Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co o tym sądzicie

Polecane posty

Gość gość

pewnego dnia pewna osoba miala przyjsc na pewne spotkanie. Ale ostatecznie nie mogla, a informacje o tym przekazala przez innego czlowieka, ktory podszedl do zainteresowanej i te wiadomosc jej przekazal. Czy tamta osoba zachowala sie fair?

Gość kinkyreggae
wyebane, zalezy od podejscia danego człowieka do takiej sytuacji, nie ma jednej odpowiedzi

Gość gość
to znaczy?

Gość soniaulejska
A czy osoby zainteresowane nie mają do siebie numerów telefonów?

No skoro nie macie swoich nr telefonów, a tej drugiej osobie wypadło coś naprawdę ważnego to może nie było innego wyjścia jak przekazać info przez osoby trzecie. Aczkolwiek możliwe jest też, że zwyczajnie ma Cię w poważaniu.

Gość gość
sytuacja byla szczególna: chwile wczesniej potwierdzil swoja obecnosc. ale pozniej musial wyjsc: pogrzeb kogos znajomego. i przekazal wiadomosc w taki sposob. dzien pozniej widzielismy sie i raz jeszcze mi wyjasnil, dlaczego go nie bylo.

Gość gość
spotkalismy sie przez przypadek na drugi dzien: on szedl do pracy, a ja w swoja strone, tyle, ze jak mnie zobaczyl to podszedl do mnie i mi wyjasnil, dlaczego go nie bylo.

Może stracił zainteresowanie twoja osoba? Jak facet kombinuje i po pierwszym spotkaniu nie cię się spotkać to tak może być...

Gość gość
Maciek: dwója z czytania ze zrozumieniem - no przecież jest napisane, że nie mają swoich numerów, to gdzie mieli dzwonić, w rynnę?

Gość gość
mailem, ale to zdarzylo sie tego samego dnia: najpierw powiedzial, ze bedzie, ale pozniej nie mógł przyjsc i przez wspólnego znajomego przekazal, ze go nie bedzie. to bylo wieczorem jednego dnia. nastepnego dnia z rana sie widzieli i on wyjasnil wszystko i powiedzial, ze nie mial sily po powrocie do domu nawet napisac maila.