Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pewien nieznany ktoś

Uwodzenie kobiety

Polecane posty

No dobra, szemrane towarzystwo, zmiatać mi z tłopiku. Proszę mi nie płoszyć kobiet czczą gadaniną.

Gość gość
Nie masz poczucia humoru, inteligencję masz przeciętną. Czym ty chcesz uwodzić kobiety, chłopcze???

Gość gość
Możesz uwieść jedynie sukę :D

(Nie mam zupełnie zachodu ani przyjemności, co zrozumiałe, rozmawiać z anonimami. A więc, proszę: "fruwaj z dęba".)

A teraz ja się udaję do czynności zmiany pościeli. Ogłaszam przerwę techniczną nr 3.

Gość gość
Uważam, że zmiany w celu poznania "pięknej i wartościowej" kobiety są bezcelowe, ponieważ tego typu zmiany z pewnością nie będą trwałe - trwała zmiana to taka, której MY chcemy, a nie która ułatwi poznanie kobiety. Bądźmy sobą, pracujmy w obszarach, które MY uważamy za obszary z deficytami, a nie próbujmy się dopasować do ogólnikowych trendów i typu faceta z podręcznika podrywacza, bo życie to nie teatr, aktorstwo prędzej czy później wyjdzie na powierzchnię i wtedy pojawią się konflikty. Dlatego uważam wszelkie poradniki za bezsensowne. Jedyna rzecz która w moim przypadku zadziałała to feromony ( zamawiałem na http://pherowin.pl) Kiedy ich używałem wychodząc z domu zawsze napotykałem jakąś dziewczynę i to wcale nie ja pierwszy zagadywałem.