sie taki dlaczego odwazy sie rozebrac na saunie 1/10)

Gość Poznaniakkk
no i po powyzszym az cisnie sie na usta brak tolerancji okazywany w bardzo prostacki sposob...(tekstylni rozebranym i na odwrot)

Gość gość
jedzenie sushi, niezaleznie od tego, czy smakuje nazywanie kawalerki studiem, mieszkania apartamentem a nowego bloku mieszkalnego apartametowcem ( yo wiescniacka cecha deweloperów) podziekowania dla rodziców na slubach( zwlaszca gotowce typu ksiegi) Nakaz zdejmowania butow przez gości solarium mowienie smacznego przed jedzeniem

Gość gość
podziekowania dla rodziców na slubach( zwlaszca gotowce typu ksiegi) - gorsze są zdjęcia pary młodej w ramce. i co ci rodzice mają z tym zrobić? postawić sobie ołatrzyk w domu i podziwiac?

Gość gość
światowcy k***a mać aż żal was czytać i takich prostaków nie widzialem ludzie ogarnijcie się liznijcie trochę świata dopiero sie wypowiadajcie na takie tematy bo 95% wpisów tutaj nie ma pojęcia o jakimkolwiek savoir vivre ha ha ha ale śmiac się chce z was

Gość gość
zbieranie na wózek w trakcie wesela

Gość gość
chodzenie z reklamówkami

Gość Polka z wloch
A ja dzisiaj widzialam inny rodzaj wiesniactwa i wstydzilam sie ze jestem polka!Poszlam z mezem do baru na aperitiv przed kolacja.Siedziala tam na zewnatrz banda(bo inaczej tego nie mozna nazwac)Polek ktore zajmuja sie starszymi osobami(mieszkam we Wloszech),nie dosc ze zajely prawie cala przestrzen do siedzenia to wiekszosc z nich nawet nic nie zamowila.Siedzialy w barze za darmo bo padalo, ale wiekszosc stwierdzila ze poco ma przeplacac za kawe skoro ja pily w domu!Odzywaly sie bardzo wulgarnie,obrazliwie sie wyrazaly o osobach ktore pilnuja,bardzo glosno gadaly,przechwalaly sie ktora jest cwansza i gorzej yraktuje osobe ktora sie opiekuje!!TO JEST DOPIERO WIOCHA!!!A ja sie za nie wstydzilam bo kazdy w tym miasteczku mnie zna i szanuje i wie ze jestem Polka!!Wstydze sie za te wredne suki

Gość gość
adidasy na nogach w siarczysty mróz :D

Gość gość
chodzenie po ścieżce dla rowerów, szczanie w krzakach

Gość gość
spanie w babcinej pościeli z kory :) :) :)

Gość Polka z wloch
Jeszcze zapomnialam dodac ze barmanka podchodzila do nich kilka razy zeby sie zapytac co chca ,a one ze nie chce sie im pic.Niech wiec siedza K::::y w domu.A pozniej mnie sie ta barmanka spytala ze skoro sa moimi rodaczkami to moze ja moglabym im zwrocic uwage bo moze nie rozumieja ze to jest bar a nie lawka w parku!Jednym slowem WIOCHA ,CHAMStWO i brak kultury!Jak je zobacze bedac bez meza to im napluje w morde Chamkom wiejskim

Gość Westtttt
To polko we Włoszech - Twoim zdaniem lepiej jak ktoś sie "wyleje" na ulicy czy wejdzie do lokalu i skorzysta z toalet ( nie zamawiajac nic...). Pada deszcz to sie ukryły, proste. A to kelnerka zachowała sie jak wieśniak angażując klienta do pomocy w tym przypadku Ciebie.

Gość gość
a co zlego w poscieli z kory? Ja akurat nie lubie bo nie drapie, ale widziałam bardzo piekne biale bawelnine komplety z kory. W ogóle babcina posciel jest bardzo fajna i stylowa zwlaszcza biale poduchy z koronkami.

Gość gość
Pościel z kory w dodatku w wiesniackie wzięli, firanki z okropnej koronki

Gość gość
babcinej znaczy w wieśniackie wzory, typu pogrzebowe róże, albo taka w ciapy jak ma Kiepski z żoną halinką :D

Gość gość
Polka we Wloszech ma racje - wstyd- zwlaszcza to chamskie obgadywanie. No i z zasady nie siedzi sie w lokalu nie korzystajac z konsumpcji.

Gość Westtttt
Co do zachowan : - plucie na ziemie - picie alkoholu z plastikowych kubeczkow I ciągłeeee NARZEKANIE.

Gość gość
Lampy które mają nogi z takich toczonych tralek, wyladajace jak nawleczone koraliki, ohyda

Gość gość
ale dlaczego babcina ? straszne wzory nic nie maja wspolnego z wiekiem tylko z gustem.